|
Zarobki |
| Jakie zarobki (na rękę) są odpowiednie za Twoja pracę ? |
| 600-1000 zł. |
|
0% |
[ 0 ] |
| 1000-1300 zł. |
|
0% |
[ 0 ] |
| 1300-1600 zł. |
|
0% |
[ 0 ] |
| 1600-2000 zł. |
|
5% |
[ 3 ] |
| 2000-2400 zł. |
|
13% |
[ 8 ] |
| 2400-2800 zł. |
|
20% |
[ 12 ] |
| 2800-3200 zł. |
|
31% |
[ 18 ] |
| 3200-3700 zł. |
|
8% |
[ 5 ] |
| 3700-4000 zł. |
|
5% |
[ 3 ] |
| 4000-4500 zł. |
|
8% |
[ 5 ] |
| 4500-5000 zł. |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5000-6000 zł. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Powyżej 6000 zł. |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 58 |
| Wszystkich Głosów: 58 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
GORG

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 14:55
|
|
|
| Jeżeli kolego potrzebna jest ci cudowna recepta na rozmnarzanie to powinieneś zapytać tych co mają dużo ja nie mam bo jak bym miał to myślisz że pracowałbym tu nadal NIE |
_________________ Pozdrowionka Piast Gliwice
 |
|
|
|
|
 |
|
|
brawal

.gif)
Dział: Body
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 22:57
|
|
|
| Myślisz @GORG , że twoich 3000 zł na rękę jestem w stanie odłożyć na mieszkanie ? Dobrze się zastanów zanim odpowiesz ... |
_________________ A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 10:03
|
|
|
| brawal napisał/a: | | Myślisz @GORG , że twoich 3000 zł na rękę jestem w stanie odłożyć na mieszkanie ? Dobrze się zastanów zanim odpowiesz ... | W takim razie wszystko się sprowadza do tego ,że cały czas tobie chodzi o to że nie możesz odłożyć na mieszkanie tak?. ALE możesz wziąć kredyt i go spokojnie spłacać z tych 3000 tys. zgadza się. A jak ci dalej brakuje to zostaje ci wyjazd na saksy i dołączenie do 2 milionów niezadowolonych Polaków co już wyjechali |
 |
|
|
|
|
 |
brawal

.gif)
|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 20:14
|
|
|
| Zaciągnięty kredyt trzeba z czegoś spłacać @GORG . Według ciebie to nawaliło mi w kasztan . Ale ja naprawdę chcę żyć godnie . Świadczę pracę na światowym poziomie , to niech żyję jak cywilizowany człowiek w Unii Europejskiej . Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć do dwóch milionów niezadowolonych Polaków . |
_________________ A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 12:18
|
|
|
| No i sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ,jade do Anglii to jest recepta. |
 |
|
|
|
|
 |
brawal

.gif)
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 19:40
|
|
|
Twoja pierwsza wypowiedź powinna brzmieć :
Ja myślę że w dzisiejszych czasach i pozycji Polski w Uni, za taką pracę co wykonujemy suma do godnego PRZEWEGETOWANIA to około 3000 zł na rękę .
Dzięki że przyznałeś mi rację ... |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 20:05
|
|
|
Nieźle musisz żyć skoro dla ciebie jest wegetacją zarobek 3000 zł.
Znam ludzi którzy zarabiają wiele mniej i jakoś sobie radzą |
 |
|
|
|
|
 |
asus

