PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
zbokol z body
Autor Wiadomość
alfredo

Wysłany: Pią Lut 02, 2007 17:13   zbokol z body

Jest jeden gostek na body który natrętnie dostawia się do dziewczyn z lakiernii
podstępnie zdobył nr gg i tel naweti zdjęcia i nie daje spokoju prawie molestuje umysłowo .Jest chyba od astry 3 nazywa się adam mieszka w gliwicach.Koledzy namierzcie tego drania bo on myśli że mu wszystko wolno!!!

daSilva 

Wysłany: Sob Lut 03, 2007 15:50   

A może więcej szczegółów? Z jakiej zmiany , jaki obszar?

rambo55

Wysłany: Pon Lut 05, 2007 13:21   

ty alfredo sam mam laske na lakierni powiedz do jakiej sie przystawia to go rozkminie i dojade pisz szczegoly na rambo55@op.pl :evil:

adonis4 

Wysłany: Sro Lut 07, 2007 08:57   

chłopaki wam to się nudzi chyba znam tą laske z lakierni fajna dziewczyna co ten typek podobno pisal do niej i wiem od jej kolezanki że narobiliście jej niezlego kanalu.naprawde nie macie co robic tylko szkodzicie innym teraz chodzi jak widmo z nosem na kwinte spuszczonym bo jakis facio chcial moze dobrze a wam to widać przeszkadza jak by chciala adwokata to pewnie sama by poprosila o pomoc bo taki ma charakter i dajcie juz spokoj.

rambo55

Wysłany: Sro Lut 07, 2007 19:04   

adonis masz chyba racje to nie nasza sprawa a poza tym tak z ciekawosco to ty alfredo z jakiego dzialu jestes bo my bodziarze sie raczej razem trzymamy i haselko zbokol z body nie zabardzo mi sie podoba jak masz jaja to napisz z jakiegp jestes dzialu z lakierni??

adonis4 

Wysłany: Sob Lut 10, 2007 13:21   

Wiecie co miałem już nic nie pisać ale na to się nie da patrzeć widzę ta kumpele w pracy i poprostu to juz nie jest ta sama osoba zamkneła sie w sobie i nic nie chce powiedziec.Ma wymuszony uśmiech na twarzy i to nie zawsze wiekszosc czasu widze ja przygnebioną.Ty Alfredo nastepnym razem jak bedziesz sie chcial wtrącic to pomyśl dwa razy czy nie zrobisz komuś tym duzych klopotow i przykrosci tak jak tym razem bo przypuszczam ze to dlatego ona ma takie problemy a wy wszyscy nie bawcie sie uczuciami innych.A moze ona chciala gadac z tym faciem a wy to zasraliscie.A wy bodziarze trzymacie sie razem ale ja też cjhcialbym zobaczyc goscia "ALFREDO",ktory wpadl na ten inteligentny pomysł zeby tak kogos opisac ty Alfredo a moze ty z zazdrości to zrobiles bo ona sie nie chciala z tobą umowic haha!!!Sam kiedyś probowalem i spaliło na niczym dostałem odpowiedź odmowną tylko że ja z zazdrosci tak nie robiłem wiec Alf odpuść sobie.

Odpowiedz do tematu