Kkuu**wwaa! Dzisiaj linia stanela na 2 minuty a Ci ppookk***wiieennccyy i je**sy kazali mi zamiatac t? poj**an? podloge!! Mam 31 lat i nie moglem odpoczac ppiiee***oolloonnyycchh 2 minut!! Czy to nie jest po**bane?
no nie no chyba ci sie cos porombalo odpoczywac to masz w domu a nie w robocie
w robocie trza zapier....lac
stare dziadki na lince podpatruj bierzesz miotle i odpoczywasz no chyba ze sie zlamie hehehehehe
A co ? Panienkom z GA nie do twarzy z miotełkami? Ja bardzo lubie moment kiedy mogę "pozamiatać"
Bolecc
Wysłany: Czw Gru 01, 2005 10:23 am
Jesli zamiatałe? dwie minuty i czujesz sie poszkodowany zapraszam na TPM na Press . Zobaczysz k...a co to jet TPM . Jak skonczysz bedziesz wygladal jak worek z olejem i zapomnisz jak sie nazywasz , wiem jakie sa TPM na body na lakierni na montazu i na tloczni i akurat na montazu podczas postoju macie scieme wiec nie pisz jaki ty to jestes biedny !
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie
co narzekacie... my na lakierni musimy sami cale decki sprzatac (podlogi, szyby, weze, kosze...) bo premier byl za drogi
szaturn [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 9:42 pm
temat zamiatania pojawia sie wszedzie i wszyscy na narzekaj? ale kto to ma zrobić jedna zmiana czeka na dróg? wkońcu robili by?my na kupie ?mieci podobało by się wam