PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Wigilia.....
Autor Wiadomość
Kapelan

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 12:28   Wigilia.....

:x Jak wam sie podobała wigilia według mnie niedopracowana miesa zabrakło i niektórzy niedostali a niektóre osoby o potężnych gabarytach masowych kr?żoce po lakierni niektórzy beda wiedziec o kogo chodzi brała za dwie osoby miesisko naprawde ładnie to wygladało ale niedopracowane........

Tan-ghil 

Dział: Paint
Wysłany: Nie Gru 25, 2005 13:23   

Jawol ... cio niektorzy jak swinie do koryta szli a to nie wygladalo zbyt ladnie .....
A poztym brali tyle ze dla innych braklo ... nie wiem czy to przez to ze nie maja co w domu jesc czy po prostu przez brak kultury ???

Kapelan

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 16:02   

według mnie to wyglad?ło jakby niektórzy w życiu jedzenia nie widzieli albo ostatni raz w życiu mieli je?ć --- naprawde chamsko to wygladało....

shv1 

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 16:08   

Mala pro?ba: prosze przy pisaniu posta nie uzywac bez potrzeby pogrubienia tekstu, podkreslenia, duzych liter, i innych niz standardowy kolorów tekstu.

Kapelan

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 16:14   

czyli niewolno kolorów urzywać to jakimi kolorami mam pisac .......

shv1 

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 16:21   

Hehe ;)
Nie musisz wybierac koloru liter podczas pisania postu, standardowo jest to kolor czarny i nie trzeba w tym celu klikac zadnej opcji - automatycznie bedzie to ten kolor.
Piszesz po prostu post i wysylasz - nic wiecej nie trzeba robic.

Kapelan

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 16:22   

OKEY :lol:

Tan-ghil 

Dział: Paint
Wysłany: Nie Gru 25, 2005 18:36   

Oj widze admin czuwa nad wszystkim .... tylko jesli dlaczego nie mozna uzywac czegos co jest (czyt. kolorki itd.. ) /
??

Kapelan

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 19:16   

Admin wszystko wie...
Admin najleprzy jest....
Admina trzeba szanowac...
Admin juz taki jest...

dedykuje to naszemu wodzowi Administratorowi

shv1 

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 20:16   

Mozna uzywac kolorków ale tylko w razie potrzeby inaczej zrobi sie tu jeden wielki "paw".
Czyt. : chcesz napisac cos co uwazasz ze jest wazne i chcesz zeby bylo zauwazone przez jak najwieksza liczbe forumowiczow - wtedy uzywasz srodkow takich jak: pogrubienie, wieksza czcionka, kolorki itd. Jesli bylo by to wykorzystywane bez powodu w co 2 poscie to nikt by na to nie zwrocil uwagi.

Kapelan

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 21:10   

OKEY zrozumiane wielki wodzu i mam nadzieje ze inni tez sie do tego dostosuja dzieki za zamkniecie i saksowanie tematu "Rici Labamba"

A teraz wracajać do tematy "Wigilia" niektórzy bardzo brzydko sie zachowali niektóre osoby na wysokim stopniu powinny wyci?gn?c z tego wnioski i w przyszłym roku zmienić zasady Wigili według mnie to wszyscy razem w jednym czasie mieli zasia?ć przy stole a wtedy kierownik Marcinek powinien złożyć życzenia ?wi?teczne wszystkim razem tak to powinno wygl?dać............

gorbi 

Dział: gmmp
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 15:50   dla mnie też

a dla mnie tez brakło .... ciasteczek , prawda ze kilka osób brało po dwa trzy ale i firma mogła pomysleć i dać kilka sztuk więcej ... a o braku cukru do kawy to nawet nie wspomne....

Kapelan

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 19:06   

zabrakło cukru i ?mietanki do kawy niektórzy ci?gle mówia że nazekamy a wkoncu tez byli?my na tej wigili i jedli?my fakt..... niechce już poruszać tego tematu sa ?wieta wigilia mineła mam nadzieje że dyrekcja postanowi zmienić cos niecos w przyszłej wigili.......

Yogi Bear

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 21:45   

a sk?d wiecie ze za rok cos bedzie? :P
a co do samej kolacji... Jak na moje, ilosc jedzenia powinna byc zamieniona na wiecej soczkow, bo nie kazdy mogl się napic. Przyznaje bez bicia, wypilem 2 kubeczki soczku jablkowego, ale coz, przy takiej ilosci jedzenia jeden kubeczek do tego maly i nalany do polowy, to lekko mowiac, ilosc dosc sk?pa. Nie skorzystalem z herbaty czy kawy, ale jak mowili koledzy, zabraklo cukru i smietanki. Pytanko. Czy zamiast dac kazdemu po jednym plasterku wedlinki mniej, nie mozna bylo postawic troche wiecej picia?
Ale to raczej pytania do organizatora, wiec uwagi pod adresem kierownictwa GMMP raczej zbedne.
Przy okazji. Z tego co wiem impreza byla organizowana przez hotel Qubus. Byc moze uda mi sie dowiedziec ile to kosztowalo, bo jak slyszalem, byt to temat nr 1 przez pewien czas;)

Kapelan

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 22:37   

Nieporuszam głosu w tej sparawie już ale z checi? sie dowiedziałbym sie ile kosztowała ta kolacja........... ??????

Odpowiedz do tematu