jololuzak
Dział: obecnie Anglia
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 20:29 Pozdrowienia od Luzaka z montazu i QRT
Pozdrawiam cala grupe CH1 zmiana czerwona i grupe napraw elektrycznych no i oczywiscie Lakiernie. Co tu duzo mowic Anglia jest ok. Calkiem inne zycie nie ma pospiechu nikt cie nie goni (nie ma taktu). Kasa wplywa co piatek na konto ogólnie to spoko.
narka moze sie jeszcze odezwe
sorki ze nie zdazylem sie pozegnac ale tza bylo podjac szybka i trafna decyzje
Szukałem i Znalazłem fakt faktem prawie 300 km od opla ( niektórzy zawistni twierdzą że przenosze się gdzieś do nas do strefy , ale nie będe wyprowadzałich z błędu ) . Początkowo tylko nieliczni ( zaufani) wiedzieli o moich planach , wczoraj powiedziałem już oficjalnie a dzisiaj oddaje wypowiedzenie . Panowie firmy z konkurencyjnych koncernów dają nam stawki wyższe od naszych G.L i wyższe stanowiska , pomagają w znalezieniu mieszkania i naprawdę jesteśmy dla nich coś warci . Kiedy zaproponowano mi stawkę plus kurs językowy i jeszcze kilka innych rzeczy , myślałem że to żarty ale to wszystko fakt . Będę Was tu odwiedzał MOżE KIEDYś PRZECZYTAM żE W OPLU NASTAłY NOWE CZASY , ale jeśli przez prawie 9 lat mojej kariery nic się nie zmieniło to trudno mi w to wierzyć na chwile obecną nie żałuje swojej decyzji pozdrawiam wszystkich .....byłych obecnych i przyszłych oplowców
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 20:58 łysy poszukaj sobie
Ja już jakiś czas temu zrobiłem ten krok, nawet specjalnie dużo nie szukałem, po prostu wk... mnie to bagno podejście ludzi z góry i niestety z dołu, kłótnie podkładanie świń i to co w oplu jest codziennością. Podjąłem decdyzję myślę że dobrą, ci co mnie znają wiedzą gdzie i co robie i na jakich warunkach. Jeśli masz dostęp do listy personalnej w oplu, to sprawdź sobie ilu z pierwszej pięćsetki zostało a nawet z tysiąca. Ale z nich nikt nie pytał innych gdzie jest dobrze, sami szukali i sami znaleźli, a to prawda, że doświadczenia z opla są cenione najbardziej poza oplem i to smutne niestety. Pozdrawiam i powodzenia.
cześć wszystkim długo mnie tu nie było ale czasu nie mam za wiele a i z biura nie chcę pisać obecnie pracuje na dolnym śląsku i powiem wam tyle że tutaj jest zupełnie inna atmosfera niż w oplu musiałem się zaaklimatyzować bo oplowskie zasady nie mają tu prawa bytu tu pracuje się spokojnie i powoli nie ma takich szaleńców jak w oplu chociaż na początku chcieli mnie zjeść bo chciałem pracować tak jak do tej pory ale tu ludzie szanują sobie prace i zdrowie Wiem jedno nigdy więcej do opla pozdrawiam LAOTEE