|
ukręcili głowe |
| Autor |
Wiadomość |
doliniarz

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 18:34 ukręcili głowe
|
|
|
| Hmmm no to powiem tak jakieś ładne pare miesięcy zbierano podpisy o przesunięcie Michała S. na inną zmiane. Podpisy składali ludzie, którzy mieli mocne DOŚĆ mocne argumenty. Sprawie ukręcili głowe a kolo co zobierał podpisy teraz śmiga po hali i ma fajne stanowisko. On chyba zapomniał a oni własnie chcieli zeby tak było. O sprawie wiedziały związki lecz tez nic nie zrobili... z nie wiadomychb przyczyn. czy ktoś wie coś nowego na ten temat!? |
|
|
|
|
 |
|
|
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 20:27 Re: ukręcili głowe
|
|
|
| doliniarz napisał/a: | | ...O sprawie wiedziały związki lecz tez nic nie zrobili... z nie wiadomychb przyczyn. czy ktoś wie coś nowego na ten temat!? |
a które Solidarność to raczej zapomnij że cos się ruszy. jak nie wierzysz to popytaj ludzi w Premierze jak tam ich wydymali |
|
|
|
|
 |
Black

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 23:01
|
|
|
a no sam widzisz ze przeciwstawianie sie wladzy poplaca |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
jest to krótka opowieść o Silsowskiej Radzie Żydów |
|
|
|
|
 |
brudnawoda

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 23:06
|
|
|
| Może go przekupili..........Może specjalnie odsunęli od ludzi.......Może olał sprawę........... Może walczy dalej......... Słyszałem o tym, wydaje mi się, że zawsze można go o to spytać lub ludzi z " listy". |
_________________ Jest ok' kurna.... |
|
|
|
|
 |
macw

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 00:04
|
|
|
| Chyba coś osiągnęli, bo podobno ma być rotacja shift'ów. |
|
|
|
|
 |
GismO

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 00:35
|
|
|
| Elo nom mnie sie obiło o uczy że od początku 2007 roq na zmiane Blue ma przyjsć M. Solich jesooo!!!! Ale hmm mam nadzieje ze chlopaki z blue beda wiedzieli po co maja jaja i pokaza temu h..... !!!! Pozdro |
|
|
|
|
 |
bezele1980

Dział: scg
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 06:48
|
|
|
Tak to prawda ze M.S opuszcza zmiane zielona ale musze powiedziec ze ostatnio cos mu odjebalo i jakos dziwnie mily sie zrobil chyba wkoncu spuscil z kija HEHHEH |
|
|
|
|
 |
|
|
Black

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 11:21
|
|
|
hmm a wie ktos moze czy razem z nimi bedzie rotacja GL tez by sie przydala |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 23:51
|
|
|
No i się niedoczekaliśmy. Brak zmian, a już mamy nowy rok. Czy S. przejdzie na niebieską, czy czerwoną, czy też będzie siedział na zielonej, to mnie szczerze nie obchodzi. Swoją drogą wracając do gościa, co podpisy zbierał, to najpierw ludzi namawiał do podpisania, a potem sam wypierd.... na chorobowe jak się ciepło zrobiło. Qrwa, nie wiem, który z nich jest gorszy. Teraz ten od listy nic nie robi tylko łazi po hali i ścieme wali, a góra spokojnie na to patrzy. S. przynajmniej mu się do dupska dobrał tak jak innym i było po równo, a nie, jak teraz. NIE PODOBA MI SIE TO, TEż ZACZNę ZBIERAć PODPISY, ALE NA KOGOS Z WYżEJ.. PZ MOżE WK to zostanę .... hhmmm GL - em ? |
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy... |
|
|
|
|
 |
ICE MAN

.gif)
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 23:12
|
|
|
| no i dobrze niech zostanie tak jak jest.... |
|
|
 |
Black

|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 17:00
|
|
|
| ICE MAN napisał/a: | | no i dobrze niech zostanie tak jak jest.... |
dokładnie niech lepiej pozostanie tak jak jest , zmiany moga być ale tylko na gorsze |
|
|
|
|
 |
ICE MAN

.gif)
|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 23:39
|