|
pytania na okragły stół. |
| Autor |
Wiadomość |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 17:28 pytania na okragły stół.
|
|
|
ktoś chciał aby był tu taki dział ale admin stwierdził ze wystarczy temat więc zakładam.
ja mam pytanko:
dlaczego oferta na uzywane samochody ma zawsze taki krótki termin ważności (3-4dni), przeciez jeśłi ktoś byłby zainteresowany to nawet nie zdąży rozeznać możliwości kredytowania takiego zakupu. wiem że ceny tych fur sa z kosmosu jak dla pracownika ale przecież ktoś mógłby brać taki wóz dla członka rodziny a tu czas krótki na zastanawianie. komu zależy na tym żeby te samochody jak najszybciej trafiły do sieci dilerskiej |
|
|
|
|
 |
|
|
shv1

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 18:12
|
|
|
| skalpel napisał/a: | | ktoś chciał aby był tu taki dział ale admin stwierdził ze wystarczy temat więc zakładam. |
Jezeli bedzie wieksze zainteresowanie tematem to nie widze problemu zeby stworzyc dodatkowe forum lub subforum. Pozyjemy zobaczymy. |
_________________ Darmowe pozycjonowanie stron www |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 17:13
|
|
|
to ja mam jeszcze jedno.
w firmie każdy od kierownika wzwyż ma komórę. GMMP korzysta chyba z sieci ERA. czy nie dałoby sie więc wynegocjować z ERĄ takiego układu jak z firmami ubezpieczeniowymi (ubezpieczenia indywidualne) i BRE Bankiem (konto bankowe) aby pracownicy GMMP i najbliższa rodzina (żona, dzieci, rodzice) mieli specjalny abonament na telefony komórkowe w tej sieci, oczywiście atrakcyjniejszy niż zwykły zjadacz chleba z ulicy. abonament obowiązywałby tak długo jak długo pracuje się w GM. przecież prawie każdy już ma tel. komórkowy. jeśli firmy nie obsługuje ERA to to samo można zrobic z innym operatorem. chyba jako duży odbiorca usług telekomunikacyjnych GMMP ma jakies specjalne warunki umowy więc nie powinno być chyba problemów. co wy na to
p.s.
admin możeszz ten wątek dać jako przyklejony |
|
|
|
|
 |
bombel

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 17:26
|
|
|
| Te pytania, czy raczej propozycję, skieruj do osoby z twojej grupy która, w danym tygodniu będzie uczestniczyć w spotkaniu "Okrągłego Stołu". Możesz też zgłosić się do Twojego przedstawiciela w "Forum Doradczym" i on/ona poruszy ten temat na spotkaniu Forum. |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 17:58
|
|
|
No właśnie.Wystarczy iść na okrągły stół i nie bać się otworzyć gęby.
Zawsze podobało mi się jak zadasz jakieś ciekawsze pytanie mina pana S. hehehe |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 21:29
|
|
|
| rybak napisał/a: | | No właśnie.Wystarczy iść na okrągły stół i nie bać się otworzyć gęby. |
najpierw muszą cię wydelegować
| rybak napisał/a: | | Zawsze podobało mi się jak zadasz jakieś ciekawsze pytanie mina pana S. hehehe |
a to kto
a przekazanie pytania osobie, która idzie aktualnie na okragły stół pomysł dobry tyle ze te osoby nie zawsze maja odwage otworzyć usta a jak już to robia to pytają o działanie kołowrotka na bramie albo o papier toaletowy w kiblu i nieczynny pisuar |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 14:53
|
|
|
Nigdy nie byłeś?
Acha,nie robisz na GA to pewnie nie znasz Arka S.?
U mnie jest przynajmniej parę osób które zadają niewygodne pytania. |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 17:57
|
|
|
znam S. ale nie wpadłem że to S to on. alem gupi |
|
|
|
|
 |
|
|
bombel

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 13:58
|
|
|
| Jeżeli uważasz, że osoby, które idą na "okrągły stół" boją się zadawać pytania to należy to pytanie zadać Twojemu przedstawicielowi w forum doradczym, słyszałem, że tam padają wszystkie pytania i na każde jest odpowiedź (lepsza lub gorsza). |
|
|
|
|
 |
ROBOLL

Dział: GETTO
|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 18:56
|
|
|
| A ja wiem,że wiele z tych pytań nie jest podane potem w gazetce,więc o czym tu rozmawiamy |
_________________ Człowiek jest człowiekiem jeśli widzi w innych ludzi!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
bombel

|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 09:18
|
|
|
| ROBOLL napisał/a: | | A ja wiem,że wiele z tych pytań nie jest podane potem w gazetce,więc o czym tu rozmawiamy |
Jeżeli zadałeś pytanie swojemu przedstawicielowi (na forum), a on tego pytania nie zadał możesz mieć pretensje tylko do niego. W najbliższych wyborach zmień go. |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 19:46
|
|
|
warto by bylo zadac pytanie co z nami bedzie dalej, EMERYTURKA, osłona socjalna gdy sie juz na lince wypalisz
nikt tu jakos nie mysli otych ktorzy wywindoali GM na czolówki gazet na calym świecie, zafundowali czolowe miejsca w rankingach motoryzacyjnych
a warto pamietac ze zanim otwarto opla to se GM mogl o takich sukcesach pomarzyc
i nie przyjmujmy do wiadomosci ze o tym bedziemy myslec jak przyjdzie pora
sporo ludzi juz z lini polecialo bo nie dawali rady
jakosnikogo nie zastanawialo to ze gosc przyszedl do opla zdrowy jak kon, i jakos dziwnie w miedzy czasie zachorzał i co zamiast mu pomoc to go wywalono pod pretekstem braku odpowiedniego stanowiska - PARANOJA
malo u nas w fabryce stanowisk poza linią ?? |
|
|
|
|
 |
jOpel

|
Wysłany: Wto Gru 26, 2006 16:28 Era
|
|
|
| GMMP uzywa sieci Era. Ma standardowe ofert dla firm. Kazy moze miec taki abonament kto ma zarejestrowana swoja firme lub ma firme ktos z roziny. |
|
|
|
|
 |
Kamerton

Dział: body
|
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 15:17
|
|
|
| Nie pamiętam kiedy ostatnio był jakiś okrągły stół na Body, a charakterystycznych żółtych informacji dot.okrągłego st. nie widziałem już od około 6 mies? |
_________________ Kamerton |
|
|
|
|
 |
members

Dział: GA
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 02:16
|
|
|
robie tu już jakies 3 lata ale pierwsze słysze o jakimś przedstawicielu na forum doradczym
zazwyczaj wygląda to tak że raz na jakiś czas (chyba co 3 miesiące) kogos wybierają drogą losową - ale takiego co boi gębe otworzyć i go wysyłają na "okrągły" kańciaty stół. Chwile wcześniej ma czas żeby przejść po lini i zapytać czy ktoś ma jakieś pytanie - zazwyczaj wtedy gdy ty niemasz czasu sie zastanowić o co chciałbyś zapytać i stwierdzasz że o nic. Więc gdzie tu sens - jeśli już komuś się coś przypomni i uda mu sie zadać pytanie to i tak odpowiedz w gazetce jest tylko na te bardziej wygodne pytania typu (jak już kolega wspomniał) co z kiblem czy nie działą mi gdzieś tam EC i czy da sie go zastąpić nowym.
a wiem że czasem pytania ludzie zadają konkretne - jednak ....... zostawie to bez komentaża |
|
|
|
|
 |
|
|