|
Potrzebują kogoś do pracy? |
| Autor |
Wiadomość |
krissss8

Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 9:57 pm Potrzebują kogoś do pracy?
|
|
|
| Witam mam pytanie czy w GM sa przyjecia do pracy? jak to wygląda? ilu zmianowy jest tam system pracy? |
|
|
|
|
 |
|
|
OPLIK

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 9:37 am
|
|
|
Stary,chcesz mieć zryty beret,to przyjmij sie do pracy w oplu ,a tak poważnie to jak masz możliwośc zatrudnić sie gdzes indziej to bierz tamtą posade a lepiej na tym wyjdziesz. |
|
|
|
|
 |
krissss8

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 1:28 pm
|
|
|
| chyba faktycznie zrezygnuje z tej opcji...bo "trochę" sie tu naczytałem nie przychylnych opini na temat pracy w tym zakładzie:/ |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 10:15 pm
|
|
|
| krissss8 napisał/a: | | chyba faktycznie zrezygnuje z tej opcji...bo "trochę" sie tu naczytałem nie przychylnych opini na temat pracy w tym zakładzie:/ |
I bardzo dobrze zrobisz,nie pchaj sie tu,po co ci mają wpajać głupoty do łba.. |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:34 pm
|
|
|
tak potrzebują. NOWEGO DYREKTORA
nasz ojciec dyrektor dostał bilet do Hiszpanii więc jest wakat. jeśli ktos ma kwalifikacje to może się zgłości. nie sa duze wymagania. wystarcy umieć trzymac załogę za mordę |
|
|
|
|
 |
OPLIK

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 7:58 am
|
|
|
Ciekawy jestem czy będziemy widzieli jak kierownicy będa chodzic z podpuchnietymi oczami z płaczu po odejsciu tak "zacnego i szanowanego "ojczulka narodu GMMP |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 4:24 pm
|
|
|
| Ponoć wszystkie flagi przed G-5 będą opuszczone do połowy,a kierownictwo wynajęło autobus aby pożegnać Ojca Dyrektora na lotnisko..E viva Espania O'le !!!!!!! |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
constantine

.gif)
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 7:00 pm
|
|
|
Tylko jeden autobus? Mało!!! Połowa załogi pojedzie na lotnisko . |
|
|
|
|
 |
|
|
gremlas

Dział: Montaz
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 9:50 am
|
|
|
| skalpel napisał/a: | tak potrzebują. NOWEGO DYREKTORA
nasz ojciec dyrektor dostał bilet do Hiszpanii więc jest wakat. jeśli ktos ma kwalifikacje to może się zgłości. nie sa duze wymagania. wystarcy umieć trzymac załogę za mordę |
Firma Mecalux w ktorej pracuje jest Hiszpanska.... spakujemy go i wsadzimy do tira... wczasy za darmo....
Wsadzcie palete na wozek i przyjedzcie z nim ........ od nas widac wasze wieze GM,nie ma daleko |
|
|
|
|
 |
|
|