|
W MPC BRAKUJE LUDZI , POMOCY "KOCHANA DYREKCJO" |
| Autor |
Wiadomość |
ROSSI

|
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 7:24 pm W MPC BRAKUJE LUDZI , POMOCY "KOCHANA DYREKCJO"
|
|
|
| wydaje mi sie ze ludzie z mpc dlugo tego nie wytrzymia . normalny zapie......ol. powinni przyjac lub wypozyczyc wozkowych, a na samym body ich nie brakuje. pozdrawiam . |
|
|
|
|
 |
|
|
lasso

|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 6:15 pm
|
|
|
JA
NAGĘ WSPUŁCZUĆ WIDZĘ JAK ZAPIERNICZAĆE.WAM |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 12:07 am
|
|
|
| MPC to jest wielka porazka dla zaklada Romek zatrudnji wiecej osob bo oni sie za......a |
|
|
|
|
 |
hoggy

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 11:13 am
|
|
|
| mpc to wielkie g**no.kit nam ciągle wciskają o ergonomii i safety.ludzie to wielka zmyła dla debili.nasi przełożeni są nieporadni i boją się podskoczyc szefostwu fabryki.lepiej gonić membra aż się zesra. |
|
|
|
|
 |
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 10:13 am
|
|
|
| hoggy- tak jest na wszystkich wydziałach. |
_________________ " Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń..." |
|
|
|
|
 |
TAZO

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 9:15 am
|
|
|
| NIby dostalismy nowego człowieka do mpc ale co z tego jak dwoch sie zwolniło. ale oficjajnie to dostalismy wsparcie. kur......a ludzie opamietajcie sie my sie tu zaje.....my na smierc!!! |
|
|
|
|
 |
MAXIM

Dział: MPC
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 7:54 pm
|
|
|
| Niestety musi być chyba śmiertelny wypadek żeby PAN ROMUALD dostrzegł że w MPC brakuje ludzi i sprzętu to co jest to ZŁOM, dostajesz kolesia i po miesiącu możesz go wysłać do samodzielnej pracy pod warunkiem że będzie go miał kto przeszkolić a nikogo wolnego niema sam nowy kolega to już problem boniema go kto wprowadzić wszystkie szkolenia to lipa gość dostaje zadanie i wali na głęboką wodę. pozdrowienia dla pana ROMUALDA |
_________________ MAXIM |
|
|
|
|
 |
batonik

|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 11:59 am
|
|
|
Dlatego ja też się zwolniłem
To co się dzieje w MPC, a szczególnie na GA, przechodzi ludzkie pojęcie.
W ogóle BHP już nie jest brane pod uwagę. Kwestią czasu jest, żeby doszło do poważniejszego wypadku, wtedy...jak zwykle wszystko będzie na membra
Oj...RR doprowadził ten zakład na dno pod względem organizacyjnym i ciężko będzie z tego wyjść. |
|
|
|
|
 |
|
|
romeczek

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 12:01 pm
|
|
|
| święta racja |
|
|
|
|
 |
Body men

Dział: BODY
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 3:54 pm
|
|
|
A ja chcialem przejsc do Mpc na body, bylem u gla, u shifta i nic, ponoc nie potrzebuja tam do pracy |
|
|
|
|
 |
opel88

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:38 pm
|
|
|
Jak uważasz, że w MPC tak zapier....cie to poproś o przejście na Press (jako gość na wózku z MPC) to dopiero zobaczysz zapier...ol. Goście na wózkach potrafią przy każdej produkcji przesiedzieć z 20min na wózku i poczytać gazetkę, wysłać kilka sms-ów a jak ktoś ich obserwuje to robią wyjazd na blanking i tam to już całkowity luzik. A mnie to wkur...a bo jak ja sobie na chwilę puszczę gadulca to wiadomo - zły member. Gdzie tu kur..a sprawiedliwość!!! |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:09 pm
|
|
|
| opel88 napisał/a: | JGdzie tu kur..a sprawiedliwość!!! |
a nikt ci nie mówi że Sprawiedliwość jest ślepa poprostu zabłądziła i do nas nie trafiła. ktoś jej widocznie laske podprowadził |
|
|
|
|
 |
|
|