PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
zachowanie tl wobec TM
Autor Wiadomość
mixerr 

Wysłany: Czw Lut 09, 2006 15:28   zachowanie tl wobec TM

:twisted:to jak traktuja tl membrow przechodzi wszelkie normy jakiegos szacunku i godnego traktowania szczegolnie swiry z prawej strony zafiry zmiana blue. Member gra andonem na tl bo chce isc do wc a on nie reaguje tylko sie smieje po 15 minutach gra sie na drugiego a on mowi by srac do wiadra. Po zgloszeniu tego gl lataja jak popierdoleni i chca wyjasniac ze to nie tak mialo byc i wogole. A jak u was?

marsss

Wysłany: Czw Lut 09, 2006 23:12   Re: zachowanie tl wobec TM

mixerr napisał/a:
:twisted:to jak traktuja tl membrow przechodzi wszelkie normy jakiegos szacunku i godnego traktowania szczegolnie swiry z prawej strony zafiry zmiana blue. Member gra andonem na tl bo chce isc do wc a on nie reaguje tylko sie smieje po 15 minutach gra sie na drugiego a on mowi by srac do wiadra. Po zgloszeniu tego gl lataja jak p****ol i chca wyjasniac ze to nie tak mialo byc i wogole. A jak u was?
Sytuacja nie do pozazdroszczenia i jezeli cos moge poradzic to na miejscu kolesi z Zafiry nastepnym razem jak by mi ktos kazal srac do wiadra sciagam gacie i sram zgodnie z poleceniem TL.A powaznie ,panowie co tu duzo gadac integracje wracaja wiec bedzie okazja do obgadania z TL tego i owego.

DevoteS

Wysłany: Sob Lut 18, 2006 22:27   

?więta racja ?więta racja przy następnej takiej sytuacji nasrać do wiadra , pózniej wezwać kolejny raz TL-a by wypróżnił wiadro :)

Bo kto? kto ma takie podej?cie do podwładnego tylko do tego się nadaje :!:

lg 

Dział: Body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 00:31   

No cuz na UB zafira nie ma problemow z tl-em gra andon tl juz jest przy tobie i spokojnie wskakuje na linie a ty mozesz sie udac do wc bez problemu i zbednej gadki :)

mixerr 

Wysłany: Czw Mar 09, 2006 00:18   

lg to widze ze wytresowaliscie sobie tl na UB u nas na s/f sa bardziej tempi ale to kwestia czasu

SunTzu 

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 19:56   

Tu nie chodzi o tresowanie,poprostu tam TL to człowiek :!: tak myśle :mrgreen:

cfaniara 

Wysłany: Pon Maj 22, 2006 23:06   

lg napisał/a:
No cuz na UB zafira nie ma problemow z tl-em gra andon tl juz jest przy tobie i spokojnie wskakuje na linie a ty mozesz sie udac do wc bez problemu i zbednej gadki :)

haha :) taaaak , jasne. napisz jeszcze jaka zmiana ?

ROBOLL 

Dział: GETTO
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 23:34   

proponuje iść z większym problemem do kierownika zmiany na audiencję,bo Gl-owie przeważnie daja upomnienie a potem wraca wszystko jak było(amnezje) to załatwi sprawę na dużo dłużej

raddul 

Dział: BODY
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 00:05   

Noooo Robol-ku !!! Życzę powodzenia w rozmowach ! Ja byłem 2 razy z problemami u Tadzia Gębala i m-c temu zwolniłem się..... P Y T A N I A ???

Lewe longi Ub Zafira zmiana RED - TL Pawełek - też srałem w gacie i lałem do wiadra !!!

Jakieś jeszcze pytanka?

Dziękuję papa

machen 

Dział: body
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 21:36   

co sie tyczy Ub Zafiry to tylko na zmianie red tak wyglada z tl

ROBOLL 

Dział: GETTO
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 00:50   

raddul napisał/a:
Noooo Robol-ku !!! Życzę powodzenia w rozmowach ! Ja byłem 2 razy z problemami u Tadzia Gębala i m-c temu zwolniłem się..... P Y T A N I A ???

Lewe longi Ub Zafira zmiana RED - TL Pawełek - też srałem w gacie i lałem do wiadra !!!

Jakieś jeszcze pytanka?

Dziękuję papa

no ja znam inne przypadki i efekty

a jak koles poszedl do HRow,to nawet TL przeniesli i TM dostal umowe na stale-ciekawe

Odpowiedz do tematu