Wysłany: Wto Mar 13, 2007 9:04 pm Punkt medyczny-miejsce egzorcyzmów zezowatej szamanki
Nie wiem czy to tylko ja mam pecha do tego "geniusza" medycyny, czy tylko mnie chce wysłać na drugi brzeg...........Dzisiaj naraziła mnie na zawał serca i koszty zgłoszenia się -za jej poleceniem- w szpitalu, a lekarze kazali jej się zapoznać z ustawą o NFZ'ecie......Napiszcie czy też Was to spotyka i czy nie należy zrobić z tym porządek...
Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 9:17 pm Re: Punkt medyczny-miejsce egzorcyzmów zezowatej szamanki
macw napisał/a:
Nie wiem czy to tylko ja mam pecha do tego "geniusza" medycyny, czy tylko mnie chce wysłać na drugi brzeg...........Dzisiaj naraziła mnie na zawał serca i koszty zgłoszenia się -za jej poleceniem- w szpitalu,
ale teraz chociaż jesteś pewien na 100% ze nie masz zawału, a to juz jakiś pozytyw
Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 2:46 pm
Ja raczej obawiam się zakładowych pielęgniarek,niż lekarza.Zresztą ta sprawa była kiedyś poruszana już na forum.Troszkę się zmieniło,ale niektóre panie pielęgniarki dalej udają,że znają się na rzeczy.Sam przejechałem się na poradzie p.pielęgniarki,tak mi doradziła,że skończyłem w szpitalu...Nic dodać nic ująć...
Niezły tytuł wymysliłeś !!! hahah ...zezowata szamanka, ale kurcze ...cos w tym jest. Ja sam mialem z tym bostwem raz do czynienia i oby to byl pierwszy i ostatni raz!
Niezły tytuł wymysliłeś !!! hahah ...zezowata szamanka, ale kurcze ...cos w tym jest. Ja sam mialem z tym bostwem raz do czynienia i oby to byl pierwszy i ostatni raz!
nie wiem czy to prawda ale ksywe miala dr.pawulon robila kiedys w ludzkim pogotowiu
Bolecc
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 11:04 am
Ja leczylem sie u niej tylko raz , drugi raz tego błedu nie popełnie nie dosc ze lekarstw wypisała mi za prawie 100zl to na poczatku chciala mi wmówic ze symuluje
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie