|
zachowanie tl wobec TM |
| Autor |
Wiadomość |
mixerr

|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 15:28 zachowanie tl wobec TM
|
|
|
| :twisted:to jak traktuja tl membrow przechodzi wszelkie normy jakiegos szacunku i godnego traktowania szczegolnie swiry z prawej strony zafiry zmiana blue. Member gra andonem na tl bo chce isc do wc a on nie reaguje tylko sie smieje po 15 minutach gra sie na drugiego a on mowi by srac do wiadra. Po zgloszeniu tego gl lataja jak popierdoleni i chca wyjasniac ze to nie tak mialo byc i wogole. A jak u was? |
|
|
|
|
 |
|
|
marsss

|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 23:12 Re: zachowanie tl wobec TM
|
|
|
| mixerr napisał/a: | | :twisted:to jak traktuja tl membrow przechodzi wszelkie normy jakiegos szacunku i godnego traktowania szczegolnie swiry z prawej strony zafiry zmiana blue. Member gra andonem na tl bo chce isc do wc a on nie reaguje tylko sie smieje po 15 minutach gra sie na drugiego a on mowi by srac do wiadra. Po zgloszeniu tego gl lataja jak p****ol i chca wyjasniac ze to nie tak mialo byc i wogole. A jak u was? | Sytuacja nie do pozazdroszczenia i jezeli cos moge poradzic to na miejscu kolesi z Zafiry nastepnym razem jak by mi ktos kazal srac do wiadra sciagam gacie i sram zgodnie z poleceniem TL.A powaznie ,panowie co tu duzo gadac integracje wracaja wiec bedzie okazja do obgadania z TL tego i owego. |
|
|
|
|
 |
DevoteS

|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 22:27
|
|
|
?więta racja ?więta racja przy następnej takiej sytuacji nasrać do wiadra , pózniej wezwać kolejny raz TL-a by wypróżnił wiadro
Bo kto? kto ma takie podej?cie do podwładnego tylko do tego się nadaje |
|
|
|
|
 |
lg

Dział: Body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 00:31
|
|
|
No cuz na UB zafira nie ma problemow z tl-em gra andon tl juz jest przy tobie i spokojnie wskakuje na linie a ty mozesz sie udac do wc bez problemu i zbednej gadki |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 00:18
|
|
|
| lg to widze ze wytresowaliscie sobie tl na UB u nas na s/f sa bardziej tempi ale to kwestia czasu |
|
|
|
|
 |
SunTzu

|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 19:56
|
|
|
Tu nie chodzi o tresowanie,poprostu tam TL to człowiek tak myśle |
|
|
|
|
 |
cfaniara

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 23:06
|
|
|
| lg napisał/a: | No cuz na UB zafira nie ma problemow z tl-em gra andon tl juz jest przy tobie i spokojnie wskakuje na linie a ty mozesz sie udac do wc bez problemu i zbednej gadki |
haha taaaak , jasne. napisz jeszcze jaka zmiana ? |
|
|
|
|
 |
|
|
ROBOLL

Dział: GETTO
|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 23:34
|
|
|
| proponuje iść z większym problemem do kierownika zmiany na audiencję,bo Gl-owie przeważnie daja upomnienie a potem wraca wszystko jak było(amnezje) to załatwi sprawę na dużo dłużej |
_________________ Człowiek jest człowiekiem jeśli widzi w innych ludzi!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
raddul

Dział: BODY
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 00:05
|
|
|
Noooo Robol-ku !!! Życzę powodzenia w rozmowach ! Ja byłem 2 razy z problemami u Tadzia Gębala i m-c temu zwolniłem się..... P Y T A N I A ???
Lewe longi Ub Zafira zmiana RED - TL Pawełek - też srałem w gacie i lałem do wiadra !!!
Jakieś jeszcze pytanka?
Dziękuję papa |
|
|
|
|
 |
machen

Dział: body
|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 21:36
|
|
|
| co sie tyczy Ub Zafiry to tylko na zmianie red tak wyglada z tl |
|
|
|
|
 |
ROBOLL

Dział: GETTO
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 00:50
|
|
|
| raddul napisał/a: | Noooo Robol-ku !!! Życzę powodzenia w rozmowach ! Ja byłem 2 razy z problemami u Tadzia Gębala i m-c temu zwolniłem się..... P Y T A N I A ???
Lewe longi Ub Zafira zmiana RED - TL Pawełek - też srałem w gacie i lałem do wiadra !!!
Jakieś jeszcze pytanka?
Dziękuję papa |
no ja znam inne przypadki i efekty
a jak koles poszedl do HRow,to nawet TL przeniesli i TM dostal umowe na stale-ciekawe |
_________________ Człowiek jest człowiekiem jeśli widzi w innych ludzi!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
|
|