Przesunięty przez: shv1 Pon Kwi 14, 2008 19:03 |
Pseudo-Ochrona |
| Autor |
Wiadomość |
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 10:13 Pseudo-Ochrona
|
|
|
| Może mi ktoś wytłumaczyć,czemu na strzeżonym parkingu pracowniczym(starym parkingu)gdzie zamontowane są 3 kamery,jest opuszczony szlaban,i niby jest pilnowany przez pseudoochronę-dochodzi do sytuacji,że pracownikowi wybijają szybę w aucie??Pracownik poszedł do pseudoochrony aby posłużyć sie ICH techniką monitoringu i co zobaczył??Nic.Kamery gdzieś w polu albo zamazany obraz i na nowe samochody.Ale stań samochodem na przystanku albo na liniach wymalowanych na parkingu to nasza pseudoochrona straszy cię konsekwencjami w postaci blokady i typ podobne.Mam apel do panów pseudochrony.CZASAMI RUSZCIE DUPY I POPILNUJCIE NASZEGO MIENIA A NIE SIEDZIEć W BUDZIE I GRZAć SIE I POPIJAć KAWKę I PRZEGLąDAć INTERNET I GOłE PANIENKI W GAZETACH. |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
|
|
constantine

.gif)
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 13:37
|
|
|
No widać że sprzęt działa zajefajnie , tylko patrzeć jak jak zaczną wyjeżdżać nam auta albo komuś przydadzą się wycieraczki, lesterka czy inne tam. Pogratulować szybkości reakcji naszej ochronie . |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 15:26
|
|
|
| A ja nawet radia nie wyciągam z auta chyba za bardzo wierzyłem naszej OCHRONIE |
_________________ Pozdrowionka Piast Gliwice
 |
|
|
|
|
 |
robot nr.____:]

Dział: Body
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 15:49
|
|
|
| eee noo na co liczyliście ??? popatrzcie na nich ,same opasy i jakieś niedołęgi które do niczego innego sie nie nadają tylko komuś zaglądać do torby i blokade założyć |
|
|
|
|
 |
memberniak

.jpg)
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 10:00
|
|
|
Ochrona jest ale na fotelikach przed monitorami a ostatnio widziałem menela który buszował po parkingu i zbierał puszki i taki to może co chce |
|
|
|
|
 |
kobiał

Dział: body
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 18:46
|
|
|
| ochrona to emeryci albo renciści iestety taka jest rzeczywistość w polsce dobre czasy ochrony już się skończyły |
_________________ kobi |
|
|
|
|
 |
Junior

Dział: Montaż
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 16:12 Pseudo ochrona
|
|
|
| Ja ostatnio widziałem jak sobie te spaślaki wpier... pączki, a potem pojechali sobie służbowym samochodem na drugą bramę podzielić się z kolegami !! Jeszcze sie kłócili kto ma jechać hehe To jest k... skandal !!!!! |
|
|
|
|
 |
|
|