PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Urlop 2006
Autor Wiadomość
OPLIK 

Wysłany: Nie Maj 07, 2006 08:28   Urlop 2006

czyli startujemy z pomysłami :mrgreen:

wowo24 

Wysłany: Pon Maj 15, 2006 13:42   

jako miasto nadmorskie polecam bardzo Ustke.jest naprawde ciekawie!!!Duzo imprez i bardzo ladna zadbana promenada z wieloma sklepikami i czysta plaza!!! :mrgreen:

marsss

Wysłany: Sob Maj 20, 2006 07:53   

Polecam Świnoujście.Trochę drogo i ciężko z kwaterami ale za to najpiękniejsza plaża nad polskim morzem super atmosfera i piękna promenada.Dużo atrakcji t.j. przegląd orkiestr dętych dużo koncertów disco na wolnym powietrzu a wieczorkiem na plaży zabawa przy ognisku itp.Superowo.

mixerr 

Wysłany: Wto Cze 27, 2006 20:28   

Polecam wszystkim Lebę zajefajne imprezki, plaża ok, okolica też a ceny jak wszędzie nad morzem

[ Dodano: Wto Cze 27, 2006 9:28 pm ]
Polecam wszystkim Lebę zajefajne imprezki, plaża ok, okolica też a ceny jak wszędzie nad morzem :lol:

deko

Wysłany: Pią Cze 30, 2006 11:21   

jezeli wczasy nad morzem to polecam Jastrzebia Gore lub Wladyslawowo,a wczasy w gorach to Kotlina Klodzka-nie jest tak zapchana jak Beskidy a jest taniej

cykowski

Wysłany: Pią Cze 30, 2006 15:29   

Wczoraj wróciłem z Chorwacji i mogę polecić, woda miała ok 26 C jedyny minus to odległość ok 1200 km i ceny jedzenia trochę wyższe niż w kraju :wink:

mixerr 

Wysłany: Sro Lip 12, 2006 10:38   

polecam Egipt Hurghada za niewiele większą kasę niż w Polsce wypoczniecie na wypasie i ta pogoda 45 C a woda 33 C tylko weżcie ze sobą swój alkohol bo tam o to bardzo trudno :mrgreen:

Gal Anonim 

Wysłany: Nie Lip 01, 2007 22:35   

Ludzie czy was już całkiem po...ło? A może Chile - to jeszcze dalej niż Egipt. Dalej to już tylko Antarktyda, ale tam jest zimno. W Polsce jest miliony zajefajnych miejsc z cenami bardzo niskimi tylko czasami trzeba ruszyć tym co się nosi na karku i poszukać. Ale jak ktoś jest leniwy na maxa to niech jeździ do Łeby, Jastrzebiej czy Ustki po raz setny. jak chcecie naprawdę fajne miejsca to chętnie podam, ale na mila. Leniwce się nie doczekają tu linków.

wowo24 

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 11:23   

gal-anonim!!! nie chodzi o to zeby bylo jak najdalej!!co z tego ze w polsce zaplace niby taniej skoro nie bede mial z tego nic??!! wrocilem teraz z nad morza i pogoda c**l... zwiedzac mozna akurat tam gdzie bylem to biedronke!!poza tym za granica mozna posmakowac czegos nowego i nie mowie tylko o jedzeniu!! :P

GORG 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 11:29   

wowo24 napisał/a:
wrocilem teraz z nad morza i pogoda c**l...
Zależy gdzie byłeś ja też wróciłem z nad naszego Morza i było całkiem znośnie

wowo24 

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 11:49   

wiem ale to byl chyba ostatni tydzien naszych wakacji a ja wrocilem tydzien temu i wlasnie trafilem na taka pogode!! tobie sie poszczescilo!!! :mrgreen:

Odpowiedz do tematu