PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasze oceny TL-i (Body)
Autor Wiadomość
shv1 

Wysłany: Pią Lis 25, 2005 15:15   Wasze oceny TL-i (Body)

Tak jak na "Tloczni" teraz i tutaj ankieta w ktorej mozecie wystawiac oceny swoim TL-om :)
Prosze o kolejne nazwiska osob ktore chcecie oceniac, beda kolejno dodawane - obecnie w ankiecie tylko jedna osoba.

Ankieta znajduje sie pod tym adresem: KLIKNIJ
Aktualne wyniki wszystkich ankiet mozna sprawdzic tutaj: KLIKNIJ

Ankieta jest w 100% anonimowa i jest zorganizowana dzieki serwisowi "sondy.com.pl"

Zapraszam do glosowania i dyskusji w tym temacie.

shv1 

Wysłany: Sob Lis 26, 2005 00:14   

Ankieta uaktualniona o kolejne 20 (ufff...) nazwisk.

Korwax

Wysłany: Wto Lis 29, 2005 10:02   

Nie wiem czy wiecie panowie ale w naszej ankiecie możecie głosować tyle razy ile chcecie,wystarczy wyj?ć z jopla,po chwili wej?ć na jopel i na nowo ja sam głosowałem wiele razy.Do dupy co? takiego :!:

kIEP

Wysłany: Wto Lis 29, 2005 10:56   

Korwax napisał/a:
Nie wiem czy wiecie panowie ale w naszej ankiecie możecie głosować tyle razy ile chcecie,wystarczy wyj?ć z jopla,po chwili wej?ć na jopel i na nowo ja sam głosowałem wiele razy.Do dupy co? takiego :!:

Co? ci sie por?bało , mnie wyskakuje taki komunikat :?:

System: Nie możesz oddać w tej chwili kolejnego głosu w tej sondzie

P.s pozdrawiam

shv1 

Wysłany: Wto Lis 29, 2005 11:24   

Nie ma mozliwosci oddania kolejnego glosu w tej samej ankiecie. W innej - owszem.

kaczor

Wysłany: Sro Lis 30, 2005 09:16   

Korwax masz rację!Próbowałem przed chwil? na tej ankiecie i zagłosowałem 2 razy na te samo nazwisko i dałem t? samo ocenę.I cóż wyszło?Udało się :D :D :D .Sprawa pewnie wynika z tego,że mam neo(podobnie jak ty) i jest zmienne IP
Narka

shv1 

Wysłany: Sro Lis 30, 2005 11:55   

Bez obaw panowie, co jakis czas sprawdzam logi i uniewazniam glosy oddane nieuczciwie.

matra

Wysłany: Czw Gru 01, 2005 11:41   

Proponuje jeszcze :Staszak(Dugi),Kornas,Dudziak,Duda,Bojczuk,Barszczewski,Szwajkowski,Powideł,Gajdzik,Kargól.

redbaron
[Usunięty]

Wysłany: Sob Gru 03, 2005 09:53   proponuje

bujak sieklucki wrotkowski megger kołosowski bartu? ?więty sieler anklewicz

Leon

Wysłany: Czw Gru 08, 2005 14:53   

a Kafel ?

jester

Wysłany: Sob Gru 10, 2005 12:08   takie ankiety to :(

moim zdaniem taka ankieta nie ma sensu :( nie wnikam czy można głosować po kilka razy , ale może głosować kto chce (z jakiego działu jest na jakim stanowisku to nie ma znaczenia ), i nie rozumie co może dać taka ankieta poza opluciem kogo? (głosowanie kumpel na kumpla lub przeciwko komu? ), my?le że w naszej "wspaniałej" firmie do?ć jest zło?ci i sk.........wa by jeszcze tworzyć nowe, i to jest jedna z przyczyn dla których przy takiej ilo?ci pracowników jest tak mało członków forum, wielu którzy tu byli mówi że tu nie ma nic ciekawego i nie warto tu wchodzić, a szkoda bo jak powstawało forum to my?lałem że może to być co? ciekawego a dzi? sam coraz mniej zagl?dam
pozdrawiam wszystkich :)

shv1 

Wysłany: Sob Gru 10, 2005 12:27   

Co do sensu istnienia ankiety to sie nie wypowiadam: chcieliscie jej to macie. Nie mozna glosowac kilka razy bo kolejne glosy i tak sa kasowane.
Co do tego ze na forum nie ma nic ciekawego: ja tutaj jestem tylko od utrzymania porzadku i dbania o to zeby forum jako tako dzialalo, nie jestem tu od zabawiania Was i zakladania tematów które by Was interesowaly - to jest Wasze zadanie. Jesli Twoim zdaniem jest tu nudno to znaczy ze sami nie macie nic ciekawego do powiedzenia - bo to Wy tworzycie to forum i od Was tylko zalezy co mozna tu zobaczyc i przeczytac.
Wszystkich wiecznie i z wszystkiego niezadowolonych zapraszam do napisania czasem ciekawego tematu lub chocby postu.

jester

Wysłany: Wto Gru 13, 2005 07:02   

Hej shoovarek 1 ja traktuje Cie jako admina i moja wypowiedĽ nie była skierowana do Ciebie tylko do uczestników, chciałem po prostu by sie troche zastanowili a co do Ciebie to moge tylko powiedzieć, że ciesze sie z lepszego działania forum :) pozdr

shv1 

Wysłany: Wto Gru 13, 2005 08:51   

Ok, rozumiem. Peace :)

shv1 

Wysłany: Pią Gru 16, 2005 12:34   

UWAGA: Ankieta zostala zakonczona.

Zostala ostatecznie oczyszczona z nieuczciwie oddanych glosów i jej wyniki mozna ogladac tutaj: KLIKNIJ

Odpowiedz do tematu