|
Wybory Miss lakierni 2006 |
| Wybory Miss lakierni 2006 - Twoj głos oddajesz na: |
| Lilianna |
|
32% |
[ 27 ] |
| Iwona |
|
18% |
[ 15 ] |
| Marta |
|
9% |
[ 8 ] |
| Bożena |
|
1% |
[ 1 ] |
| Pani z "Eurest'u" |
|
17% |
[ 14 ] |
| Pani z "Elpo" - kasztanowe włosy |
|
3% |
[ 3 ] |
| Ula |
|
1% |
[ 1 ] |
| Jola (w okularach) |
|
3% |
[ 3 ] |
| Jola (bez okularów) |
|
12% |
[ 10 ] |
|
| Głosowań: 38 |
| Wszystkich Głosów: 82 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
mad01

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 11:30 pm
|
|
|
ZAPOMNIEĆ opięknych i dojrzałych kobietach to nietakt!!!
Nie wiesz co dobre bo nie prubowałeś!!! |
_________________ mad01 |
|
|
|
|
 |
|
|
Kris

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 1:30 am
|
|
|
mam pmysł może Admin skombinuję jakieś stare pudełeczko , lub napisze swój nr. konta (bez kitu - i będzie oddzielał wpływy) i wszyscy którzy jakiejś mierze ( a w rzeczywistości chcieli by faktycznie aby miss odczuła tą świadomośc) brali udział w typowaniu miss Lakirnii będą wpłacać na koniec tj. powiedzmy do 31.06.2006 r. po 10 zł. nie jest to wygurowana kwota( tytułem wpałaty np: "Miss Lakiernia" -Admin będzie mógł wyodrębnić wpływy z konta ),może inne propozycje, a napewno uzbiera się na kosz purpurowych róż ,no i jest o co walczyć. Przyszłe misski jakiś inspiracje, może mister Lakiernia lub kolacja z misterem incognito - inne pomysły mile widziane |
|
|
|
|
 |
Kufel

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 2:39 pm
|
|
|
| Często bywam na Paincie,poznałem pare pięknych niewiast i chciałbym je dodac,ale niestety nie wiem czemu,nie da się ,wiem że juz nie jeden chciał dopisac swoją kandydatkę i nic,to bez sensu jak wszystkie to wszystkie bedzie sprawiedliwiej.Każdy ma przecież inny gust. |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 5:12 pm
|
|
|
| Kris napisał/a: | mam pmysł może Admin skombinuję jakieś stare pudełeczko , lub napisze swój nr. konta (bez kitu - i będzie oddzielał wpływy) i wszyscy którzy jakiejś mierze ( a w rzeczywistości chcieli by faktycznie aby miss odczuła tą świadomośc) brali udział w typowaniu miss Lakirnii będą wpłacać na koniec tj. powiedzmy do 31.06.2006 r. po 10 zł. nie jest to wygurowana kwota( tytułem wpałaty np: "Miss Lakiernia" -Admin będzie mógł wyodrębnić wpływy z konta ),może inne propozycje, a napewno uzbiera się na kosz purpurowych róż ,no i jest o co walczyć. Przyszłe misski jakiś inspiracje, może mister Lakiernia lub kolacja z misterem incognito - inne pomysły mile widziane |
Jeśli będzie wiecej chętnych to da sie coś zrobić tyle ze zakupu nagrody musi podjąć sie ktoś z Was bo ja z firmą nie mam juz nic wspólnego. Jest jeszcze kwestia uczciwości głosujących w ankiecie osób, zawsze ktos tam oszukuje i oddaje kilka głosów zamiast jednego...
| Kufel napisał/a: | | Często bywam na Paincie,poznałem pare pięknych niewiast i chciałbym je dodac,ale niestety nie wiem czemu,nie da się ,wiem że juz nie jeden chciał dopisac swoją kandydatkę i nic,to bez sensu jak wszystkie to wszystkie bedzie sprawiedliwiej.Każdy ma przecież inny gust. |
Ankiete moze edytować tylko jej autor (na kandydatki czekałem dość dlugi czas) ale po tak długim czasie chyba nie ma to sensu, lepiej chyba zrobić nowe głosowanie... |
_________________ Darmowe pozycjonowanie stron www |
|
|
|
|
 |
Kufel

|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 7:35 pm
|
|
|
| Tak,jestem za!!!Nowe głosowanie,niech wypowiedzą się inni.Ja muszę rozeznac sie jeszcze co do imion aniołów bo z paintu nie jestem i okazje mam też spradycznie tam zajrzec. |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 9:03 pm
|
|
|
No to dawać kandydatki ponizej, jak sie uzbiera ich troche to sie zrobi nowe głosowanie |
_________________ Darmowe pozycjonowanie stron www |
|
|
|
|
 |
fizol

|
Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 12:02 am
|
|
|
| shoovarek1 napisał/a: | No to dawać kandydatki ponizej, jak sie uzbiera ich troche to sie zrobi nowe głosowanie | pracuje na lakierni, ale dopatruje sie wielu braków w liscie kanydatek...
ja obstawiam Madzię! |
|
|
|
|
 |
Grzebus

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 11:28 pm
|
|
|
nio macie racje panowie trzeba jakas nagrode zrobic dla pani numer 1 |
|
|
|
|
 |
|
|
Trinity

|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 2:05 pm
|
|
|
A co sądzicie o małej Sylwii chyba z inspekcji zmiana A???
[ Dodano: Czw Gru 07, 2006 5:05 pm ]
Pomyłka - ona ma na imie Ola |
|
|
|
|
 |
alfredo

|
Wysłany: Sro Gru 13, 2006 10:33 pm
|
|
|
Mam trzy nowe kandydatki
są to 3 Katarzyny z inspekcji zmiana blue!!!! |
|
|
|
|
 |
Hiro

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 4:38 pm
|
|
|
Jakie 3 tam tylko 1 jest warta uwagi "czarna" |
|
|
|
|
 |
alfredo

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 5:37 pm
|
|
|
| Hiro a widziałeś kiedyś na własne oczy jole w okularch czy jole bez okularów albo następną z listy bożene!!!!albo np małą ole!!!przy nich nasze kasie to prawdziwe misski są!!!! |
|
|
|
|
 |
adonis

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 8:59 pm
|
|
|
kolego HIRO godna uwagi jest akurat inna kasia z inspekcji
bo akurat czarna ma biust miseczki ---A!!! no i ten jej kindol!!!
pozatym to jest nawet miła ta czarna!!!!
ale miss jest napewno na zmianie niebieskiej a ty koleś z innej zmiany jesteś i zazdrośisz nam chyba bo do tego niedługo wraca moniczka!!!!!
jak coś masz do pozostałych kasi to napisz to tu HIROSIU drogi!!! |
|
|
|
|
 |
Hiro

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 4:04 pm
|
|
|
alfredo ja sie tylko odnioslem do twojego postu wyżej co do wypowiedzi adonisa może ty tak uważasz ale nie powiedziałbym że jakaś inna Kasia zasługuje na miano miss a juz napewno nie na inspekcji co do moniczki to pokazala się po świetach a teraz jej nie widac |
|
|
|
|
 |
|
|