PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
PODWYŻKA!!!!!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
OPLIK 

Wysłany: Pią Sty 27, 2006 8:12 am   PODWYŻKA!!!!!!!!!!!!!

Witam,niebardzo wiedziałem gdzie temacik przykleić,tzn.który dział,ale stwierdziłem ze GA bedzie w sam raz. :D :D
To mamy ogromn? podwyżkę aż o 0.7%,co ja zrobie z tak? kas?,chyba odpalę j? "panu" romkowi(działanie celowe)może mu się bardziej przyda niż mi,a może facet ma ogrom większych wydatków niz ja i moja rodzinka,bo w moim przypadku to jest az ok10.00 pln,przecież nie pójde do domu z radosn? nowin? "KOCHANIE DOSTAŁEM PODWYŻKĘ"bo jest się czym chwalić.

mixerr 

Wysłany: Pią Sty 27, 2006 10:41 am   

ciesz się tym co masz hihihihihi

rybak

Wysłany: Pią Sty 27, 2006 12:01 pm   

mixerr napisał/a:
ciesz się tym co masz hihihihihi

Tu nie ma się z czego ?miać.
Chyba że ty jeste? zadowolony...
Pewnie jak kto? ci narobi na głowę to też mówisz"dziękuję i proszę o jeszcze'

mixerr 

Wysłany: Sob Sty 28, 2006 2:39 pm   

po pierwsze jak umiesz czytac i zrozumiec o co mi chodzi to bys skumal o co chodzi mi ze ty mowisz ze dostales podwyzke o 10 pln a tam wszyscy w smiech. a po drugie jak by ktos mi narobil na glowe to bym sie toba wytar bo i tak nie ma z ciebie pozytku nie umiesz zrozumiec tekstu

majeranek

Wysłany: Sob Sty 28, 2006 7:55 pm   

no tak panowie.mamy podwyzke az o oklo 14 PLN na reke.i teraz sie zastanawiam na co to starczy?mieszkanie-40 PLN,woda-0,70 PLN na metrze,prad -0,31 za kilovat,abonament telewizyjny-10%+telefon.no i gdzie ta nasza podwyzka?????????????????trzeba sie wyprowadzic w kosmos bo tam takie oplaty nie sa jeszcze wygorowane.

rybak

Wysłany: Sob Sty 28, 2006 9:01 pm   

mixerr napisał/a:
po pierwsze jak umiesz czytac i zrozumiec o co mi chodzi to bys skumal o co chodzi mi ze ty mowisz ze dostales podwyzke o 10 pln a tam wszyscy w smiech. a po drugie jak by ktos mi narobil na glowe to bym sie toba wytar bo i tak nie ma z ciebie pozytku nie umiesz zrozumiec tekstu

skoro ty jeste? taki rozumny to co robisz w oplu?
Pewnie jeste? menagerem... :P

mixerr 

Wysłany: Pon Sty 30, 2006 3:11 pm   

zgadłe? SM

Bolecc

Wysłany: Wto Sty 31, 2006 11:32 am   

Staram sie patrzeć w fabryce na wszystko obiektywnie ale ta podwyżka to kpina, na dodatek mydla nam oczy premia która podobno ma być wyższa. Pewnie wieksza premia jest ok ale wielu z nas ma co miesieczne oplaty które nie wzrosły o 14 zl a premia jest dwa razy do roku

rybak

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 7:09 pm   

My przecież nie pracujemy dla pieniędzy tylko dla "Wizji i warto?ci GMMP"

Bolecc

Wysłany: Sob Lut 04, 2006 2:02 pm   

Wła?nie i tymi wizjami nakarmie rodzine i opłace wszystkie rachunki. Faktem jest że w fabryce zrobił sie dym z tego powodu ale watpie żeby cos z tego wyniklo

GP

Wysłany: Sob Lut 11, 2006 5:32 pm   

Chcesz podwyżki o 10%???
To znajdĽ sobię pracę za 900 PLN netto, dostaniesz podwyżkę o 90PLN netto. Ciekawe czy będzie Ci łatwiej???
Tylko jęczeć potraficie...

szaturn
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 12, 2006 9:09 pm   

podwyżka to kpina fakt ele firma wywi?zała sie z układu pretensje trzeba mieć do tych co negicjowali układ zbiorowy jak by my?leli że z inflacj? jest różnie to by zaznaczyli nie mniej niż np.4% a te?mieszne zwi?zki to inna bajka

Tondkas

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 11:44 am   Jałmużna

Wiesz w innych zakładach podwyżki nie maj? a w strefie to My najlepiej zarabiamy, a Rom... twierdzi ze podwyżka i tak nam sie nie nalezy gdyby mógł by jej nie dał. !@!

rybak

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 12:53 pm   Re: Jałmużna

Tondkas napisał/a:
Wiesz w innych zakładach podwyżki nie maj? a w strefie to My najlepiej zarabiamy

I będziemy na li?cie najbogatszych Polaków.
Jeste?my bogaci!!!!!!!!!!!

lavendeness_

Wysłany: Pią Cze 30, 2006 9:49 pm   Fakt, ta podwyzka...

to jest smiech na sali, ale dla porownania, w pierwszej pracy dostalem podwyzke z 1260 brutto na 1400 brutto po 7 latach, a bylo to jakies 3 lata temu.

Odpowiedz do tematu