|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 12:20
|
|
|
| Jedno jest pewne,życie zdrożało i to strasznie,a jeszcze ma podrożeć.Za 2000 zł na rękę nie da się już godnie żyć.Te 2500 na rękę to musiało by być dla membra minimum na rękę oczywiście,to pomogło by przynajmniej wyjść z dołka drożyzny która nas opętała.Nie da jednak dalej godnego życia.Wiem co pomyślicie inni mają jeszcze mniej.Nie chce żyć jak inni.Mój los mnie interesuje i moja rodzina.To ja borykam się z brakiem kasy pomimo że nie szalejemy z żoną zbytnio. Myslę że taka firma jak nasza powinna pomyśleć o ludziach którzy flaki sobie dla niej wyprówają. |
|
|
|
|
 |
|
|
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 13:00
|
|
|
| asus napisał/a: | | Jedno jest pewne,życie zdrożało i to strasznie,a jeszcze ma podrożeć.Za 2000 zł na rękę nie da się już godnie żyć.Te 2500 na rękę to musiało by być dla membra minimum na rękę oczywiście,to pomogło by przynajmniej wyjść z dołka drożyzny która nas opętała.Nie da jednak dalej godnego życia.Wiem co pomyślicie inni mają jeszcze mniej.Nie chce żyć jak inni.Mój los mnie interesuje i moja rodzina.To ja borykam się z brakiem kasy pomimo że nie szalejemy z żoną zbytnio. Myslę że taka firma jak nasza powinna pomyśleć o ludziach którzy flaki sobie dla niej wyprówają. |
Bardzo dobrze powiedziane,co mnie obchodzą inni,robimy za Nich czarną robotę a oni spijają śmietankę i mizdrzą sie do kamer,że to niby jacy jesteśmy najlepsi,jacy dobrzy itp.A mnie to gó...no obchodzi,jak jestem dobry to mam dobrze zarabiać,a nie siadać z żoną i liczyć na co możemy sobie pozwolić a na co nie damy rady..
Pozdrawiam chłopaków z Body,pomału zrastam się....Dzięki za życzenia.. |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 15:11
|
|
|
| A więc obaj podzielacie moje zdanie że realny zarobek w naszej firmie powinien wynisić 3000 zł tylko kolega @brawal jest innego zdania i według niego zarobek powinien chyba skoczyć ze 150% NAJLEPIEJ .Tak jak powiedziałem bądźmy realistami i podajmy realne kwoty |
 |
|
|
|
|
 |
brawal

.gif)
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 19:12
|
|
|
Przepraszam @GORG że długo się nie odzywałem , siła wyższa .
Masz baaaaaaaardzo dobre samopoczucie jeżeli uważasz że @asus i @memberek podzielają twoje zdanie . Jak nasi "koledzy" z Antwerpii , Bohum , Russelsheim czytają że 3000 złotych polskich na rękę dla robotnika w Gliwicach jest szczytem marzeń to mają ubaw po pachy . Słowo frajerzy i łosie same cisną się na usta . Zacznijmy się sami szanować , a będą nas szanować inni . Przed nami nowy 2008 rok i nowe podwyżki , ale według ciebie @GORG będziemy żyć godnie . Obyś się nie mylił .
@memberek jak tam fakalec ? |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 19:41
|
|
|
| brawal napisał/a: | Przepraszam @GORG że długo się nie odzywałem , siła wyższa .
Masz baaaaaaaardzo dobre samopoczucie jeżeli uważasz że @asus i @memberek podzielają twoje zdanie . Jak nasi "koledzy" z Antwerpii , Bohum , Russelsheim czytają że 3000 złotych polskich na rękę dla robotnika w Gliwicach jest szczytem marzeń to mają ubaw po pachy . Słowo frajerzy i łosie same cisną się na usta . Zacznijmy się sami szanować , a będą nas szanować inni . Przed nami nowy 2008 rok i nowe podwyżki , ale według ciebie @GORG będziemy żyć godnie . Obyś się nie mylił .
@memberek jak tam fakalec ? |
Dzięki zrasta się,i goi i cholernie swędzi... |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
darth wader

|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 23:03
|
|
|
| Powinniśmy zarabiać przynajmniej 1000 euro netto za taką pracę . |
|
|
|
|
 |
asus

|
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 12:01
|
|
|
Brawal;sam widzisz,że tu 500 na rękę jest ciężko wydusić z dyrekcji,więc o dobiciu do twoich 3000 raczej nie ma mowy,trzeba realnie.Wiadomo,że chcą dać jak najmniej żeby nie uszczuplić zysków,ale dlaczego nie chcą się postawić w naszej sytuacji.Ciekaw jestem jak oni dawaliby sobie radę zarabiając 2000 na rękę,mając na utrzymaniu rodzinę,ale przecież ich to nie obchodzi.
Mam złe przeczucie,że ludzie zaczną stąd czmychać jak nie będzie konkretnej podwyżki.Teraz każdy jeszcze czeka i ma nadzieję.Dość mamy przewijania się nowych ludzi,zepsuto kompletnie atmosferę w tym zakładzie.
Jeśli zaś chodzi o jeleni;to zawsze nimi będziemy tylko za jaką kasę?
Pozdrówka. |
|
|
|
|
 |
atari body

Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
|
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 15:15
|
|
|
| Memberek ja też przesyłam życzonka zdrówka. A co do Twojej wypowiedzi to popieram w 1000000 %. Jesteśmy najlepsi , codziennie wyprówamy żyły aby był plan a fury były jakościowo dobre . . . . I co ? I tyle że NAM premie uwalili a o te 500 zł podwyżki cholernie cięzko będziemy walczyć. Ale wygramy , to jest PEWNE. Pozdro. |
|
|
|
|
 |
|
|