|
zajebisty walek z umowami |
| Autor |
Wiadomość |
wampirzek

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2005 19:01
|
|
|
| juve ja nic nie poradze ze GLa masz do kitu, a co do reszty malo co mnie razi i dziwi bo zaduzo juz widzialem |
|
|
|
|
 |
|
|
juve

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2005 21:39
|
|
|
| trzeba zaczac d tego ze w timie jest zajebiscie dwoch kolegow potrafi z usmiechem na ustach i na twoich oczach wpieprzyc cie na mine a gdzie tam dalej szukac TL to burak jakich malo chociaz z mojego miasta az mi wstyd ...nie wiem kto im te awanse dawal i za co? |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2005 22:18
|
|
|
| zuber napisał/a: | | juve jak poczytasz forum to się dowiesz że jestem przeciwny cenzurze. no ale co tu pocz?ć zawsze można wskoczyć na (censored) tam nic nie tn?:):) |
To moze zuber tam (censored) wskocz zamiast narzekac tutaj w co 2 poscie.
Ostrzegam. |
_________________ Darmowe pozycjonowanie stron www |
|
|
|
|
 |
zuber

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2005 22:36
|
|
|
(...)
teraz możesz mi dać bana wcale mi nie zależy
---
Ok, zegnam w takim razie, mysle ze paru osobom ulzy kiedy nie bedzie musialo co post odpierac Twoich zaczepek i aluzji.
shv1 |
_________________ tylko ?mierć jest pewna
:twisted: |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 07:20
|
|
|
| no to juve nic ino "pozazdroscic" takiego zespolu/grupy |
|
|
|
|
 |
WORKER

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:17
|
|
|
| BEZ KOMENTARZA !!!!!!!!!!!! |
| Ostatnio zmieniony przez WORKER Pon Lis 21, 2005 20:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 18:29
|
|
|
| Shoovarek1 za niedługo będziesz sam ze sob? gadał na tym forum, co to jest jaka? pi…..lona szkółka niedzielna? Nie przeklinać. Nie obrażać. Nie krytykować. Nie wy?miewać: itd. itd. itd. |
_________________ " Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń..." |
|
|
|
|
 |
|
|
zeus

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 21:24
|
|
|
| .. |
| Ostatnio zmieniony przez zeus Sro Lis 23, 2005 13:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 22:36
|
|
|
| WORKER napisał/a: | | Shoovarek 1 co ty od...rdalasz? to moze wszystkich nas zbanuj!!!!Jesli nie można pisac co sie my?li to po co to forum? |
Alez ktos Ci broni pisac co myslisz, pisz ile wlezie byle z poszanowaniem podstawowych zasad. Jesli ktos mimo ostrzezen nie potrafi sie dostosowac to niestety musze zareagowac.
| Mr.Middlefinger napisał/a: | | Nie przeklinać. Nie obrażać. Nie krytykować. Nie wy?miewać: itd. itd. itd. |
To forum jest forum publicznym co oznacza ze czyta je troche wiecej osob niz Ty i ja a niestety (a moze stety) nie kazdy chce i lubi czytac co drugie slowo "k....a" a co trzecie zdanie wyzwisk pod czyims adresem. Moze Ci sie to nie podobac ale tak zostanie - tu jest miejsce publiczne i masz sie zachowywac, jak nie umiesz to bardzo mi przykro. Krytyka ? Na tym forum 60% postów dotyczy krytyki tego czy owego wiec nie wiem o co Ci chodzi, moim zdaniem przydaloby sie nawet wiecej tej krytyki tyle ze tej konstruktywnej.
Temat uwazam za zamkniety kolejne posty nie na temat beda usuwane, przypominam ze tamat dotyczy umów i na ten temat prosze sie wypowiadac |
_________________ Darmowe pozycjonowanie stron www |
|
|
|
|
 |
juve

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 17:26
|
|
|
| Spoko "zeus " nie mam problemu do ludzi zle to odebrales dziwi mnie tylko jakie byly te kryteria skoro ludzie co zapie.......lali w 40 st. C cale lato <ja tez robilem 130> w goglach i tak dalej teraz sie ich olewa i nie mowi nawet dlaczego .Mowili ze zeby dostac umowe z GM to trzeba miec przepracowane min. 6 miesiecy wiec wały nam cisna i nie mozna wierzyc w ich d...cenie albo nie wiem. |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 21:01
|
|
|
| Wałki były i beda na GA laska przygotowała sernik Gl i dostala umowe i co wy na to ? |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
juve

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 21:59
|
|
|
| Widze bolecc ze inaczej nie osiagnie sie nic tylko trzeba miec taka zdolnosc wejscia do d..y u mnie dostawali umowy za plyty z filmami ktore tl-om nagrywali albo razem do pracy autem jezdza syf totalny syf . |
|
|
|
|
 |
burza na forum

|
Wysłany: Pią Lis 18, 2005 18:18
|
|
|
| z tym sernikiem to powaznie? ktory GL go dostal??? |
_________________ Zauroczenie przechodzi w normalno?ć kiedy u?wiadamiasz sobie, że Twój ideał sra tak samo jak każdy inny ?miertelnik |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Pią Lis 18, 2005 20:47
|
|
|
| Z sernikiem to prawda GL nie znam i sie nie interesowałem kto to ale znam laske ktora dala mu ten sernik. Aco do wałków to znam dwóch go?ci którzy awansowali na TL bo wozili GL do pracy ! |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
|
|
Marv

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2005 17:34
|
|
|
| ...and Justice for all. |
| Ostatnio zmieniony przez Marv Sro Lis 23, 2005 21:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|
|