PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Praca...
Autor Wiadomość
spragniony_podroznik 

Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 13:40   Praca...

Witam

Mam pytanie do pracowników sklepu Decathlon.Ponieważ jestem zainteresowany ofertą pracy w tym sklepie, ale chciałbym się najpierw dowiedzieć kilku spraw:)

Przede wszystkim na jakie zarobki moge liczyć? Czy praca jest ciężka fizycznie, i czy trudno się dostać?

Jestem też ciekawy czy jest na tym forum ktoś z pracowników sosnowieckiego Decathlonu?

wysoki_sklad 

Miejsce pracy: Decath|on
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 23:17   

czesc

zarobki: na pelnym etacie okolo przy pierwszej umowie probnej na 3 miesiace to jakis niecale 1100zl. Z premia (zalezy jaka wypadnie w miesiacu) to wyjdzie okolo 1100/1200...czyli nic specjalnego, ale zawsze cos. Na pol etatu i 3/4 mozesz sobie latwo obliczyc.

co do pracy to w ogole nie jest ciezka fizycznie. Czasem dzwigasz jakies mniejsze/wieksze paczki (zalezy od dzialu na jaki trafisz) ale to nic trudnego ani ciezkiego. Takze w tej kwesti jest fajnie :cool:

a jesli chodzi o to czy trudno sie dostac to wrecz przeciwnie - latwo. z tego co wiem to aktualnie na kilku dzialach potrzeba ludzi (chociazby na moim) wiec z tym problemu tez nie bedzie

tak wiec dozobaczenia w Decathlonie :mrgreen:

swojak 

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 20:23   he

Jeśli chodzi o zarobki na pełny etat to jest dokładnie 1015 zł + premia,premia jest 5% czyli 50 zł, lub 10% czyli 100 zł.Przy następnej umowie dostajesz 100 zł więcej!Natomiast premia zostaje bez zmian!!!

MojitoFun 

Dział: Rampa
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 00:58   

Koleś pytał o sklep, to jest forum pracowników magazynu. Zarobki mają takie jak my, alr pracy inną...

HydroCanabinol 

Dział: Rampa(Wyspa Cieni)
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 10:48   

W sumie praca w sklepie to zależy, co chcesz robić ...za kasę, ochroniarz czy też na przyjęciu towaru, na tym ostatnim praca będzie minimalnie fizyczna ;P Jednak za kasą, myślę że zarobki nie będą zazbyt godne 8 godzin katowania kregosłupa i nóg...ochroniaż też lipa...Więc jak kolega z WSK zapraszam do Decathlonu na magazyn ;d tu robota idzie ładnie :D hehe

wenila 

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 18:52   

a czy oprócz wynagrodzenia można na coś jeszcze liczyc? na ulotce pisze coś o opiece medycznej. A jak jest z tym uprawianiem sportu? polecacie?

MojitoFun 

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 23:14   

Jest opieka medyczna - pracownik płaci tylko podatek od miesięcznej kwoty ubezpieczenia (nawet nie 10zł). Co do sportu rocznie możesz dostać nawet 500zł zwrotu (brutto) za uprawianie sportu - karnety na basen, tenisa itp...

wenila 

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:56   

a jakie jest wynagrodzenia na stanowisku sprzedawcy?

i czy są problemy z doborem grafiku dla studentów zaocznych, czy są problemy z ustawnieniem wolnego w weekendy?

MojitoFun 

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 10:18   

Nie wiem jak jest w sklepie, bo tu wypowiadają sie pracownicy magazynu. U nas i w sklepie raczej tez, nie ma zadnego problemu z ustawieniem grafiku pod zajęcia na uczelni. Ja tez studiuje zaocznie i nie ma zadnych problemów pod tym względem.

Odpowiedz do tematu