|
popatrzcie |
| Autor |
Wiadomość |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 9:23 pm
|
|
|
a ty Bochun GLem jestes ze sie tak o nich troszczysz. jak sa do bani to trzeba to głośno mówić a forum doradcze jest do tego bardziej odpowiednie niż to. jak nikt nie będzie reagował na patologie to niedługo będziesz teczkę z kanapkami geelkowi nosił do pracy |
|
|
|
|
 |
|
|
Bochun

|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 9:42 am
|
|
|
Jestem jednak za tym, aby - zanim postawi się zarzuty konkretnym osobom - przytoczyć niezbite dowody na ich otępienie. Poniewarz w rzeczywistości są one wynikiem nieporozumienia, braku profesjonalizmu, zwyczajnej wpadki. Czy wam sie to nie zdarza????
CYTAT-
przełożonemu, który źle pracującemu pracownikowi może odebrać część premii
- jest przy tym obojętne, czy ocenę pracy dokonuje według obiektywnych standardów, czy
też własnej oceny - zrobi to z poczuciem, że swoje obowiązki przełożonego wykonał
należycie. Jest przecież od tego, by nadzorować i kontrolować wykonanie pracy oraz
„motywować” pracownika do dobrej pracy przy pomocy kar i nagród. W rzeczywistości, to
bardzo prymitywny i nieefektywny sposób zarządzania. Zamiast rozwiązać problem złej
pracy pracownika, dokonać analizy przyczyn, często dalekiej od oczywistości, zmienić
organizację pracy, zmodyfikować procedury, wysłać pracownika na szkolenie, wystarczy
„walnąć po premii” i pójść do domu. W ten sposób niczego tak naprawdę nie załatwiamy,
choć mamy przeświadczenie, że zrobiliśmy wszystko, co można było zrobić.
Martwię się tylko, czy Panowie z G-5 zaglądają na to Forum , więc bardzo proszę życzliwych internautów, aby donieśli gdzie trzeba
|
|
|
|
|
 |
Black

|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 4:51 pm
|
|
|
tym "PONIEWARZ" rozbawiles mnie do łez |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
jest to krótka opowieść o Silsowskiej Radzie Żydów |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 6:06 pm
|
|
|
| Black napisał/a: | tym "PONIEWARZ" rozbawiles mnie do łez |
a ty Black coś się zrobił takim purystą językowym nie wiem czy to ładnie naigrywać się z gościa, może on ma poprostu dysortografię i dlatego robi błędy czy to dla ciebie powód do żartów wymagasz od niego szacunku a sam go wyszydzasz coś chyba jest nie tak. nie uważasz |
|
|
|
|
 |
Black

|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 5:49 pm
|
|
|
| hmm biorac pod uwage caly jego post jaki napisal ,nie sadzisz ze taki blad swiadczy tylko o tym ze to co pisze jest poprostu operacją kopiuj wklej |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
jest to krótka opowieść o Silsowskiej Radzie Żydów |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 4:24 pm
|
|
|
| Black napisał/a: | | hmm biorac pod uwage caly jego post jaki napisal ,nie sadzisz ze taki blad swiadczy tylko o tym ze to co pisze jest poprostu operacją kopiuj wklej |
no pżecierz pżet dłórzszym fragmętem zamieścił słowo CYTAT. wienc to rze jest to kopjój wklej to rzadne otkrycie |
|
|
|
|
 |
majeranek

|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 4:33 pm
|
|
|
| Bochun-doszły mnie słuchy,że podobno jesteś jakimś mąciwodą ze Solidarności??? |
_________________ to nie ja bylam ewa.............. |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 10:56 pm
|
|
|
| majeranek napisał/a: | | Bochun-doszły mnie słuchy,że podobno jesteś jakimś mąciwodą ze Solidarności??? |
a ty, po której stronie barykady jesteś że tak z ciekawości zapytam bo jak widze modne jest ostatnio oskarżanie wszystkich o prowokację. a z tego co mnie się obiło o uszy to celuja w tym właśnie kolesie Sławusia. tak dla zasiania fermentu. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|