atari body
Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 4:03 pm Pmidorowy NearMiss
Słowa uznania dla mojego zioma tl-a z UB ZAFIRA który napisał ostatnio zagrożenie wypadkowe na pana GL-a Kasztelana rodu Pomidoros, wiadomo że biega o Michałka B. który sieje terror na zm. BLUE w grupie MC ZAFIRA. Ta nędzna podróba GL-a starała sie jechać demagiem !!! I tak mu to wyszło że rozpindolił barierki i podłoge ZAFIRY na demagu. Zaznaczam że EL POMIDOR nie miał szkoleń stanowiskowych na tą stacje. Jako przyczynę zrudłową w N-M należy wpisać : Operator , mimo zajmowanego stanowiska kierowniczego , nie może podejmować się obsługi maszym które mają więcej niż jeden przycisk sterowniczy. Do obsługi innych maszyn trzeba mieć IQ większe niż 5 pkt. a jak jest z w/w osobą ogólnie wiadomo.
Napiszcie coś na Pomidora bo jak sie zjaram zielskiem będe miał z czego sie śmiać. A dla owego TL-a , jeszcze raz szacuneczek. W. masz jaja!!!
Aha, i nie czajci sie z tymi fikuśnymi nickami!! Niech wiedzą te łoje co o nich myślimy.
Pozdro do zm. BLUE. ATARI.
Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 9:55 pm
Chłopaki z Motorka 2 dziekują za near miss dotyczący odkładania komór na podłogę.Wreszcie nie trzeba sie gonić żeby zrobić bufor..Apropo pozdrowienia z tramwaju zm blue ode mnie...
_________________ GMMP-nie polecam...
atari body
Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:44 pm
Siemka "memberek'' . Jakieś dwa miesiące temu pisałem dość ostry raport , jako że jestem sipowcem i wezwali mnie z motorka i maitenance. Chłopaki mi porobili foty a ja zraportowałem sprawe tych komór co walili na glebe. Wiem że Achim też poruszył ten temat na forum pracowniczym i jakoś Pomidor skończył jechać na glebe. Jest jedna ważna sprawa o której musicie pamiętać ! SIP jest po to by działać ! Jak jakiś dewiant na kierowniczym stołku świruje kosztem ludzi walcie do mnie albo do Wani! Zarówno On jak i ja możemy zagwarantować że zrobimy wszystko aby tej szlchcie napsuć krwi tak jak część tych ewenementów psuje nam. Ja pracuje na Side Panel RH u Jacka Jokla a Wania jest na UB ZAFIRA u Szwesty. Pozdro ATARI. Apropos , piszcie otwarcie co ten inteligent POMIDOR tam odpierdziela bo taki sposób zarządzania jak on prezętuje , trzeba wszelkimi środkami tępić.