|
Wieczór kawalerski??? |
| Autor |
Wiadomość |
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 22:30 Wieczór kawalerski???
|
|
|
| Niedawno GL-e z montażu urządzili sobie wieczór kawalerski w godzinach pracy.Poszli sobie na ciacho i kawkę opuszczając swoich ludzi.Paranoja!!Uważam że to jest już szczyt wszystkiego.Rozpanoszyli sie jak szlachta.Szlag mnie trafia jak to widzę.My tu zapier...,a darmozjady się bawią...Na pewno nic im nie zrobią bo "co wojewodzie to nie tobie smrodzie.."[/i] |
|
|
|
|
 |
|
|
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 10:20
|
|
|
| Kolejny przykład na to że GL-e są mało potrzebni, bo z nimi czy bez nich, można zrobić tyle samo. |
_________________ " Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń..." |
|
|
|
|
 |
ROBOLL

Dział: GETTO
|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 23:57
|
|
|
| U Nas nieraz tak jest,może napisać kartę strat na andon który pali się długo a długo,a przecież mają być oszczędności |
_________________ Człowiek jest człowiekiem jeśli widzi w innych ludzi!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
szaturn1 [Usunięty]

|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 19:10
|
|
|
| no i RR ich wezwał i powiedział że to normale oni mogą i nie mają się przejmować robolami |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 22:29
|
|
|
z tego co ja słyszałem to wiadomość o tym zdarzeniu przypomina informacje Radia Erewań |
|
|
|
|
 |
brawal

.gif)
Dział: Body
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 18:51
|
|
|
| Nie kumam - skalpel możesz mnie oświećic |
_________________ A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 14:30
|
|
|
| skalpel napisał/a: | z tego co ja słyszałem to wiadomość o tym zdarzeniu przypomina informacje Radia Erewań |
Co ty jesteś taki anty do wszystkiego??Może też byłeś na tym wieczorku kawalerskim??Wszystko negujesz,już cię dawno przyczaiłem.Dziwny jesteś gościu... |
|
|
|
|
 |
|
|
skalpel

|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 00:10
|
|
|
| memberek napisał/a: | | skalpel napisał/a: | z tego co ja słyszałem to wiadomość o tym zdarzeniu przypomina informacje Radia Erewań |
Co ty jesteś taki anty do wszystkiego??Może też byłeś na tym wieczorku kawalerskim??Wszystko negujesz,już cię dawno przyczaiłem.Dziwny jesteś gościu... |
takich jak ja się nie zaprasza to po pierwsze a po drugie to niewiem czy zauważyłes ze neguje to co pisze ten szmatławiec wydawany przez tego półgłówka SC. i tyle.
słyszałem również inna wersję tych zdarzeń ale tego można się dowiedziec na hali więc ja się tu nie będe tym zajmował. stąd to radio Erewań jesli wiesz co znaczy to pojęcie |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 17:43
|
|
|
| skalpel napisał/a: | | memberek napisał/a: | | skalpel napisał/a: | z tego co ja słyszałem to wiadomość o tym zdarzeniu przypomina informacje Radia Erewań |
takich jak ja się nie zaprasza to po pierwsze a po drugie to niewiem czy zauważyłes ze neguje to co pisze ten szmatławiec wydawany przez tego półgłówka SC. i tyle.
słyszałem również inna wersję tych zdarzeń ale tego można się dowiedziec na hali więc ja się tu nie będe tym zajmował. stąd to radio Erewań jesli wiesz co znaczy to pojęcie |
Boisz się o tym pisać? |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 18:28
|
|
|
od plotek, donosów i pisania bzdur jest Mr.Solidarek i cała redakcja tego solidarnościowego badziewia |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 18:50
|
|
|
| skalpel napisał/a: | od plotek, donosów i pisania bzdur jest Mr.Solidarek i cała redakcja tego solidarnościowego badziewia |
A masz jakąś osobistą urazę do Ciebiery?
Może przegrałeś z nim wybory?
Czy coś w tym stylu...
Bo można tak wywnioskować czytając twoje posty... |
|
|
|
|
 |
brawal

.gif)
Dział: Body
|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 20:42
|
|
|
| Czy ktoś wreszcie napisze co tak naprawdę wydarzyło się na GA ? |
_________________ A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 22:42
|
|
|
| rybak napisał/a: | | skalpel napisał/a: | od plotek, donosów i pisania bzdur jest Mr.Solidarek i cała redakcja tego solidarnościowego badziewia |
A masz jakąś osobistą urazę do Ciebiery?
Może przegrałeś z nim wybory?
Czy coś w tym stylu...
Bo można tak wywnioskować czytając twoje posty... |
przecież w wyborach był tylko jeden słuszny kandydat jak za czasów PZPR, zresztą juz przed oficjalnymi wynikami wyborów przedstawicieli on juz wiedział ze wygrał wybory na szefa, więc wersja mojego kandydowania odpada i jednocześnie potwierdza to poniżej.
nie cierpie oszustów a on oszukał wiele osób w sprawie umów o pracę. to zwykły kanciarz, którem zależy tylko na własnym tłustym tyłku. |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 16:09
|
|
|
To że zależy mu na sobie to jest normalne.
Pokaż mi kto by nie myślał o sobie?
To jest tak samo jakby ktoś cię napadł na ulicy to ktoś by ci pomógł?
Wątpie w to.
Każdy widzi tylko czubek swego nosa... |
|
|
|
|
 |
|
|
skalpel

|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 17:20
|
|
|
| rybak napisał/a: | To że zależy mu na sobie to jest normalne.
Pokaż mi kto by nie myślał o sobie?
To jest tak samo jakby ktoś cię napadł na ulicy to ktoś by ci pomógł?
Wątpie w to.
Każdy widzi tylko czubek swego nosa... |
no teraz to mnie rozbawiłeś
on twierdzi że reprezentuje załogę a nie własne interesy więc nie widzę związku z napadem na ulicy. ale jeśli przyjąć twój punkt widzenia to nie tylko jest oszustem ale i złodziejem bo ludzie przecież płacą składki na konkretny cel tzn. działalność związkową a jeśli on mysli tylko o własnym tłustym tyłku to normalnie okrada tych ludzi. |
|
|
|
|
 |
|
|