|
Wigilia. |
| Autor |
Wiadomość |
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 12:56
|
|
|
| astalav napisał/a: | | ...nie nadużywaj słowa "my" bo narzekaj? tylko jednostki... |
astalav, jednostki to ty widzisz na forum, ale gdyby? posłuchał komentarzy przy stołach i po kolacji to nie pisałby?, że narzekaj? tylko jednostki. A Wigilia dla bezdomnych fundowana przez GMMP to by była dobra reklama dla firmy. |
|
|
|
|
 |
|
|
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 13:55
|
|
|
| wigilia dla bezdomnych fundowana przez anonimowego sponsora.O TAK! |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 14:24
|
|
|
| LIGOPTYRYSTA napisał/a: | | SZATURN-czytaj dokladnie wypowiedzi innych uzytkownikow! co to znaczy? "zjesc na stacji z innymi PANELAMI?(a pozniej okazuj swoj sarkazm) |
no i poczytałem dokładnie i teraz rozumie ze niekture bl?dynki zrozumiały że chodzi o ANDERSON ktura niedawno kręcila się po fabryce |
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 15:41
|
|
|
| nie bardzo wiem o co ci chodzi szaturn.ale wiem ze daSILVA sie przeklikal i chcial napisac "menelami" a nie "panelami" stad moje pytania o panele.Tylko ze ja bym tych ludzi z dworca nie nazwala MENELAMI ale to jest dyskusja na inny temat ktory utworze jak bede miala czas. |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 16:28
|
|
|
Panowie wigilia mineła pare dni temu była jak była czego zabrakło i kto jak jadł....... niew?żne wydaje mi sie że ten temat został całkowicie obgadany i powiedział juz każdy to co miał na ten temat..... zostawmy bezdomnych w spokoju bo oni maja ważniejsze sprawy na głowie jak przeżyć zime wiec zakończmy ten ?wi?teczny temat.......... |
|
|
|
|
 |
4pack

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 21:30
|
|
|
| Co do wigilii 2005 to była ok.Porównuj?c j? do tych wcze?niejszych to naprawde nie ma na co narzekac.Do wszystkich zdegustowanych -dowiedzcie sie jak jest w innych zakładach,może wówczas troche otworz? sie wam oczy i przestaniecie narzekać na to co jest a co mogło by być |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 22:31
|
|
|
| 4pack brawka |
|
|
|
|
 |
|
|
Kapelan

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 23:30
|
|
|
4pack dobrze powiedziane madre i przemyslane............. |
|
|
|
|
 |
astalav

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 08:43
|
|
|
astalav, jednostki to ty widzisz na forum, ale gdyby? posłuchał komentarzy przy stołach i po kolacji to nie pisałby?, że narzekaj? tylko jednostki. A Wigilia dla bezdomnych fundowana przez GMMP to by była dobra reklama dla firmy.[/quote]
Przy moim stole było spokojnie i nikt nie narzekał ..zjedlismy najpierw na spokojnie to co było na talerzykach,kolejka się zmniejszyła to poszli?my po ciepłe dania...totalny luzik i kulturka ...no ale widze że przy Twoim stole było więcej problemów ...no i jak kto? powiedział wczesniej dajmy już spokój bezdomnym...po Twoich wypowiedziach widze że ich los jest Ci nieobojętny i im pomagasz |
|
|
|
|
 |
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 13:56
|
|
|
| O.K. Przekażmy sobie znak pokoju i szczę?liwego Nowego Roku |
_________________ " Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń..." |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 17:13
|
|
|
| Według mnie ten temat powinien już zostać zamknięty jest wiecej ważniejszych tematów do przemy?lenia...... |
|
|
|
|
 |
daSilva

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 18:56
|
|
|
Do LIGOPTYRYSTA
DaSilva się nie przeklikał i napisał to co chciał czyli PANELE!!!!!!!
A jak nie wiesz to co panel ..... no cóż.....
Na BODY daleko nie masz , przejdz się to Ci wytłumacz? , zobaczysz na własne oczy. |
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 20:13
|
|
|
| no to wytlumacz mi to "zjesc kolacje na stacji z panelami" |
|
|
|
|
 |
Cameron

|
Wysłany: Pią Gru 30, 2005 20:07
|
|
|
| Kapelan napisał/a: | | Dokładnie w schronisku dla bezdomnych mieli lepiej zorganizoawan? kolacje wigilijn? wszyscy razem zasiedli przy stole i niejedli na talerzach plastikowych ja to odczułem jakbym poszedł na stołówke po normalny obiad lecz bez odbijania karty Eurest jak ma to tak wygladac to dziekuje wole zjesc sobie w Grup Romie własne ?niadanie............ |
To następnym razem zostań w GR i zjedz sobie sniadanie - nikt nie kazał ci tam chodzić |
|
|
|
|
 |
|
|
marsss

|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 20:29
|
|
|
| LIGOPTYRYSTA napisał/a: | | no to wytlumacz mi to "zjesc kolacje na stacji z panelami" | Stacja to taki odcinek lini prod. na ktorym pracuja operatorzy.Panel to taka blaszana wytloczka ,duzo wytloczek w kupie to karoseria(wiesz co to karoseria?).Zjesc kolacje na stacji z panelami to znaczy nic innego jak zjesc kolacje na w.w. odcinku lini prod.(tam gdzie normalnie pracuja operatorzy) z blaszanymi wytloczkami do towarzystwa,krotko mowiac jak sie nie nadajesz miedzy ludzi, jedz na stacji w towarzystwie czesci ktore na owej stacji montujesz. |
|
|
|
|
 |
|
|