Jak to sie stało że na takim wydziale jak body wyhodowaliscie takiego głąba jak piasek?
niestety typ trafił do nas na tłocznie .... wiem ze na montazu takie typy są codziennoscią ale na body?że nikt mu ryja nie obił? ale ok
opowiedzcie mi coś o nim .... kto to jest i czemu taki jołop?
do czego jest zdolny?
i co tam chcecie w tym temacie.....
_________________ gorbi
redbaron [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 09:53
Jest nawiedzony,upierdliwy a jego kompetencje kończą sie na poniewieraniu ludzi.Jest byłym belfrem i wydaje mu sie że ma przed sobą przedszkolaków i jest dla nich wyrocznią ale niawet nie wie w jakim jest błędzie.A jeśli chodzi o to że go nikt nie obił to mówiąc oglednie czysty przypadek i moze jego szczęście że go przenieśli bo pchał sie do gipsu.Teraz grupa wygląda inaczej i odetchneła zresztą nowy GL bije go na głowe we wszystkim poszanowaniu pracownika i jego pracy a i sam pomaga jak widzi że sie rypie.
widze ze moje spostrzezenia były trafne.... jeszcze tylko zapytam jak dawaliscie sobie z nim rade?
jakies sugestie ,sposoby , jak go tolerować...
_________________ gorbi
redbaron [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 17:05
Na głopie pytania dawac głopie odpowiedzi
[ Dodano: Pon Paź 16, 2006 6:08 pm ]
Nie dac sie zdominowac pokazac że ma sie własne zdanie i że niew jest w cale taki wielki jak mu sie wydaje robic swoje a jak bedzie mial problem to zawsze można rozwiązywac sprawy wyżej to jest thórzem
Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 15:03
Proponuje go olać i tyle.Ja pamiętam go za czasów kiedy był moim TL.Nadgorliwy był strasznie i parę razy wkopał mnie w nadgodziny do pierwszej w nocy.Zresztą czego się można spodziewać po nauczycielu....