PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory Miss lakierni 2006

Wybory Miss lakierni 2006 - Twoj głos oddajesz na:
Lilianna
32%
 32%  [ 27 ]
Iwona
18%
 18%  [ 15 ]
Marta
9%
 9%  [ 8 ]
Bożena
1%
 1%  [ 1 ]
Pani z "Eurest'u"
17%
 17%  [ 14 ]
Pani z "Elpo" - kasztanowe włosy
3%
 3%  [ 3 ]
Ula
1%
 1%  [ 1 ]
Jola (w okularach)
3%
 3%  [ 3 ]
Jola (bez okularów)
12%
 12%  [ 10 ]
Głosowań: 38
Wszystkich Głosów: 82

Autor Wiadomość
mad01 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 11:30 pm   

ZAPOMNIEĆ opięknych i dojrzałych kobietach to nietakt!!!
Nie wiesz co dobre bo nie prubowałeś!!! :idea:

Kris

Wysłany: Wto Mar 21, 2006 1:30 am   

mam pmysł może Admin skombinuję jakieś stare pudełeczko , lub napisze swój nr. konta (bez kitu - i będzie oddzielał wpływy) i wszyscy którzy jakiejś mierze ( a w rzeczywistości chcieli by faktycznie aby miss odczuła tą świadomośc) brali udział w typowaniu miss Lakirnii będą wpłacać na koniec tj. powiedzmy do 31.06.2006 r. po 10 zł. nie jest to wygurowana kwota( tytułem wpałaty np: "Miss Lakiernia" -Admin będzie mógł wyodrębnić wpływy z konta ),może inne propozycje, a napewno uzbiera się na kosz purpurowych róż ,no i jest o co walczyć. Przyszłe misski jakiś inspiracje, może mister Lakiernia ;-) lub kolacja z misterem ;-) incognito - inne pomysły mile widziane

Kufel

Wysłany: Wto Mar 21, 2006 2:39 pm   

Często bywam na Paincie,poznałem pare pięknych niewiast i chciałbym je dodac,ale niestety nie wiem czemu,nie da się ,wiem że juz nie jeden chciał dopisac swoją kandydatkę i nic,to bez sensu jak wszystkie to wszystkie bedzie sprawiedliwiej.Każdy ma przecież inny gust.

shv1 

Wysłany: Wto Mar 21, 2006 5:12 pm   

Kris napisał/a:
mam pmysł może Admin skombinuję jakieś stare pudełeczko , lub napisze swój nr. konta (bez kitu - i będzie oddzielał wpływy) i wszyscy którzy jakiejś mierze ( a w rzeczywistości chcieli by faktycznie aby miss odczuła tą świadomośc) brali udział w typowaniu miss Lakirnii będą wpłacać na koniec tj. powiedzmy do 31.06.2006 r. po 10 zł. nie jest to wygurowana kwota( tytułem wpałaty np: "Miss Lakiernia" -Admin będzie mógł wyodrębnić wpływy z konta ),może inne propozycje, a napewno uzbiera się na kosz purpurowych róż ,no i jest o co walczyć. Przyszłe misski jakiś inspiracje, może mister Lakiernia ;-) lub kolacja z misterem ;-) incognito - inne pomysły mile widziane

Jeśli będzie wiecej chętnych to da sie coś zrobić tyle ze zakupu nagrody musi podjąć sie ktoś z Was bo ja z firmą nie mam juz nic wspólnego. Jest jeszcze kwestia uczciwości głosujących w ankiecie osób, zawsze ktos tam oszukuje i oddaje kilka głosów zamiast jednego...
Kufel napisał/a:
Często bywam na Paincie,poznałem pare pięknych niewiast i chciałbym je dodac,ale niestety nie wiem czemu,nie da się ,wiem że juz nie jeden chciał dopisac swoją kandydatkę i nic,to bez sensu jak wszystkie to wszystkie bedzie sprawiedliwiej.Każdy ma przecież inny gust.

Ankiete moze edytować tylko jej autor (na kandydatki czekałem dość dlugi czas) ale po tak długim czasie chyba nie ma to sensu, lepiej chyba zrobić nowe głosowanie...

Kufel

Wysłany: Sro Mar 22, 2006 7:35 pm   

Tak,jestem za!!!Nowe głosowanie,niech wypowiedzą się inni.Ja muszę rozeznac sie jeszcze co do imion aniołów bo z paintu nie jestem i okazje mam też spradycznie tam zajrzec.

shv1 

Wysłany: Sro Mar 22, 2006 9:03 pm   

No to dawać kandydatki ponizej, jak sie uzbiera ich troche to sie zrobi nowe głosowanie ;)

fizol

Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 12:02 am   

shoovarek1 napisał/a:
No to dawać kandydatki ponizej, jak sie uzbiera ich troche to sie zrobi nowe głosowanie ;)
pracuje na lakierni, ale dopatruje sie wielu braków w liscie kanydatek...
ja obstawiam Madzię!

Grzebus 

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 11:28 pm   

nio macie racje panowie trzeba jakas nagrode zrobic dla pani numer 1 :D

Trinity 

Wysłany: Czw Gru 07, 2006 2:05 pm   

A co sądzicie o małej Sylwii chyba z inspekcji zmiana A???

[ Dodano: Czw Gru 07, 2006 5:05 pm ]
Pomyłka - ona ma na imie Ola

alfredo

Wysłany: Sro Gru 13, 2006 10:33 pm   

Mam trzy nowe kandydatki
są to 3 Katarzyny z inspekcji zmiana blue!!!!

Hiro 

Wysłany: Pią Gru 15, 2006 4:38 pm   

Jakie 3 tam tylko 1 jest warta uwagi "czarna" :-)

alfredo

Wysłany: Pią Gru 15, 2006 5:37 pm   

Hiro a widziałeś kiedyś na własne oczy jole w okularch czy jole bez okularów albo następną z listy bożene!!!!albo np małą ole!!!przy nich nasze kasie to prawdziwe misski są!!!!

adonis 

Wysłany: Pią Gru 15, 2006 8:59 pm   

kolego HIRO godna uwagi jest akurat inna kasia z inspekcji
bo akurat czarna ma biust miseczki ---A!!! no i ten jej kindol!!!
pozatym to jest nawet miła ta czarna!!!!
ale miss jest napewno na zmianie niebieskiej a ty koleś z innej zmiany jesteś i zazdrośisz nam chyba bo do tego niedługo wraca moniczka!!!!!
jak coś masz do pozostałych kasi to napisz to tu HIROSIU drogi!!! :lol: :lol: :lol:

Hiro 

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 4:04 pm   

alfredo ja sie tylko odnioslem do twojego postu wyżej co do wypowiedzi adonisa może ty tak uważasz ale nie powiedziałbym że jakaś inna Kasia zasługuje na miano miss a juz napewno nie na inspekcji :grin: co do moniczki to pokazala się po świetach a teraz jej nie widac :?:

Odpowiedz do tematu