|
wolne poniedziałki |
| Autor |
Wiadomość |
commodore

Dział: Body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 21:15 wolne poniedziałki
|
|
|
Było takie przysłowie:"kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera". Czy ktoś wie gdzie można takie piekło znaleźć, bo zdało by się wysłać tam co poniektórych "wysokich rangą". Co prawda info czy pracujemy w "wolny, płatny poniedziałek" ukarze się jutro, ale i tak jest to chore. |
_________________ commodore body kaizen |
|
|
|
|
 |
|
|
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 09:03
|
|
|
| commodore napisał/a: | | ale i tak jest to chore. |
Jak wszystko inne w tej firmie.Oni nawet nie potrafią się doliczyć czy i ile im brakuje do planu miesięcznego,ale jak wiadomo im zawsze jest mało. |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 11:22
|
|
|
| Niema to jak nasze kochane piekiełko.Zapowiedzieli,że sobota na drugą zmianę będzie produkcyjna a w poniedziałek mamy przyjść na rano na TPM-y.Teraz już kręcą,że może jednak sobota będzie wolna jak wyrobimy plan,a co do poniedziałku dowiemy sie dzisiaj przed zmianą.Ja nie wiem czy Ci którzy to wszystko ustalają poprostu sie nudzą i robią sztuczne zamieszanie bo fajnie porobić troche mętliku w głowach pracownikom,czy nie mają jaj i sami nie wiedzą o co w tym wszystkim chodzi.Kolejny raz mamy dowód,że fajne kierownictwo robi nas w tzw głupiego jasia,albo pozazdrościli panom w PZPN i tez chcieli porobić troche fajnego zamieszania.Nie ma to jak adrenalinka gwarantowana przez przełożonych. |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
OgóR

Dział: SCG II
Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 22:34
|
|
|
| No niestety tak to bywa. Jak widać sobota na popołudnie wolna poniedziałek wolne i z tego co wiem to jeszcze 19.08 22.08 29.08 maja być wolne z pewnością płatne do odpracowania w sobotę za free |
_________________ www.godula.rudanet.info |
|
|
|
|
 |
memberek

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 15:20
|
|
|
| OgóR napisał/a: | | No niestety tak to bywa. Jak widać sobota na popołudnie wolna poniedziałek wolne i z tego co wiem to jeszcze 19.08 22.08 29.08 maja być wolne z pewnością płatne do odpracowania w sobotę za free |
My w poniedziałek pracujemy,a z tymi datami coś ci sie pomyliło bo te dni już były:) |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
OgóR

Dział: SCG II
Miejsce pracy: Inne
|
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 21:31
|
|
|
| No i gdzie tu ta słynna STANDARYZACJA???Wszyscy muszą zarabiać tyle samo pomimo,że jedni mają ciężejszą robotę od drugich,ale jak firma daje płatne wolne to już STANDARYZACJA nie obowiązuje,bo jedni muszą iść do pracy ,a inni mają ten prezent od firmy.H.U.J. w STANDARYZACJĘ. |
|
|
|
|
 |
|
|
memberek

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 21:33