PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Ważna sprawa!!!!!!
Autor Wiadomość
cichy

Wysłany: Czw Lis 24, 2005 3:43 am   Ważna sprawa!!!!!!

Jestem tu nowy....przypadkiem dowiedziałem się o tej stronce...ale jako? wierzyć mi sie nie chce, że w założeniu tego forum nie maczał palców kto? z "nadzoru"!!!! Przecież to zajebisty sposób na dowiedzenie się co jest grane. Wypowiedzi "membrów", przynajmniej niektórych, aż prosz? się o wyci?gnięcie daleko id?cych konsekwencji....Dlatego jako? nie mam zaufania do tej stronki jeżeli chodzi o wolno?ć wypowiedzi....Oczywi?cie, wypowiadaj się człowieku na wszystkie tematy, a my NADZÓR wyci?gniemy wnioski...Może się mylę, ale jakie mam gwarancje,że to co tu napiszę, nie będzie wykorzystane przeciwko mnie???? Tym bardziej że używam "pseudo" takiego jak w pracy....(niektórzy na pewno się domy?l? o kogo chodzi :) ).A jestem w 100% pewny, że przynajmniej 3 osoby z kierownictwa wiedz? o tej stronce i j? regularnie czytaj?. A może pomagały w jej tworzeniu???????? Dlatego zanim co? napiszecie, to 100 razy się zastanówcie....chyba,że piszecie o pierdołach typu "ranking lasek na GA". Bez obrazy. No to narka!!! Może mnie ktos przekona do tej stronki???? Czekam.

med

Wysłany: Czw Lis 24, 2005 7:39 am   Re: Ważna sprawa!!!!!!

Tym bardziej że używam "pseudo" takiego jak w pracy....(niektórzy na pewno się domy?l? o kogo chodzi :)

Je?li teraz się odkryłe? to pisz tylko o laskach ale tych z sasiedniego BP bo te z GMMP mog? cie zlinczować

shv1 

Wysłany: Czw Lis 24, 2005 9:15 am   

Wypada mi przekł?c pod nosem... :(
Sprawdz temat w dziale "Administracja forumowa" w ktorym temat dosc obszernie opisalem.
Mysle tylko ze jesli "kierownictwo" chcialoby zrobic swoje forum to stac by je bylo na zalatwienie porzadnego serwera i zainstalowanie bardziej wypasionego - dajacego wieksze mozliwosci administracyjne skryptu forum niz zwykle phpBB tak jak tutaj. Gwarancje na to ze zadne konsekwencje sluzbowe nie beda wyciagniete wobec ciebie ani nikogo daje ci ja - szuwar administrator forum - czlowiek niezwiazany zawodowo z Waszym zastraszonym zakladem, innych gwarancji na stanie nie posiadam.
Zreszta spytaj starych uzytkowników forum czy komukolwiek cos sie stało z powodu napisania tu jakiegos postu czy tematu.
A co do uzytego przez Ciebie nicka to sam jestes sobie winny, kto ci kazal pisac pod tym samym pseudo ktorego uzywasz w pracy ? (Napisz do mnie na "PW" a postaramy sie to zmienic, jesli chcesz).

Bolecc

Wysłany: Czw Lis 24, 2005 3:14 pm   

Słuchaj cichy ja pisałem na starym forum i nowym też pisze . Tematy sa raz ostre drugi raz bardzo niewygodne a nastepny raz lajtowe. Co do kierownictwa to nie sa to trzy osoby tylko wiedza o forum wszyscy łacznie z bosem RR i z tego co wiem czesto tu zagladaja . Co do firmy to uwazam że raczej nioficjalnie to forum popiera . A dla niektorych TL , GL , menagerów to forum zawsze bedzie zmor? chodzby dla tego że daja ludziom w d..e a ci sie potem wyzalaja na forum. Jedna rada zaloguj sie na nowo i odsyłam cie na dzial administracji. A tak na marginesie jak by mieli wywalic ludzi za to co tu pisza to PUP w Gliwicach byłby pełny

burza na forum

Wysłany: Czw Lis 24, 2005 4:45 pm   

do cichego >pamietaj mirku ze zyjemy w demokratycznym kraju i istnieje cos takiego jak wolnosc slowa i wypowiedzi ... nic ci tu nie grozi heheh

burza na forum

Wysłany: Czw Lis 24, 2005 4:47 pm   

a co do tematu "ranking "lasek" na GA " to czemu nie mielibysmy poznac miss GA , jest troche kandydatek heheh ...

Bolecc

Wysłany: Pią Lis 25, 2005 5:09 pm   

Wybory miss w firmie to całkiem dobry pomysł

burza na forum

Wysłany: Pią Lis 25, 2005 8:35 pm   

zatem zapraszam do tematu "ranking lasek na GA" moze byc w calym GMMP ..czekam na propozycje .

wampirzek

Wysłany: Sob Lis 26, 2005 3:19 pm   

wiesz cichy ty tromba jestes co ci moga zrobic rr poprosi szuwara o twoje ip i nawet jakby bez nakazu je dostał to co dalej, poleci do twojego admina sieci i poprosi o nazwisko rowniez bez nakazu myslisz ze je dostanie ?? watpie a potem co zawola cie do siebie i ci powie ze gupoty na forum piszesz (dla rr to kopalnia ciekawych tematow, zreszta tak jak dla innych) jesli nikogo nie obrazasz celowo to mozesz byc spokojny, a ze czasem ludzisko mowia prawde coz trza ja czasem przelknac choc w oczeta szczypi pozatym stara maksyma zlodziejska " jak cie zlapia za reke to mow ze nie twoja" hehehehe pozdrowionka dla bojazliwych i calej reszty

shv1 

Wysłany: Sob Lis 26, 2005 4:17 pm   

wampirzek napisał/a:
wiesz cichy ty tromba jestes co ci moga zrobic rr poprosi szuwara o twoje ip i nawet jakby bez nakazu je dostał

Nie ma takiej mozliwosci.

wampirzek

Wysłany: Nie Lis 27, 2005 11:10 am   

staralem sie cichemu cos wyjasnic nie musisz byc taki drazliwy

shv1 

Wysłany: Nie Lis 27, 2005 11:43 am   

Spoko, nie jestem drazliwy ;) Napisalem to tylko dlatego zeby nie bylo znowu jakichs watpliwosci :)
Peace.

GP

Wysłany: Sro Lis 30, 2005 1:35 am   

NieĽle zryty kole?. PSYCHA MU SZYBKO PADŁA W Oplu. No cóż ... współczuję ;)

Żartowałem.... luziiiikk!!!!

jOpel

Wysłany: Nie Gru 04, 2005 3:52 pm   

Z pewnoscia kierownictwo zakladu z wielka uwaga sledzi wypowiedzi na forum. Jednak nawet jesli kirownictwo zlecilo stworzenie tefo forum to po to zeby wiedziec co mysla pracownicy o problemach. To najprostrzy sposob na przenikniecie do swiata zwyklych pracownikow i poznania ich zdania.

shv1 

Wysłany: Nie Gru 04, 2005 5:26 pm   

jOpel napisał/a:
Jednak nawet jesli kirownictwo zlecilo stworzenie tefo forum

Pomimo ze moze bardzo bardzo bardzo trudno w to uwierzyc, kierownictwo nie ma nic wspolnego z powstaniem ani prowadzeniem tego forum.

Odpowiedz do tematu