|
tranzyt chlopaki z firmy zewnetrznej |
| Autor |
Wiadomość |
ufo

Dział: rampa
Miejsce pracy: Decath|on
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 00:44
|
|
|
Z tego co widziałem to pracowinicy zewnętrzni siedzący na tranzycie mają sporo luzu, często sobie przerwy robią, pogaduszki, co 30 min do wodopoju, już nie mówie że fatalnie paczki na palacie układają, a potem my musimy kombinować jak załadować tira.
co do dużego składu, to widać że umiecie się tylko napinać, bo jak narazie to nie potraficie na czas dostarczyć palet. |
|
|
|
|
 |
|
|
bezrobotny

Dział: Rampa
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 17:21
|
|
|
PRACOWNICY "ZEWNETRZNI" sa przydzieleni do rampy do dzialu tranzytu mixów sporadycznie vrac i grupowaniu paczek UAT tak do twojej wiadomosci a jesli o nich chodzi to caly tydzien mialem ranki wiec jak to mnie okreslono ponoc lubie ich besztac ale nie przesadzalbym z tymi wszystkimi zalami ze paczka zle ulozona oni sa czescia tej firmy ale kazdy z nas gdyby byl caly czas do przerzucania paczek juz dawno by to dupnął za pozno zaczeto ich uswiadamiac o pracy na tranzycie i odpowiedzialnosci na tym dziale to tyle o nich a jesli chodzi o wysoki sklad to bym przeczekal z tym stwierdzeniem maja tez nowych ludzi wszyscy sie ucza tak samo u nas sa nowi i jakos nie widze najblizszych dni za rozowo .
Odnoszac sie do innej kwestii ostatnimi czasy forum zamienilo sie w dziecinadę a w firmie czuje sie jak w gimnazjum nieliczni wiedza o co chodzi hehe. |
|
|
|
|
 |
ufo

|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 23:58
|
|
|
Tyle, że za wszystko potem my obrywamy i np. siedziemy powyżej 22 godz, a inni są już dawno w ciepłym domku. Wiadomo, każdy się powinien wyrobić w firmie, ale czasem mam wrażenie że niektórzy robią tak, aby się nie narobić, co za tym idzie, zamiast pomagać, to jeszcze szkodzą.
Ogólnie ranna zmiana ma lepiej, bo się robi do 14 i spokój, a na popołudnie to zależy do wielu czynników, czasem jak już wspomniałem niektórzy muszą zostać dłużej. |
|
|
|
|
 |
bezrobotny

|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 08:32
|
|
|
| powiem Ci nie pierwszy nie ostatni raz rampa wychodzi grubo po 22 i tak będzie zawsze bo jakoś nie wierze w cuda(przyklad o 21.30 zaladowalem tira na czas kierowca ,ktory prawdopodobnie mial na imie Idiota stracil mi sie na 30 min w efekcie czego wyszedlem o 22.30 z szatni przykladow jest wiecej tyle ile sklepow tyle historyjek) mam tylko nadzieję , ze dzis wyjde o czasie hehe |
|
|
|
|
 |
ChlopcyZagencji

|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:14
|
|
|
| Witam widze ze nam ładnie dupe obrabiacie. Jeśli chodzi o rampe to myśle że wszystkie spory i konflikty zostały zarzegnane. Natomiast czytając posty użytkownika UFO stary jeżeli ci leży cos na sercu to podejdź i powiedz to w prost a nie że będziesz zgrywał intrnetowego cfaniaka i kozaka. Naprawde jeśli coś masz do nas to podejdź a nie wystawiaj beznadziejnych postów że nic nie robimy. Wierz mi że jak sie ujawnisz to my też będziemy patrzeć na twoją "ciężką pracę" i wtedy zobaczymy jaki z ciebie czołowy zapierdalacz w decatlonie. |
|
|
|
|
 |
Rambdalski

|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 09:48
|
|
|
| ChlopcyZagencji nie liczcie na to, zawsze takie bluzgi kończą sie tutaj a przy spotkaniu w cztery oczy odwaga idzie do kieszeni |
_________________ "Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich." |
|
|
|
|
 |
piku

|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 11:08
|
|
|
| Rambdalski napisał/a: | | ChlopcyZagencji nie liczcie na to, zawsze takie bluzgi kończą sie tutaj a przy spotkaniu w cztery oczy odwaga idzie do kieszeni |
w twoim wypadku akurat bylo inaczej |
|
|
|
|
 |
Rambdalski

|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 22:24
|
|
|
| piku napisał/a: | | Rambdalski napisał/a: | | ChlopcyZagencji nie liczcie na to, zawsze takie bluzgi kończą sie tutaj a przy spotkaniu w cztery oczy odwaga idzie do kieszeni |
w twoim wypadku akurat bylo inaczej |
nawet nie wiesz kim jestem o_O
jak trza bluzgać to gluzgam, jak trza zjebać to zjebie :] |
|
|
|
|
 |
|
|
piku

|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 23:21
|
|
|
| Rambdalski napisał/a: |
nawet nie wiesz kim jestem o_O
wawrzyn: konfidenci nigdzie nie sa anonimowi. skoncz juz sie osmieszac i idz na forum eurocashu
EOT |
|
|
|
|
 |
ChlopcyZagencji

|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 19:19
|
|
|
| piku napisał/a: | nawet nie wiesz kim jestem o_O
Może i tak robisz ale raczej wszyscy cie znają z tej strony "Jak czeba donosic to donosze". |
|
|
|
|
 |
ufo

|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 00:14
|
|
|
Nie będe tutaj się wdawal się w dyskusję, bo jak widać już zaczynają się napinatorzy pojawiać. Jeżeli umiesz czytać, to zrozum, że każdy ma swoje odczucia, jeżeli widzi jak pracują poszczególne osoby.
Ostatnio jednak zauważyłem, że dano wam więcej możliwości na tranzycie, więc już lepiej się spisujecie i macie co robić.
Tak przy okazji gdybyś kiedyś ładował tira to może docenisz jak ważne jest dobre ulożenie pudełek na palecie. |
|
|
|
|
 |
Rambdalski

|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 10:24
|
|
|
1. Tam dobrze płacą :]
2. Jeśli chdozi o organizacje pracu to jest o wiele lepsza niz na Wysokim Składzie. Niestety taka prawda, widac to po rotacji pracowników.
Jak chodzi o konfidentów to nie kablowałem na nikogo, w tym najlepszy był niestety GRzesiek, Tomek i Darek :]
To na tyle. |
|
|
|
|
 |
swojak

|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 11:37
|
|
|
| No to Wawrzek już naskarżyłeś na kolegów i możesz spokojnie wracać do piaskownicy.Weź się chłopie do roboty to przestaną się Ciebie czepiać.! Wszyscy wiedzą, że byłeś sie poskarżyć jaki to jesteś biedny i uciśniony i jacy to wszyscy sa "be". Chłopie to nie podstawówka. |
|
|
|
|
 |
ChlopcyZagencji

|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 21:08
|
|
|
Odnośnie UFO wiesz mi ze jak bys mial przezucac paczki 8 godzin tez bys mial dosc juz widoku kartonow. Teraz jak poroblismy troche Uat-e i jeszcze na wysokim pomagamy to jednak praca nie jest az tak nudna. Odnosnie Wawrzyna | Rambdalski napisał/a: | | 1. Tam dobrze płacą :] | to jesli tam dobrze placa to idz na ich forum i gadaj z ludzmi na twoim poziomie placowym. Bo watpie czy znajdzie sie ktos tam rowny tobie bo raczej taki pajacy i konfidentow sie likwiduje i gnoi. Wiec jak cie poznaja jaki jestes to lepiej juz zacznij szukac nowej pracy | Rambdalski napisał/a: | | 2. Jeśli chdozi o organizacje pracu to jest o wiele lepsza niz na Wysokim Składzie. Niestety taka prawda, widac to po rotacji pracowników. | Jest wpozadku teraz jak ciebie nie ma gdy byles wszystko bylo nie tak jak trzeba. | Rambdalski napisał/a: | | Jak chodzi o konfidentów to nie kablowałem na nikogo, w tym najlepszy był niestety GRzesiek, Tomek i Darek :] | tego porpostu nie skomentuje caly Decatlon wie ze Ty donosiles i donosic bedziesz. To jest taki paradoks klamcy jesli klamca mowi ze klamie to mowi prawde czy klamie. |
|
|
|
|
 |
Rambdalski

|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 22:32
|
|
|
| swojak napisał/a: | | No to Wawrzek już naskarżyłeś na kolegów i możesz spokojnie wracać do piaskownicy. Wszyscy wiedzą, że byłeś sie poskarżyć jaki to jesteś biedny i uciśniony i jacy to wszyscy sa "be". |
Znasz tylko wersje kolegów, do obiektywnej oceny należy wysłuchać obu stron więc nie wypowiadaj się na temat.
| ChlopcyZagencji napisał/a: |
Bo watpie czy znajdzie sie ktos tam rowny tobie bo raczej taki pajacy i konfidentow sie likwiduje i gnoi.
|
Nie znasz mnie, wymienilem z Toba tylko pare zdań więc nie wiem po co sie wypowiadasz.
Jest wpozadku teraz jak ciebie nie ma gdy byles wszystko bylo nie tak jak trzeba
|
Tutaj to juz wogole nei wiesz co piszesz, kto i co źle zrobił było widać na tablicy i słychac podczas meetengów na ktorych byłęś może 3 razy. Każdy robił błędy, większe lub mniejsze i nie tylko ja.
tego porpostu nie skomentuje
|
to nie komentuj
caly Decatlon wie ze Ty donosiles i donosic bedziesz
|
1. Raczej nie wypytałeś "całego Decathlonu"więc nie używaj takich słów.
2. Jak już pisałem wcześniej, nie donosiłem. Nie wiem po co sie wypowiadasz skoro nie znasz sprawy, malowaliście linie, pomagaliście na rampie więc widzicie tylko wierzchołek góry lodowej.
Jak ktoś ma coś do mnie to zapraszam na PM a nie nagadywaniu w tym temacie. Post jest w tematyce "chlopaki z firmy zewnetrznej" więc odbieganie od tematu nie ma sensu, jak co to jak juz wcześniej pisałem, zapraszam na PM |
|
|
|
|
 |
|
|