|
WZZ SIERPIEŃ 80 |
| Autor |
Wiadomość |
sasza

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 07:35 WZZ SIERPIEŃ 80
|
|
|
| Co sądzicie o nowych związkach? |
|
|
|
|
 |
|
|
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 12:17 Re: WZZ SIERPIEŃ 80
|
|
|
| sasza napisał/a: | | Co sądzicie o nowych związkach? |
A co to za twór?? |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
atari body

Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 12:24
|
|
|
| Siemka. Nie wiem konkretnie kto go powołał do życia ale plotki mówią że to TL-e KOŃ , KOTOW i inne pomyłki rekrutacji. Jak sie zorientuje jak to faktycznie jest to sie wypowiem , ale jeśli ploty sie potwierdzą to moge już powiedzieć że niech sie Ci owi TL-e zrobią inny związek który lepiej by do nich pasował , np. Związek Zawodowy Moberów albo Związek Poniżania i Gnojenia Membrów albo coś w tym stylu. Ja też sie związek zawodowy trzasne , a co , gorszy jestem !!! he he. A będzie sie nazywał " Możecie cmoknąć membrów w POMPKE!" To membry tu są najważniejsi i tyle. Narka. Pozdro dla ludzi z BODY , nadmieniam , LUDZI. |
|
|
|
|
 |
daSilva

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 13:29
|
|
|
| Ze zmiany green MC Zafira to Pietras i chyba Niedzwiedz z MPC , maja maly sukcesik - doprowadzili do zlikwidowania samochwałek , wiem tez ze kombinuja przy przerwach. Pietras mimo że TL to raczej liczy sie ze zdaniem membrów i w negocjacjach nie ustępuje zbyt łatwo. Jacy są naprawde zobaczymy za jakiś czas. |
|
|
|
|
 |
r754

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 16:20
|
|
|
Atari wie lepiej..lol...bo z plotek |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 17:13
|
|
|
| atari body napisał/a: | | Siemka. Nie wiem konkretnie kto go powołał do życia ale plotki mówią że to TL-e KOŃ , KOTOW i inne pomyłki rekrutacji. |
takiś wielki działacz atari a nawet ludzi nie znasz. za przeproszeniem to Bogdanowi nawet do pięt chłopie nie dorastasz a mówisz o nim pomyłka rekrutacji. czytając twoje wypociny i znając cię mam wrażenie że to raczej ty jesteś tą pomyłką
p.s.
a dla twojej wiadomości to Koń nie należy do żadnego związku a tym bardziej żadnego nie zakładał. |
|
|
|
|
 |
Marv

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 18:57
|
|
|
To jest adres strony nowego zwiazku.
www.80gmmp.bnx.pl |
|
|
|
|
 |
Membersik

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 19:49
|
|
|
Faktycznie Koń jest za tępy do zakładania związków. Co do Kotowa to można by się zastanowić. Ale niesądzę teraz ma nowe piorytety ( w dalszym ciągu podpierdalanie ludzi i kolegów TL ) awans na GL. Och bójcie się wszyscy jak przez głupi przypadek ten chłop awansuje. |
|
|
|
|
 |
|
|
GORG

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 20:29
|
|
|
co wy Pier...............cie samochwałki zostały zlikwidowane jak oni zaczęli zbierać podpisy więc troszkę się spóźnili . Napewno to nie jest ich zasługa |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 20:43
|
|
|
| Membersik napisał/a: | Co do Kotowa to można by się zastanowić. Ale niesądzę teraz ma nowe piorytety ( w dalszym ciągu podpierdalanie ludzi i kolegów TL ) awans na GL. Och bójcie się wszyscy jak przez głupi przypadek ten chłop awansuje. |
chyba że nagle się strasznie zmienił bo nie przypominam sobie żeby kogoś podpie... |
|
|
|
|
 |
atari body

