PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Pisanie po kiblach
Autor Wiadomość
gremlas 

Dział: Montaz
Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 23:27   Pisanie po kiblach

Wiem ze to glupi temat dla was ale nie dla mnie i paru innych osob odemnie z brygady.

To ze ktos ma rysowac wagoniki jak sra to jest dziecinada ale chodzi mi konkretnie o pierwszy kibel i zdania kierowane w strone Wojtka W. z montazu...

Czy nikt nie ma odwagi powiedziec mu o tym otwarcie ze go nie lubi?ze cos do niego ma!?

Dzisiaj pojawilo sie zas nowe slowo "ZYD" czy ten oto wlasnie "zyd" ktory to pisal nie mogl se tego darowac?

W poniedzialek sprawa trafia do Pawła D. on cos napewno cos z tym zrobi....chcecie zeby bylo lepiej a sami nie dazycie do tego.....Przyznac sie lepiej czyja to sprawka i po klopocie.....

Moze ktos wie z jakiej zmiany ktos to robi?

Maja byc zabierane premie wszystkim, a ja do tego nie dopuszcze zeby jakis "HAM,POJEB,ZYD, SWINIODUPIEC" CZY TAM INNY ktos mi ja zabral bo mu sie pisac po kiblu zachcialo....

Kredki, tablice i niech se rysuje a jak nie dorosl to grabki i do piaskownicy!!!!!!!!!!!!RAUS ;/

aaa 

Miejsce pracy: Mecalux
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 21:40   

co do pisania po kiblu na W.W to taj jak najbardziej zgadzam sie jest h** , parową jet calkiem calkiem, myslicie ze kto te "gumki" rozsiewa po hali jak nie nowy brygadzista, jak tylko obetna nam premie to mysle ze trzeba by bylo go dojechac gdzies za bramą co wy na to ?

Arek00 

Dział: Inne
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 22:39   

Zgadzam sie z kolegami w w/w postach mnie rowniez denerwuje pisanie po kiblach iraz niszczenie mienia z którego przecież wszyscy kożystamy (deski sedesowe , zatykanie zlewów i pisuarów, niszczenie natrysków na łażni)
Pytam czy w domu robicie tak samo chyba ze w domu nie macie muszli klozetowych tylko wychodki lub wc klatki.
Ciesze sie z nowego regulaminu ze brygadzista bedzie rozdzielał premie .Wtedy bedzie mógł nagradzać i karac i miec autorytet.
Pozdrawiam

gremlas 

Dział: Montaz
Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 21:48   

aaa nic z twojej wypowiedzi nie zrozumialem a jedynie sadze iz pasuje ci takie pisanie po kiblu?Jestes za tym?

To gratuluje glupoty w takim razie, i przez takich wlasnie zaklad sie sypie i zamiast byc lepiej jest coraz gorzej

Detson 

Wysłany: Nie Maj 18, 2008 12:08   

Wkurza Cię szef i firma? Zamiast robić chlew ze swojego miejsca pracy lepej posłuchaj tego:
Oda do szefa

Odpowiedz do tematu