PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
zajebisty walek z umowami
Autor Wiadomość
wampirzek

Wysłany: Wto Lis 15, 2005 19:01   

juve ja nic nie poradze ze GLa masz do kitu, a co do reszty malo co mnie razi i dziwi bo zaduzo juz widzialem

juve

Wysłany: Wto Lis 15, 2005 21:39   

trzeba zaczac d tego ze w timie jest zajebiscie dwoch kolegow potrafi z usmiechem na ustach i na twoich oczach wpieprzyc cie na mine a gdzie tam dalej szukac TL to burak jakich malo chociaz z mojego miasta az mi wstyd ...nie wiem kto im te awanse dawal i za co?

shv1 

Wysłany: Wto Lis 15, 2005 22:18   

zuber napisał/a:
juve jak poczytasz forum to się dowiesz że jestem przeciwny cenzurze. no ale co tu pocz?ć zawsze można wskoczyć na (censored) tam nic nie tn?:):)

To moze zuber tam (censored) wskocz zamiast narzekac tutaj w co 2 poscie.
Ostrzegam.

zuber

Wysłany: Wto Lis 15, 2005 22:36   

(...)
teraz możesz mi dać bana wcale mi nie zależy

---
Ok, zegnam w takim razie, mysle ze paru osobom ulzy kiedy nie bedzie musialo co post odpierac Twoich zaczepek i aluzji.

shv1

wampirzek

Wysłany: Sro Lis 16, 2005 07:20   

no to juve nic ino "pozazdroscic" takiego zespolu/grupy

WORKER

Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:17   

BEZ KOMENTARZA !!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez WORKER Pon Lis 21, 2005 20:14, w całości zmieniany 1 raz  

Mr.Middlefinger 

Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:29   

Shoovarek1 za niedługo będziesz sam ze sob? gadał na tym forum, co to jest jaka? pi…..lona szkółka niedzielna? Nie przeklinać. Nie obrażać. Nie krytykować. Nie wy?miewać: itd. itd. itd.

zeus

Wysłany: Sro Lis 16, 2005 21:24   

..
Ostatnio zmieniony przez zeus Sro Lis 23, 2005 13:10, w całości zmieniany 1 raz  

shv1 

Wysłany: Sro Lis 16, 2005 22:36   

WORKER napisał/a:
Shoovarek 1 co ty od...rdalasz? to moze wszystkich nas zbanuj!!!!Jesli nie można pisac co sie my?li to po co to forum?

Alez ktos Ci broni pisac co myslisz, pisz ile wlezie byle z poszanowaniem podstawowych zasad. Jesli ktos mimo ostrzezen nie potrafi sie dostosowac to niestety musze zareagowac.

Mr.Middlefinger napisał/a:
Nie przeklinać. Nie obrażać. Nie krytykować. Nie wy?miewać: itd. itd. itd.

To forum jest forum publicznym co oznacza ze czyta je troche wiecej osob niz Ty i ja a niestety (a moze stety) nie kazdy chce i lubi czytac co drugie slowo "k....a" a co trzecie zdanie wyzwisk pod czyims adresem. Moze Ci sie to nie podobac ale tak zostanie - tu jest miejsce publiczne i masz sie zachowywac, jak nie umiesz to bardzo mi przykro. Krytyka ? Na tym forum 60% postów dotyczy krytyki tego czy owego wiec nie wiem o co Ci chodzi, moim zdaniem przydaloby sie nawet wiecej tej krytyki tyle ze tej konstruktywnej.

Temat uwazam za zamkniety :!: kolejne posty nie na temat beda usuwane, przypominam ze tamat dotyczy umów i na ten temat prosze sie wypowiadac :idea:

juve

Wysłany: Czw Lis 17, 2005 17:26   

Spoko "zeus " nie mam problemu do ludzi zle to odebrales dziwi mnie tylko jakie byly te kryteria skoro ludzie co zapie.......lali w 40 st. C cale lato <ja tez robilem 130> w goglach i tak dalej teraz sie ich olewa i nie mowi nawet dlaczego .Mowili ze zeby dostac umowe z GM to trzeba miec przepracowane min. 6 miesiecy wiec wały nam cisna i nie mozna wierzyc w ich d...cenie albo nie wiem.

Bolecc

Wysłany: Czw Lis 17, 2005 21:01   

Wałki były i beda na GA laska przygotowała sernik Gl i dostala umowe i co wy na to ?

juve

Wysłany: Czw Lis 17, 2005 21:59   

Widze bolecc ze inaczej nie osiagnie sie nic tylko trzeba miec taka zdolnosc wejscia do d..y u mnie dostawali umowy za plyty z filmami ktore tl-om nagrywali albo razem do pracy autem jezdza syf totalny syf .

burza na forum

Wysłany: Pią Lis 18, 2005 18:18   

z tym sernikiem to powaznie? ktory GL go dostal???

Bolecc

Wysłany: Pią Lis 18, 2005 20:47   

Z sernikiem to prawda GL nie znam i sie nie interesowałem kto to ale znam laske ktora dala mu ten sernik. Aco do wałków to znam dwóch go?ci którzy awansowali na TL bo wozili GL do pracy !

Marv

Wysłany: Sob Lis 19, 2005 17:34   

...and Justice for all.
Ostatnio zmieniony przez Marv Sro Lis 23, 2005 21:44, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu