|
TL jak oni nas traktuja |
| Autor |
Wiadomość |
Rumun

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 20:13 TL jak oni nas traktuja
|
|
|
dlaczego oni tacy sa traktuja nas jak woly ktorzy nawet nie moga wyjsc do kibla tylko musza sie prosic???!!!!!kto ich wybral?
|
_________________ Rumun |
|
|
|
|
 |
|
|
majeranek

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 21:38
|
|
|
| jak to kto ich wybral?????????????ci ktorym liza dupe!!!!!!!!!!!!!to jest przeciez jasne jak muszla klozetowa. |
_________________ to nie ja bylam ewa.............. |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 13:01
|
|
|
| To macie za TL "tyrana" ja sobie chwale TL spoko kumpel swój chłop a jak macie TL tyrana to zmiencie go..... |
|
|
|
|
 |
Tan-ghil

Dział: Paint
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 13:29
|
|
|
| Hmm no coz podobno to oni sa dla nas a nie odwrotne ale w takiej wspanialej firmie wszystko zaczyna i konczy sie tylko nateori rzeczywistosc jest calkowicei inna ... |
_________________ Kazdy robi to co lubi .... |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 18:39
|
|
|
| Rzeczywisto?ć jest brutalna a ja naprawde mam super TL niemoge powiedzieć złego słowa na niego...... |
|
|
|
|
 |
fareel

|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 19:20
|
|
|
| witam ziomki .zgadzam sie z rumunem pomimo iz to p***ł ale ma racie.jest taki kawałek lini ktury zamykaj? dwaj tielowie jeden warty drugiego .wiem ze oni jeden na drugiego wal? jak orginalne dziobaki .a znas sie ?miej? .brawo .pisz?c dalej to jeden znich nierobi prawie nic a ten drugi pozoruje bo ma gl za szybka.jest to załosne.myslałem za pracownicy ze starej daty umiasie dogadac ale jak widac zachowuja sie jak nowo przyjete szczeniaki. sprawa kibla to czysty przykład braku tolerancji .poprostu sie napinaj? .warto jeszcze poruszyc temat dyskryminacji pomiedzy nowym pracownikiem a starym w ich oczach.jak zauwazyłem .stary pracownik o wychodek prosi raz i skutecznie a nowik musi błagac .czekac .szczekac.tlowie zrozumcie .wiecie sami jak cisnie to cisnie .wola stajesz .jak zmieniony jest ziom załatwi to w 3,4 karoserie i wszyscy s?zadowoleni.od poczatku ,wolam. prosze .cisnie .czekam ,czekam ,dochodz? nerwy .po chwilce cisnienie zanika ,przybyła pomoc ale co tu cisn?c .jelita .odbytnice,czy tasiemca .po takiej akci opadaj? ręce i co z tego ze poszedł do wychodka jak nic nie wycisł .potem trzeba chodzic na raty i itak g***o z tego .psuja sie tylko relacje pracownicze i napiernicza zoładek.a tak na marginesie owy biedak zwany /obesrołkiem/powinien wam p****ol po robocie .bo niejest sam sobie winien.moze sie na to zdobędzie a kawał chopa z niego.brak słów .tacy ludzie na stanowiskach kierowniczych.tak cwaniaki .spyrka was smieszy.a własnie ten koles jest debest.dziobaki.pa ziomki |
|
|
|
|
 |
Tan-ghil

Dział: Paint
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2006 15:06
|
|
|
| TL wporzo jak dziobactwem nie dosszedl do awansu reszta sux :/ |
_________________ Kazdy robi to co lubi .... |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Wto Sty 10, 2006 11:13
|
|
|
| Nie wiem o co wam chodzi kazdego TL idzie zalatwic i zabiegac tylko pomyslcie, jak nie w pracy to po pracy sa też HR pare donosów i poleci sam na inny wydzial. Jak TL jest ok to git ale jak jest kawał gnoja to nie warto go trzymac |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
|
|
majeranek

|
Wysłany: Wto Sty 10, 2006 17:13
|
|
|
| KAPELAN ZNAM TWOJEGO TL-A I MUSZE CI PRZYZNAC RACJE ZE TO JEST UNIKAT.ZYCZE KAZDEMU TAKIEGO PRZELOZONEGO |
|
|
|
|
 |
pracuś

|
Wysłany: Sro Sty 18, 2006 10:03
|
|
|
| TL nie jest przełożonym tylko jego pomocnikiem i pomocnikiem TM |
_________________ Est ubi gloria nunc Babylonia?*
*Gdzie jest teraz chwała Babilonu?(łac.) |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 13:22
|
|
|
| wszedzie jest tak samo na body s/f zafira to nie inaczej jak swiete krowy co to nie oni |
|
|
|
|
 |
majeranek

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 21:30
|
|
|
| to prawda.wyżej sraj? jak dupy maj? |
|
|
|
|
 |
krystyna

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 00:06
|
|
|
z TL jest jak z ludźmi- są świnie chamy ale też są spoko
i tak też jest u nas na lakierni
Uważam że tych chamów jest mniej -a l e niestety są
inny temat to TM - też są różni- oj bardzo
GL jest ich najmniej- ale uważam ze powinien cos sobą reprezentować - jest to stanowisko kierownicze i wymaga (tak mi sie wydaje) profesjonalnego podejścia do ludzi
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
blairy_motherfucker

|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 02:18
|
|
|
| TL, zmiana czerwona Sekcja C. Jest dwoch TL'i. ci co w temacie to wiedza ze ten o ktorym pisze jest konsekwentny ale i zarazem jest to gosc z ktorym mozna zalatwić prawie wszystko jezeli tylko jest sie wobec niego ok. Powtorze: Sa gnoje i są normalni ludzie. nasz to naszczescie ten drogi ;] |
|
|
|
|
 |
Jaro

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 15:26
|
|
|
| Skoro jest ten TL ok to czemu tylko dla tych co mu odpowiadają (włazą w tyłek)? |
|
|
|
|
 |
|
|