PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Największy d**a na Lakierni
Autor Wiadomość
Tondkas

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 11:35   Największy d**a na Lakierni

Wiecie jest jeden go?ć na Lakierni zw? go " Duża Głowa " ( TL ) inspekcja. Jest to najwiekszy d**a na lakierni podj*bał by własnego ojca, matkę. Szkoda słów na jego temat bo jest dupkiem na maxa!!!! :!:

OPLIK 

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 17:34   

Pewnie zmiana red,to ten co nosi mp3?

point

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 19:52   

Najwiekszym dziobakiem a do tego glupi jak snop siana jest go?ć pracujacy na Stone Chipie zm. red niebede pisal ksywy wiec od razu przepraszam pozostale osoby tam pracujace ale kazdy ktop jest w temacie wie o kim pisze pozdrawiam zwisa meskiego :D :DD::P:P

Jetan

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 21:43   

taak, szczegolnie ta duza glowa z mp3 w uszach lubi sie wyzywac na dziewczynach...

OPLIK 

Wysłany: Sob Lut 18, 2006 22:24   

Wyżywa sie pewnie przez własn? żonkę która pracuje wyżej i przyprawia rogi,z w?satym lowelasem z J-bia(ŁADNYCH DZIECI Z TEGO ZWIˇZKU TO NIEBĘDZIE)

Tondkas

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 00:23   

Ziomki nie chodziło mi o zmiane Red tylko Blu tam na zmianie Niebieskiej pracuje TL zwany "Wodogłowym"lub"Duż? Głow?" jest to go?ć HAMSKI i wyżywaj?cy się na laskach,a co lepsze jest od roku TL a zachowuje się jak by był od wieków To d*pek nie z tej ziemi Ham niewychowane BYDLE!!! Powiem więcej ten GO?Ć TO KRETON nie z tej ziemi!!! Uwaga na niego to KAPU?!!

ekspres

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 21:57   

OPLIK napisał/a:
Wyżywa sie pewnie przez własn? żonkę która pracuje wyżej i przyprawia rogi,z w?satym lowelasem z J-bia(ŁADNYCH DZIECI Z TEGO ZWIˇZKU TO NIEBĘDZIE)

co to znaczy "z J-bia" :roll: ???

dj.dik 

Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 14:10   

z Jastrzebia!

blairy_motherfucker

Wysłany: Wto Lut 21, 2006 16:58   

coś mi mówi że gościa nazywali kiedyś "Kultura". Oczywiście z ironią. Jego uśmiech jest bezcenny... Bo on sie nie uśmiecha :(

vikii

Wysłany: Wto Lut 21, 2006 23:36   

Na temat PANA KULTURY można długo rozmawiać, wiem coś o tym, pracowałam z nim kiedyś, daremny facet.........

zaba 

Wysłany: Wto Lut 21, 2006 23:46   

Mowa o Kulturze?????Ha ha.Mnie sie boi haha.Nawet nie prubował sie odezwac jak pracowalismy na jednej zmianie.Ale palant to fakt.

Tondkas

Wysłany: Sro Lut 22, 2006 17:39   

Zaba wiesz Palant to mało powiedziane to KRETON z brakiem jakiejkolwiek KULTURY !!!
A chyba nawet przypuszczam ze ma ciagotki do chłopców. Jestem tego Pewna na 95 % ale moge sie mylić. :lol:

zaba 

Wysłany: Czw Lut 23, 2006 00:06   

dzisiaj w pracy mu sie przyjrzałam.fuj.jak mozna sypiac z takim gosciem.on naprawde wyglada jakby miał wodogłowie ha ha.

Tondkas

Wysłany: Sob Lut 25, 2006 09:43   

Zaba masz racje jak mozna z takim gosciem miec kontakt fizyczny fuj fuj

Kufel

Wysłany: Czw Mar 02, 2006 13:36   

Niedobrze się dzieje w tej naszej firmie.....tak mało mamy foczek,a jeszcze słychac że ktoś się na nich wyżywa :twisted: Co za debile pracują na lakiernii,że nie doceniają tego iż dane im pracowac w towarzystwie kobiet.A GL-e, pozwalają TL-om na takie traktowanie pań,aż nie wierzę w to co napisałeś.My z GA byśmy o nie zadbali :oops: :lol:

Odpowiedz do tematu