PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
W MPC BRAKUJE LUDZI , POMOCY "KOCHANA DYREKCJO"
Autor Wiadomość
ROSSI

Wysłany: Nie Lut 05, 2006 7:24 pm   W MPC BRAKUJE LUDZI , POMOCY "KOCHANA DYREKCJO"

wydaje mi sie ze ludzie z mpc dlugo tego nie wytrzymia . normalny zapie......ol. powinni przyjac lub wypozyczyc wozkowych, a na samym body ich nie brakuje. pozdrawiam .

lasso

Wysłany: Wto Lut 14, 2006 6:15 pm   

JA
NAGĘ WSPUŁCZUĆ WIDZĘ JAK ZAPIERNICZAĆE.WAM

mixerr 

Wysłany: Sro Lut 15, 2006 12:07 am   

MPC to jest wielka porazka dla zaklada Romek zatrudnji wiecej osob bo oni sie za......a

hoggy 

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 11:13 am   

mpc to wielkie g**no.kit nam ciągle wciskają o ergonomii i safety.ludzie to wielka zmyła dla debili.nasi przełożeni są nieporadni i boją się podskoczyc szefostwu fabryki.lepiej gonić membra aż się zesra.

Mr.Middlefinger 

Wysłany: Czw Lis 23, 2006 10:13 am   

hoggy- tak jest na wszystkich wydziałach.

TAZO 

Wysłany: Pią Lis 24, 2006 9:15 am   

NIby dostalismy nowego człowieka do mpc ale co z tego jak dwoch sie zwolniło. ale oficjajnie to dostalismy wsparcie. kur......a ludzie opamietajcie sie my sie tu zaje.....my na smierc!!!

MAXIM 

Dział: MPC
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 7:54 pm   

Niestety musi być chyba śmiertelny wypadek żeby PAN ROMUALD dostrzegł że w MPC brakuje ludzi i sprzętu to co jest to ZŁOM, dostajesz kolesia i po miesiącu możesz go wysłać do samodzielnej pracy pod warunkiem że będzie go miał kto przeszkolić a nikogo wolnego niema sam nowy kolega to już problem boniema go kto wprowadzić wszystkie szkolenia to lipa gość dostaje zadanie i wali na głęboką wodę. pozdrowienia dla pana ROMUALDA

batonik 

Wysłany: Sro Lip 04, 2007 11:59 am   

Dlatego ja też się zwolniłem :)
To co się dzieje w MPC, a szczególnie na GA, przechodzi ludzkie pojęcie.
W ogóle BHP już nie jest brane pod uwagę. Kwestią czasu jest, żeby doszło do poważniejszego wypadku, wtedy...jak zwykle wszystko będzie na membra :(
Oj...RR doprowadził ten zakład na dno pod względem organizacyjnym i ciężko będzie z tego wyjść.

romeczek 

Wysłany: Czw Lip 05, 2007 12:01 pm   

święta racja

Body men 

Dział: BODY
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 3:54 pm   

A ja chcialem przejsc do Mpc na body, bylem u gla, u shifta i nic, ponoc nie potrzebuja tam do pracy :razz:

opel88 

Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:38 pm   

Jak uważasz, że w MPC tak zapier....cie to poproś o przejście na Press (jako gość na wózku z MPC) to dopiero zobaczysz zapier...ol. Goście na wózkach potrafią przy każdej produkcji przesiedzieć z 20min na wózku i poczytać gazetkę, wysłać kilka sms-ów a jak ktoś ich obserwuje to robią wyjazd na blanking i tam to już całkowity luzik. A mnie to wkur...a bo jak ja sobie na chwilę puszczę gadulca to wiadomo - zły member. Gdzie tu kur..a sprawiedliwość!!! :?:

skalpel 

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:09 pm   

opel88 napisał/a:
JGdzie tu kur..a sprawiedliwość!!! :?:

a nikt ci nie mówi że Sprawiedliwość jest ślepa :?: poprostu zabłądziła i do nas nie trafiła. ktoś jej widocznie laske podprowadził :P

Odpowiedz do tematu