może wreszcie nadszedł czas na strajk w oplu za co my robimy byle lump na bubowie wyciąga 2000 pln. i jeszcze mu szef piwo postawi
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:05 am ]
cztaliście te "linki" o naszszym zakładzie jeśli nie ma kto tego zacząć to ja siepodejme
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:09 am ]
jak chcecie wlczyć o swoje prawa dobrą płace to piszcie do mnie GM nas nie zniszczy
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:12 am ]
ludzie piszecie tu oglądacie to jak coś chcecie zmienieć to piszcie a jak nie to na priv
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:18 am ]
albo tworzymy nowy związek zawodowy pracowników opla "NASZ POLSKA" dla tych co chcą tu zostać a nie wyjechać
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:19 am ]
piszcie prosto do mnie mój adres macie
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:28 am ] czytam co piszałem pore linijek wyrzej jest napisane GM nas nie niszczy sory nie to już umnie sprzeciw warunkowy
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:32 am ]
soriki za ortografie ale tak mam miło być GM NAS NISZCZY
[ Dodano: Pon Gru 04, 2006 4:35 am ]
jak chcecie walczyć o swoje prawa to ja ide a wy
[ Komentarz dodany przez: shoovarek1: Pon Gru 04, 2006 9:17 am ] Edytuj posta: zamiast pisac jedno po drugim. Taki temat juz istnieje: http://jopel.slask.pl/top...trajk-vt332.htm Zamykam. \\ shoovarek1