PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shv1
Pią Maj 09, 2008 23:32
Praca u kalin*owskiego - robotyka
Autor Wiadomość
bayzel24 

Dział: robotyka
Miejsce pracy: Mecalux
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 20:44   Praca u kalin*owskiego - robotyka

kto u niego pracowął lub pracuje to potwierdzi to co tu jest napisane wyzej.koles urwał sie z choinki albo uciekła z wariatkowa- ma odchyły od normy jak on to muwi jak mu stara w domu nie da!!!!!!!No cóz nic dziwnego ze mu nei daje na jej miejscu tez bym si etego obawiał.Kobieta pewnie żałuje tego wyboru życiowego do dzisiaj!!!!!!Pomózmy jej sie od niego uwolnić!!!!!1

hapiteq 

Dział: Robotyka
  Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 22:52   Puknij sie!!!!

Idiota jestes!!!! Takiego brygadzisty nikt nie ma!!!! Szanuj go sobie bo mozesz zawsze dostac ktoregos z maszyn np: króla Marcina B.

Arek00 

Dział: Inne
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 11:03   

Gościu mylisz sie Mirek Kalinowski to jeden z najporzedniejszych ludzi na robotyce. Mysle że niewiele w zyciu widziałes i pracowałes chyba zakładzie pracy chrobionej

[ Dodano: Czw Kwi 24, 2008 8:37 pm ]
A najlepszym Brygdzista u Spawaczy jest Dawid szamuje swoja brygade a jak ich cos boli to zawsze pomasuje.Dobry chłop.

domi.nika 

Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 21:33   

Drogi Bayzel'u24 !!!
Dziękuję za zbyteczną troskę:)
Wychodzi na to, że mam jeszcze większe odchyły od normy od Ciebie, bo żyję z takim kolesiem :razz: i w dodatku nie żałuję swojej decyzji, co już pewnie jest poza twoimi granicami rozumowania...
Życzę Ci takiej fajnej "starej" jaką ja jestem :mrgreen:
Pozdrawiam.

cnc 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 15:33   

zaszła pomyłka bayzel napisał o kalinowskim ale marcinie z montażu a nie o mirku

gremlas 

Dział: Montaz
Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 23:15   

Od Marcina to wy sie odwalcie,gosciu jest naprawde go szanuje. Jak dla mnie jest jednym z lepszych brygadzistow.... byl tez dobry jako kumpel w pracy.Od listopada z nim pracuje.

A autor tematu powinein dostac ostrzezenie!!!

Arek00 

Dział: Inne
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 22:43   

Gremlas ja wiem czy ostrzeżenie? Nie zyjemy w komunie .Kazdy ma prawo do dowolnej wypowiedzi.
Pozdrawiam

hapiteq 

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 21:48   

powinien dostac ostrzezenie!!!! trzeba byc debilem zeby jechac po Marcinie!!!! Jak widac takich w naszej firmie takich nie brakuje.

bayzel24 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 19:24   kalinowski

ja swojego zdania o marcinei kali*owskim nie zmienie
jest dla mnie nieodpowiednią osoba na nieodpowiednim miejscu
on powinien robic w służbach porządkowych a mnoże i do tego by sie nie nadawał - bo do kierowania ludzmi napewno się nie nadaje
ale ja ten problem rozwiąże z nim w inny sposób i jest juz w trakcie
a napewno on żle na tym wyjdzie

[ Dodano: Czw Maj 08, 2008 7:26 pm ]
a ten kto myśli o nim inaczej jest albo debilem takim samym jak on albo razem z nim chodzi na fajke do kibla i kryje to co sie robi u niego na zmianie.ale niech pamieta kazdy ze kłamstwo ma krótkie nogi a ostre konsekwencje jak wyjdzie ze skąłdał fałszywe zeznania i kłamał.OJ OJ OJ jak to boli niektórzy się przekonają.

hapiteq 

Wysłany: Pią Maj 09, 2008 16:29   

jeszcze raz takie texty i bedziesz zalowal ze przyszedles do tej firmy. nie bede ci mowil kim jestem ani skad bo nic ci do tego ale dobrze ci radze uspokoj sie bo wyleciec to ty mozesz i to bardzo szybko. to ze biegasz moze do gory z wazelina to nie znaczy ze nie jestes do ruszenia. pilnuj sie teraz na kazdym kroku bo bede cie obserwowal

bayzel24 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 17:52   ?????

a co grozisz mi?????a oze poprostu chronisz dupe temu idiocie?????a moze praktykujesz te same zabawy i znecasz sie nad ludzmi?????pamietaj to ze komus lizesz dupe widac u ciebie na odległość - a ta osoba napewno jest marcin

hapiteq 

Wysłany: Pią Maj 09, 2008 19:42   

ja pajacu nie pracuje z nim takze dupy nie musze nikomu lizac w przeciwienstwie do ciebie. Dobra wazelina z ciebie musi byc!! za wysoko celujesz i mozesz dostac rykoszetem a jak jestes taki cwaniak to sie ujawnij, zobaczymy czy dalej bedziesz taki pyskaty, za miekki jestes wafel

[ Dodano: Pią Maj 09, 2008 7:43 pm ]
proponuje kolejne ostrzezenie dla tego goscia lub karne przeniesienie do Alby albo Addeco

shv1 

Wysłany: Pią Maj 09, 2008 23:32   

Panowie, proszę sobie wyjaśnić wzajemne animozje na PW lub poza forum.
Temat zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi