PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
WZZ SIERPIEŃ 80
Autor Wiadomość
sasza

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 07:35   WZZ SIERPIEŃ 80

Co sądzicie o nowych związkach?

memberek 

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 12:17   Re: WZZ SIERPIEŃ 80

sasza napisał/a:
Co sądzicie o nowych związkach?

A co to za twór??

atari body 

Dział: BODY
  Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 12:24   

Siemka. Nie wiem konkretnie kto go powołał do życia ale plotki mówią że to TL-e KOŃ , KOTOW i inne pomyłki rekrutacji. Jak sie zorientuje jak to faktycznie jest to sie wypowiem , ale jeśli ploty sie potwierdzą to moge już powiedzieć że niech sie Ci owi TL-e zrobią inny związek który lepiej by do nich pasował , np. Związek Zawodowy Moberów albo Związek Poniżania i Gnojenia Membrów albo coś w tym stylu. Ja też sie związek zawodowy trzasne , a co , gorszy jestem !!! he he. A będzie sie nazywał " Możecie cmoknąć membrów w POMPKE!" To membry tu są najważniejsi i tyle. Narka. Pozdro dla ludzi z BODY , nadmieniam , LUDZI.

daSilva 

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 13:29   

Ze zmiany green MC Zafira to Pietras i chyba Niedzwiedz z MPC , maja maly sukcesik - doprowadzili do zlikwidowania samochwałek , wiem tez ze kombinuja przy przerwach. Pietras mimo że TL to raczej liczy sie ze zdaniem membrów i w negocjacjach nie ustępuje zbyt łatwo. Jacy są naprawde zobaczymy za jakiś czas.

r754 

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 16:20   

Atari wie lepiej..lol...bo z plotek :P

skalpel 

Dział: GMMP
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 17:13   

atari body napisał/a:
Siemka. Nie wiem konkretnie kto go powołał do życia ale plotki mówią że to TL-e KOŃ , KOTOW i inne pomyłki rekrutacji.

takiś wielki działacz atari a nawet ludzi nie znasz. za przeproszeniem to Bogdanowi nawet do pięt chłopie nie dorastasz a mówisz o nim pomyłka rekrutacji. czytając twoje wypociny i znając cię mam wrażenie że to raczej ty jesteś tą pomyłką :( :(

p.s.
a dla twojej wiadomości to Koń nie należy do żadnego związku a tym bardziej żadnego nie zakładał.

Marv

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 18:57   

To jest adres strony nowego zwiazku.
www.80gmmp.bnx.pl

Membersik 

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 19:49   

Faktycznie Koń jest za tępy do zakładania związków. Co do Kotowa to można by się zastanowić. Ale niesądzę teraz ma nowe piorytety ( w dalszym ciągu podpierdalanie ludzi i kolegów TL ) awans na GL. Och bójcie się wszyscy jak przez głupi przypadek ten chłop awansuje. :roll:

GORG 

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 20:29   

co wy Pier...............cie samochwałki zostały zlikwidowane jak oni zaczęli zbierać podpisy więc troszkę się spóźnili . Napewno to nie jest ich zasługa :cry:

skalpel 

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 20:43   

Membersik napisał/a:
Co do Kotowa to można by się zastanowić. Ale niesądzę teraz ma nowe piorytety ( w dalszym ciągu podpierdalanie ludzi i kolegów TL ) awans na GL. Och bójcie się wszyscy jak przez głupi przypadek ten chłop awansuje. :roll:

chyba że nagle się strasznie zmienił bo nie przypominam sobie żeby kogoś podpie...

atari body 

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 23:20   

Drogi SKALPELKU ! Wiem już że to nie KOŃ ani KOTOW ten związek powołali . Dla Twojej wiadomości to nie jestem dup..m związkowcem tylko szeregowym związkowcem, ponad to pełnie funkcje SIP-owca z której staram się jak najlepiej wywiązywać. To tyle co do mnie. Teraz co do Ciebie. Jesteś bardzo aktywny na tym forum , ale tylko tu! Dlaczego nie napiszesz jak ja kim jesteś tylko krytykujesz mnie z ukrycia. Ja pisze co uważam , moge sie mylić tak jak każdy. Mimo to jestem tu szczery i przede wszystkim nie anonimowy. Wyraziłeś swoje zdanie o mnie , o.k. , ale czy Ty kiedykolwiek robiłeś ze mną , znasz mnie? A więc ujawnisz sie SKALPEL ? Co do tych związków nowych to wiem jedno , conajmniej jeden z założycieli był powiązany z sprawą mobingu i GL-a z wielkim nosem co go na PAINT przeniesli. To tyle . SKALPEL !!! NIe popdniecej sie tak , skoro mnie znosz to przidz i pogodomy normalnie a nie czaj sie za tom klawiaturom. POZDRO.

