PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
PRACUJEMY PO 12 GODZIN , JAK DŁUGO?
Autor Wiadomość
mixerr 

Wysłany: Sro Lut 15, 2006 12:03 am   

rybak wylacz sie

Pilus

Wysłany: Sro Mar 01, 2006 5:40 pm   

rybak napisał/a:
12 godzin jeżdżenia wózkiem to co? innego niż 12 godzin na lini.Zapraszam na GA na Chassis 1 i zobaczysz o czym mówię.Wolałbym sw? dupę wozić wózkiem.

Myślisz że w MPC wozi sie tylko dupę wózkiem ? Może spróbujesz pojeździć na kanbanie ? W trakcie jednej zmiany będziesz miał do przeniesienia w rękach 5 ton materiału x 2, pasuje ?

rybak napisał/a:
Widzę już prawie 8 lat jak ludzie z magazynu przywoż? mi czę?ci i ciężko im np.wysypać czę?ci z wielkiego wora z którym ja się póĽniej motam na stacji albo rozci?ć ta?mę z przewodów hamulcowych.I jeszcze taki potrafi powiedzieć że mam se j? rozerwać zębami.
Zawsze maj? czas i nigdzie się nie ?piesz? a mnie nawet niema kto do kibla zmienić bo zlikwidowali suporta i jest 1 TL na grupę.
A co do zimna to wolę mieć chłodniej w zimę niż pocić się w lato w plastikowej czapce.

Może jeszcze podać Ci do rączki materiał, myślisz że on wozi tylko do Ciebie ?
W MPC nie ma problemu z TLami, od jakiegoś roku pracują właściwie jako TM, stale na wózkach.
Jeśli chodzi o czapeczki to chyba zauważyłeś, że mają hełmy (też plastikowe)?

rybak napisał/a:
Teraz Ty się naucz czytać.
"Chcemy karoserie z Niemiec.Przynajmniej s? proste.Nasze body robi szajs."

"ja, ja w Niemcach to nawet scury są metrowe :) " Z niemieckich paneli to oni nie zrobią cudów.

rybak

Wysłany: Pią Mar 03, 2006 9:52 am   

Skoro macie tak paskudnie to czemu nie słychać że chcecie przenieść się na linię?
I czemu z lini ludzie uciekają do was?

mixerr 

Wysłany: Pią Mar 03, 2006 4:50 pm   

co ty mozesz rybak wiedziec o panelach przyjdz i zobacz na body jakie to twoje niemcy przysylaja panele proste tylko wez mlotek 5 kg bo sie mozesz zdziwic wiem bo sam pracuje na side panelu zafira i nie wpie..... sie tam gdzie cie nie chca idz sie wydmuchac z kumplem w kiblu

rybak

Wysłany: Sob Mar 04, 2006 9:12 pm   

Co wiem o panelach?
Hmm...

To są takie deski na podłogę!!!

Pilus

Wysłany: Nie Mar 05, 2006 12:25 pm   

rybak napisał/a:
..I czemu z lini ludzie uciekają do was?

Może chcą należeć do elity, zamiast kręcić śrubki :)
Ci wspaniali chłopcy na pomarańczowych rumakach :lol:
Jednak Ci co myślą że w MPC są wczasy będą zawiedzeni (jeden czy dwóch już wróciło na body)

Odpowiedz do tematu