PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
WZZ SIERPIEŃ 80
Autor Wiadomość
siekla 

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 15:58   

Pewnie to ty doniosłeś o wrzuta.pl i już było powiązane z GMMP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen i nikt nie chce wiedzieć kim jesteś bo jesteś nikim narcida i pozdro Atari oraz zm BLUE

atari body 

Dział: BODY
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 16:50   

SKALPEL !!! Znałem Michała dobrze , troszke razem pracowaliśmy na F\L . Tak czytam te Twoje posty i dochodze do wniosku że nie mam o czym z Tobą gadać. Nie masz rzeczowych argumentów , piszesz o sprawach nie związanych z tematem ! Nie jesteś konkretny , popiszesz jakieś bzdury na kierownictwo albo dyrekcje a potem szybko kompa wyłanczasz żeby Ci IP nie namierzyli !!! Pisałem Ci że jestem szczery , to i w twoim przypadku taki będe. Myśle że jest z Ciebie taka mała PIPA , inaczej zwany PARÓWCZAK . Naszczekasz na tym forum , poobrażasz ludzi a potem napiszesz że Cie za to z roboty wywalą. Synku , jest demokracja i wolność słowa! Skoro tak łatwo powiązałeś sprawe michała i GMMP to teraz ładnie znajdz powiązanie między PARÓWĄ i SOBĄ !!! Nie pisz z łaski swojej postów adresowanych do mnie. Pozdro dla SIEKLI TERORYSTY ze wsi M. oraz reszty ferajny z BLUE. NARKA CHOPY.

constantine 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 20:02   

Atari o ile wiem to jesteś sip-owcem, zajmujesz się sprawami BHP, oraz innymi , ale czy te inne obejmują też stosunki międzyludzkie? Jeśli masz czas , bo ja nie to przejdź się po body i poobserwuj jak się jeden z drugim do siebie odzywa, jakie są relacje między TM-TL, TL-GL,GL-TL.....itd. Ja to stary nie widzę za dobrze, rośnie coraz więcej agresji i niechęci do wszystkiego i wszystkich,jeden drugiego ......itd, przykro na to patrzeć i tego słuchać, to nie ten sam zakład co 7 lat temu , Atari, :neutral: pozdrawiam.

memberek 

Dział: body
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 20:50   

constantine napisał/a:
Atari o ile wiem to jesteś sip-owcem, zajmujesz się sprawami BHP, oraz innymi , ale czy te inne obejmują też stosunki międzyludzkie? Jeśli masz czas , bo ja nie to przejdź się po body i poobserwuj jak się jeden z drugim do siebie odzywa, jakie są relacje między TM-TL, TL-GL,GL-TL.....itd. Ja to stary nie widzę za dobrze, rośnie coraz więcej agresji i niechęci do wszystkiego i wszystkich,jeden drugiego ......itd, przykro na to patrzeć i tego słuchać, to nie ten sam zakład co 7 lat temu , Atari, :neutral: pozdrawiam.

święta racja 9 lat temu była inna atmosfera,inni ludzie,a przede wszystkim ludziska sie szanowali.Robiło sie kawały,ale wszyscy śmiali się i było luzacko a teraz co??Mogą cię zwolnić za byle pierdołę.To też jest to,że kierownictwo mamy polskie,jak na początku byli amerykanie to był spokój,a teraz jest walka o to kto jest lepszy,ile da się wyciągnąć,bez szacunku ze strony kierownictwa.Przykład??Nie można sie doprosić o cokolwiek na Astrze III,o wentylatorach nie mówiąc ważne wydobycie,i niestety nie zapowiada sie na poprawę,ludzie uciekają stąd a naszych guru to nie rusza,kpią z nas,uważają nas za byle kogo,ważne,że ONI dostaną premię,że wykonamy plan,a ONI spiją całą śmietankę.Tak to już jest w tym zakładzie i raczej się to nie zmieni

skalpel 

Dział: GMMP
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 21:57   

atari body napisał/a:
Synku

dobrze tato. jestem PIPA, PARÓWA i to ja doniosłem na Michała mało tego na ciebie też doniosłem, jeszcze nie wiem co ale napewno tak jest.

atari body 

Dział: BODY
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 15:56   

CONSTNTINE I MEMBEREK . Pracuje tu niespełna cztery lata , zwiedziłem w tym czasie praktycznie całe BODY. Pracowałem u wielu TL-i z których , nie wstydze sie powiedzieć , chciałbym brać przykład. To zajebiści kumple i konkretni TL-e , miedzy nimi są Ołówek , Wania , Żabol , Robert Rygol i inni ( także Michał Jonda ). Ale byli też tacy którym bym najchętniej kopa zasadził. Tak samo jest z nami , membrami. Pare dni temu w moim zespole pomagałem robić NOWEMU , podszedł do mnie mój "kolega" z zespołu i mówi "ZA FREE MU POMAGASZ ? OLEJ TO!" Właśnie dlatego tu jest taka kijowa admosfera , tu z Tobą rozmawia a za pare minut kreśli w kiblu że jesteś lodziarz i t d. Sam nie jestem idealny, ale też mam tej roboty dość , dość tej zasranej propagandy dyrekcji która ma na celu jak sie domyślam skłucenie załogi , mam dość kierowniczych tekstów wyciętych z poprzedniego ustroju politycznego i dość ludzi fałszywych , którzy tylko czekają na podknięcie. Jest na to wszystko jedna rada , to tylko moje zdanie , LUDZIE ZACZNIJMY SIE SZANOWAĆ. A części tych cwiartek GL-i i TL-i co im palma wali trzeba olać! Oni mają swój świat , chernetyczny. Pozdrawiam WAS , mam nadzieje że kiedyś bedzie lepiej , jeśli sie nie pozwalniamy , oczywiście.

Free 222 

Dział: body
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 12:37   

Opel prawie jak firma :razz:

Marv

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 22:46   

Stare robotnicze haslo ( a moze socjalistyczne... :grin: ) mowi :
'' W jednosci sila''
Jak bedziemy sobie skakac do gardel o byle bzdure to przegramy...
Skloconym tlumem sie latwiej steruje...

Odpowiedz do tematu