|
tranzyt chlopaki z firmy zewnetrznej |
| Autor |
Wiadomość |
ChlopcyZagencji

Dział: Rampa
Miejsce pracy: Decath|on
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 9:08 am
|
|
|
| Rambdalski napisał/a: | | 1. Raczej nie wypytałeś "całego Decathlonu"więc nie używaj takich słów. | To czemu pewna osoba ma zapaprana kartoteke przez ciebie !! i kto niby z placzem poszedl do Xawiera ? moze nie ty ? i nie mam zamiaru wypytywac sie calego decathlonu ani ciebie. A jak chcesz zebysmy pogadali w 4 oczy to daj miejsce gdzie mam sie stawic i chetnie przyjade. |
|
|
|
|
 |
|
|
Rambdalski

|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 10:37 pm
|
|
|
| ChlopcyZagencji napisał/a: | | To czemu pewna osoba ma zapaprana kartoteke przez ciebie !! |
Tomek ma zapaprana kartoteka przez samego siebie, za wszczynanie bojek są dyscyplinarki więc Tomek musiał sie liczyc z konsekwencjami. Inne osoby były świadkiem tej sytuacji więc w efekcie dorarło by to do Xaviera, przypuszczam ze skonczyło by sie to zwolnieniem dyscyplinarnym dla obu osob. To jest miejsce pracy a nie podwórko, myślisz ze w np: w zakładzie Opla pytali by kto jest winny a kto nie, wyleciały by obie osoby. Zastanów się chłopie nad tym co piszesz.
Nie zorzumiałeś chyba tego co pisałem post wcześniej, jak chcesz bronić kumpla z roboty to rób to na PW, doszukuj się prawdy, poznaj opinie osób ktore były w "centrun" danego zajścia.
Nie mam zamiaru juz więcej pisac tutaj co, kto i za co. Jesli ktoś ma jakieś skargi i zażalenia to proszę pisać Prywatne Widomości.
Pozdrawiam Wawrzyniec. |
_________________ "Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich." |
|
|
|
|
 |
ChlopcyZagencji

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 2:07 pm
|
|
|
| Gada sie z tobą jak z małym dzieckiem albo osobą która nie jest na dość rozwinięta więc co kolwiek napiszesz nam to zwisa ale prawda i takj jest jedna WAWRZYN KONFIDENT i chyba nikt nie zaprzeczy. |
|
|
|
|
 |
Shin

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 7:55 pm
|
|
|
| ChlopcyZagencji napisał/a: | | Gada sie z tobą jak z małym dzieckiem albo osobą która nie jest na dość rozwinięta więc co kolwiek napiszesz nam to zwisa ale prawda i takj jest jedna WAWRZYN KONFIDENT i chyba nikt nie zaprzeczy. |
Chłopcze Ty tez chyba nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze, Wawrzyk napisał wyraźnie ze jak ma ktos cos do niego to pisac na PW, nie zrozumiałeś czegoś czy może drukowanymi napisac ? Śmieszy mnie ze bluzgasz ludzi nie miejąc w tej sprawie nic do czynienia to po co sie wypowiadasz, to jest sprawa między Tomkiem a Wawrzynem a tobie nic do tego. Temat był o tobie i kolegach, wypowiedziałeś sie i chyba warto skończyć tą słowną przepychanką, Wawrzyn jasno powiedział ze nia ma ochoty juz na ten temat sie wypowiadac więc skoncz sie"ośmieszać i napinać |
|
|
|
|
 |
ChlopcyZagencji

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 9:16 pm
|
|
|
g**no mnie to obchodzi co Wawrzyn powiedział a taka prawda że on sie tylko ośmiesza i wyraźnie napisane jest zeby podał miejsce i date i godzine spotkania ustawie sie z nim i pogadamy w 4 oczy jak taki cfaniak jest i wtedy zobaczymy kto sie napina i osmiesza. Wtedy to juz mu nawet Xawier nie pomoze. i nie wypierdalaj sie w nie swoja gadke. A co wstawiasz sie za Wawrzynem Pięknie Wawrzyn juz komus doniosles ze nawet na forum cie besztaja proponuje zebys poszedl do decathlonu i powiedział ze cie nikt nie lubi i ze My na ciebie na forum najezdzamy.
pozdr |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 9:34 pm
|
|
|
Panowie, po raz kolejny: sprawy osobiste, wyzwiska i wzajemne animozje proszę sobie zgłaszać i załatwiać tylko i wyłącznie na PW lub poza forum To nie jest miejsce na takie dyskusje.
Kolejne takie posty zostaną usunięte a ich autorzy nagrodzeni w odpowiedni sposób |
_________________ Darmowe pozycjonowanie stron www |
|
|
|
|
 |
Monter89

|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 9:15 pm
|
|
|
Oj widzę, że byliśmy ciekawym tematem skoro tak piszecie o nas No cóż teraz się ponudzicie bo już nie pracujemy Jeżeli chodzi o konfidenta to 1 miejsce ma Miruś , który ma szczęście, że nie chciałem robić chaji za powiedzenie do mnie "Wypierdalaj". Mam nadzieję, że pod koniec roku będą jakieś dyplomy rozdawane to może uda mi się załapać na 1 miejsce ciężko pracujących osób |
|
|
|
|
 |
ufo

Dział: rampa
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 9:36 pm
|
|
|
| Jak byłeś takim ciężko pracującym to czemu już nie pracujesz? |
|
|
|
|
 |
|
|
Monter89

|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 1:27 am
|
|
|
| Nie pracuję dlatego, bo niektórzy nie muszą pracować. Wolą się uczyć, po to żeby zarabiać normalne pieniądze. |
|
|
|
|
 |
ufo

|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 3:25 pm
|
|
|
Ale walnałeś wytlumaczenie chłopie. To że się uczysz to nie znaczy, że nie musisz pracować, bo można wszystko pogodzić, tylko trzeba chcieć i umieć. Jakby nie patrzeć to wiele osób pracuje w decathlonie aby tylko sobie dorobić.
Lepiej przyznaj się że daliście ciała z pracą ;p |
|
|
|
|
 |
Rambdalski

|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 5:41 pm
|
|
|
| Jeśli ktoś uczy się dziennie to nie ma możliwości pracy procz dorywczej |
_________________ "Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich." |
|
|
|
|
 |
ufo

|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 10:56 pm
|
|
|
Zalezy na jakim roku studiów jesteś to po pierwsze, ale też chodziło mi o tych co się uczą weekendowo, albo po prostu mają wakacje między semestrami i sobie przez 3 miesiące lub więcej dorobią i doświadczenia złapią.
Wypowiedz Montera świadczy, że ma dużo pieniędzy i musiał to zaznaczyć. |
|
|
|
|
 |
MojitoFun

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:38 pm
|
|
|
| Po pierwsze teraz są wakacje wiec nie ściemniajcie ze sie uczyć musicie! Po drugie u nas pracują osoby ze studiów dziennych i zaocznych. Dzienni na pól etatu, zaoczni na cały. I co za problem zeby jedno z drugim połączyć? Jak sie chce pracowac to nie ma żadnego. Tylko ze niekórym albo sie niechce albo rzeczywiście nie muszą bo sa na garnuszku mamusi i wolą od mamy brać 2zł na lody niz samemu zarobić. |
|
|
|
|
 |
|
|