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 23:20
|
|
|
| Drogi SKALPELKU ! Wiem już że to nie KOŃ ani KOTOW ten związek powołali . Dla Twojej wiadomości to nie jestem dup..m związkowcem tylko szeregowym związkowcem, ponad to pełnie funkcje SIP-owca z której staram się jak najlepiej wywiązywać. To tyle co do mnie. Teraz co do Ciebie. Jesteś bardzo aktywny na tym forum , ale tylko tu! Dlaczego nie napiszesz jak ja kim jesteś tylko krytykujesz mnie z ukrycia. Ja pisze co uważam , moge sie mylić tak jak każdy. Mimo to jestem tu szczery i przede wszystkim nie anonimowy. Wyraziłeś swoje zdanie o mnie , o.k. , ale czy Ty kiedykolwiek robiłeś ze mną , znasz mnie? A więc ujawnisz sie SKALPEL ? Co do tych związków nowych to wiem jedno , conajmniej jeden z założycieli był powiązany z sprawą mobingu i GL-a z wielkim nosem co go na PAINT przeniesli. To tyle . SKALPEL !!! NIe popdniecej sie tak , skoro mnie znosz to przidz i pogodomy normalnie a nie czaj sie za tom klawiaturom. POZDRO. |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 12:11
|
|
|
| atari body napisał/a: | | Drogi SKALPELKU ! ..... |
drogi atari, przestań słuchać plotek bo kiepsko się na tym wychodzi.
piszesz że wiesz że to nie Koń ani Kotow załozyli ten związekm, więc po jakie licho piszesz takie bzdury :
| atari body napisał/a: | | Nie wiem konkretnie kto go powołał do życia ale plotki mówią że to TL-e KOŃ , KOTOW i inne pomyłki rekrutacji. |
po co więc taki tekst tylko po to aby zabyłyszczeć czy może masz jakiś prywatny biznes aby dokopać tym ludziom
co do anonimowości. to wiele osób dałoby dużo aby się dowiedzieć kim jestem (wiem bo juz nie raz w realu słyszałem takie pytania). praca jak praca ale przynajmniej jest i nie chciałbym skończyć jak kilka osób w tej firmie za wyrażanie głośno swoich poglądów. nie jestem Sipowcem mnie nie chroni "immunitet"
tak ze musisz nadal żyć w błogiej nieświadomości kim jestem. |
|
|
|
|
 |
Membersik

|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 15:41
|
|
|
| skalpel napisał/a: | | Membersik napisał/a: | Co do Kotowa to można by się zastanowić. Ale niesądzę teraz ma nowe piorytety ( w dalszym ciągu podpierdalanie ludzi i kolegów TL ) awans na GL. Och bójcie się wszyscy jak przez głupi przypadek ten chłop awansuje. |
chyba że nagle się strasznie zmienił bo nie przypominam sobie żeby kogoś podpie... |
OJJJJJ bardzo się zmienił przecież non stop pod....erdalał swojego kumpla z astry Rumuna |
|
|
|
|
 |
atari body

|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 17:20
|
|
|
| Skalpel!!! Już wyjaśniam o co mi biega z Kotowem. Rok 2004 , robiłem na EC ASTRA na zm. BLUE. To było wtedy jak na dziko wchodziła trzecia zmiana i brali paru ludzi z BLUE i RED. Wtedy poznałem KONIA , KOTOWA I RUMUNA. Tam pracował mój dobry kumpel , na UBC był swieżym TL-em , szedłem z nim pogadać na wrzut karoserii na linie. Stał tam on , Kotow , Koń i jakiś tam jeszcze TL. Kotow sie chwalił jak to ludzi na LONGACH "wytresował" , jak jednego brakuje to reszta i tak jedzie co godzine jeden do kosza a jak nie ma dwóch to robiom plan , tak że on nie wchodzi na linie. We mnie sie zagotowało , szmata jedna ludzi sie wytresowała !!! Co do konia nie będe rozpisywał , szkoda mi słów. Pisze to co wiem , fakty ! A jeśli jest coś zasłyszane to wyraznie zaznaczam że to PLOTKA. Tak było w tym przypadku. O tym kto urodził ten związek wiem od soboty , byłem w robocie na serwisie. Tych gości znam z widzenia ale wiem co robili w czasach panowania Pokrychy. O.K. Teraz cosik o anonimowości ! Nie ukrywam sie za "imunitetem" , jak byś mnie dobrze znał to byś wiedział że zanim zostałem SIP-owcem nie raz podpadłem za swoje zdanie, Wale jak leci , czy do membra , TL-a czy GL-a. SIP-owcem zostałem po to , abym mógł stawiać zarzuty kierownictwu w imieniu anonimów , podpisywać sie pod tym. Kogo my sie mamy bać i czego ? Że Nas zwolnią ? To FORUM prywatne , pozazakładowe! Jedyne co mogą zrobić to podać mnie do Sądu że sypie nazwiskami , ale czy ktoś pragnie takiegi rozgłosu wokół firmy? Tyle. Bądz sie SKALPELKU dalej zakamuflowany , skoro daje Ci to poczucie bespieczeństwa. Jak będziesz chciał aby Ci podać przykłady TL-i czyli ludzi takich jak my , takich co szanują ludzi i im pomagają w tej przesranej egzystęcji membra , to napisz. Zapewne ich znasz skoro mnie też znasz. POZDRO. |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 22:06
|
|
|
| atari body napisał/a: | | To FORUM prywatne , pozazakładowe! Jedyne co mogą zrobić to podać mnie do Sądu że sypie nazwiskami , ale czy ktoś pragnie takiegi rozgłosu wokół firmy? Tyle. |
wrzuta.pl też nie ma nic wspólnego z GMMP...
... a jednak |
|
|
|
|
 |
|
|