skalpel 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 12:11   

atari body napisał/a:
Drogi SKALPELKU ! .....

drogi atari, przestań słuchać plotek bo kiepsko się na tym wychodzi.

piszesz że wiesz że to nie Koń ani Kotow załozyli ten związekm, więc po jakie licho piszesz takie bzdury :?: :

atari body napisał/a:
Nie wiem konkretnie kto go powołał do życia ale plotki mówią że to TL-e KOŃ , KOTOW i inne pomyłki rekrutacji.

po co więc taki tekst :?: tylko po to aby zabyłyszczeć :?: czy może masz jakiś prywatny biznes aby dokopać tym ludziom :?:

co do anonimowości. to wiele osób dałoby dużo aby się dowiedzieć kim jestem (wiem bo juz nie raz w realu słyszałem takie pytania). praca jak praca ale przynajmniej jest i nie chciałbym skończyć jak kilka osób w tej firmie za wyrażanie głośno swoich poglądów. nie jestem Sipowcem mnie nie chroni "immunitet" :)
tak ze musisz nadal żyć w błogiej nieświadomości kim jestem.

Membersik 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 15:41   

skalpel napisał/a:
Membersik napisał/a:
Co do Kotowa to można by się zastanowić. Ale niesądzę teraz ma nowe piorytety ( w dalszym ciągu podpierdalanie ludzi i kolegów TL ) awans na GL. Och bójcie się wszyscy jak przez głupi przypadek ten chłop awansuje. :roll:

chyba że nagle się strasznie zmienił bo nie przypominam sobie żeby kogoś podpie...

OJJJJJ bardzo się zmienił przecież non stop pod....erdalał swojego kumpla z astry Rumuna

atari body 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 17:20   

Skalpel!!! Już wyjaśniam o co mi biega z Kotowem. Rok 2004 , robiłem na EC ASTRA na zm. BLUE. To było wtedy jak na dziko wchodziła trzecia zmiana i brali paru ludzi z BLUE i RED. Wtedy poznałem KONIA , KOTOWA I RUMUNA. Tam pracował mój dobry kumpel , na UBC był swieżym TL-em , szedłem z nim pogadać na wrzut karoserii na linie. Stał tam on , Kotow , Koń i jakiś tam jeszcze TL. Kotow sie chwalił jak to ludzi na LONGACH "wytresował" , jak jednego brakuje to reszta i tak jedzie co godzine jeden do kosza a jak nie ma dwóch to robiom plan , tak że on nie wchodzi na linie. We mnie sie zagotowało , szmata jedna ludzi sie wytresowała !!! Co do konia nie będe rozpisywał , szkoda mi słów. Pisze to co wiem , fakty ! A jeśli jest coś zasłyszane to wyraznie zaznaczam że to PLOTKA. Tak było w tym przypadku. O tym kto urodził ten związek wiem od soboty , byłem w robocie na serwisie. Tych gości znam z widzenia ale wiem co robili w czasach panowania Pokrychy. O.K. Teraz cosik o anonimowości ! Nie ukrywam sie za "imunitetem" , jak byś mnie dobrze znał to byś wiedział że zanim zostałem SIP-owcem nie raz podpadłem za swoje zdanie, Wale jak leci , czy do membra , TL-a czy GL-a. SIP-owcem zostałem po to , abym mógł stawiać zarzuty kierownictwu w imieniu anonimów , podpisywać sie pod tym. Kogo my sie mamy bać i czego ? Że Nas zwolnią ? To FORUM prywatne , pozazakładowe! Jedyne co mogą zrobić to podać mnie do Sądu że sypie nazwiskami , ale czy ktoś pragnie takiegi rozgłosu wokół firmy? Tyle. Bądz sie SKALPELKU dalej zakamuflowany , skoro daje Ci to poczucie bespieczeństwa. Jak będziesz chciał aby Ci podać przykłady TL-i czyli ludzi takich jak my , takich co szanują ludzi i im pomagają w tej przesranej egzystęcji membra , to napisz. Zapewne ich znasz skoro mnie też znasz. POZDRO.

skalpel 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 22:06   

atari body napisał/a:
To FORUM prywatne , pozazakładowe! Jedyne co mogą zrobić to podać mnie do Sądu że sypie nazwiskami , ale czy ktoś pragnie takiegi rozgłosu wokół firmy? Tyle.

wrzuta.pl też nie ma nic wspólnego z GMMP...

... a jednak :(

Odpowiedz do tematu