PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
U Chytrego na Dorsach pracuje gościu ze złamaną ręką.
Autor Wiadomość
atari body 

Dział: BODY
  Wysłany: Sro Sie 15, 2007 11:51   U Chytrego na Dorsach pracuje gościu ze złamaną ręką.

Kto pracuje na zm. Blue zna mnie. W zeszły poniedziałek powiadomiono mnie jako SIP-owca o pewnym ewenemencie na hoopach! Gościu z Adecco ma ręke w gipsie a mimo to pracuje na stanowisku odbioru drzwi-jest to jego praca alternatywna-tak stwierdził GL. Niestety ja nic nie moge zrobić bo ten połamany sam sie zgodził na ta robota. Pomijając kwestię że owy gostek nosi kurewsko ciężkie drzwi zapytuje o moralność jego TL-a czyli JUPY który stoji obok niego i nawet palcem nie kiwnie. Jak to jest że każdy patrzy na siebie a skrajne przypadki zrobią dosłownie wszystko aby tylko nie skazić sie pracą fizyczną? Zdaje sie że ten syf co mamy na zakładzie to nie robota kierownictwa tylko NAS samych , każdy patrzy jak objechać i wali wszystkich do okoła, zgranych ekip już na BODY chyba nie ma. Kto mi powie gdzie nas to doprowadzi ?

[ Dodano: Sro Sie 15, 2007 12:52 pm ]

lg 

Dział: Body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 14:59   

Co do Jupy to to jest król gruprumu i on zrobi wszystko żeby tylko nic nie robić cały Jupa (on nie chce się skazić pracą) tak wogóle to on umie pracować tylko na odbiorze. :)

r754 

Wysłany: Sro Sie 15, 2007 15:32   

Doprowadzi nas to do Chińskiej Republiki Ludowej.

Ostatni Sprawiedliwy 

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 08:36   

Zgadzam się z tobą, Atari, sami jesteśmy sobie winni... Ale niestety, nawet jeśli ktoś ma odwagę się odezwać to i tak jest to wołanie na puszczy, bo każdy dba tylko o własny tyłek, zwłaszcza TL-owie. Nawet jeśli ktoś mówi co mu się nie podoba, to przełożeni zaraz mu przypomną kto tu "rządzi". Szkoda słów!

kubawojewocki 

Dział: Body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 22:38   

:mrgreen: Cytat z pewnej starej"samochwałki"Jupy gdy był jeszcze TL-em na Metal Finish-u
""Często pomagam "pasowaczom",zbieram za nich karty kanban,ponieważ (i tu uwaga!!!),MAM
PO DRODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!""
Panowie i tak było tam napisane!!!!Bez ściemy!!!!

ROBOLL 

Dział: GETTO
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 01:31   

Normalne!!!!!!!!!
Kure..wo sie szerzy coraz bardziej,co dzien ukazuje sie nowa Kur.a.W kazdej zgranej ekipie zawsze się ktos wychyla żeby sie podlizać,pracowałem w wielu Team-ach i raz się trafi jeden,a raz to giga konkurencja komu się uda wejść głębiej do dupy przełożonemu,ale Ci ludzie to ścierwa i nie wiem jak tak idzie.Sam kiedyś byłem przełożonym i jak sie ktoś chcial wcisnąć w tyłek,to śmiałeś się z tego i gardziłem ścierwem.Śmiechu warte,ludzie bez jaj

romeczek 

Wysłany: Wto Sie 21, 2007 20:39   

u nas na montage jes tak samo,tez sa tacy co by umieli bez wazeliny..., zal mi takich i tego adacowca ze zlamana reka

Odpowiedz do tematu