|
Meriva 2 w Gliwicach ? |
| Autor |
Wiadomość |
Bolecc

|
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 4:46 pm Meriva 2 w Gliwicach ?
|
|
|
| Ostatnio poczt? pantoflow? doszly mnie sluchy że decyzja odno?nie Merivy już zapadla i podobno to my ja dostali?my chcialbym wiedziec ile w tym prawdy jest. Może kto? ma dokładniejsze informacje na ten temat ? |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
|
|
zuber

|
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 5:20 pm
|
|
|
| zapytaj w zwi?zkach:) |
_________________ tylko ?mierć jest pewna
:twisted: |
|
|
|
|
 |
zafirek

|
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 6:13 pm Meriva?
|
|
|
| osobi?cie wolałbym astrę 4! |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 6:18 pm
|
|
|
| Ja bym wolał Merive bo co do Astry to w?tpie żeby zakład znacznie robódowali . A co do wypowiedzi " Zubra " to mistrz solidarno?ci " Mijagi " twierdzi że Merivy nie dostaniemy a za jaki? czas wszyscy bedziemy sie bali o miejsca pracy. A to mało optymistyczny jest wariant |
|
|
|
|
 |
KoBrA

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 11:14 pm
|
|
|
Bez komentarza!!!!!!!! |
| Ostatnio zmieniony przez KoBrA Wto Lis 22, 2005 5:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
HAKER

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 11:41 pm
|
|
|
| KoBrA napisał/a: | | zuber napisał/a: | | zapytaj w zwi?zkach:) | Tam możesz sie zapytać o zniżki na oc i małysza... No i ich pytanie z ostatniego moplika "...czy nie warto wst?pić do solidarno?ci??" Po tym jak przedstawili wszystkie walory ich zwi?zku (małysz ,oc ,ubezpieczenie itp.).. Odpowiadam nie!!!!!! Nie popełniajcie tego błędu!!!!!! Jak przyjdzie co do czego to was olej? (jak te osoby które niby miały dostać pomoc prawnicz?, a robiono w ich w bambuko).. Banda kretynów i darmozjadów............... Za niedługo prezesa i kolegów będzie lepiej przeskoczyć jak obej?ć........... A co do merivy to co? sie ruszyło (te nagłe umowy itp.) to napewno nie okaz dobrego serca kierownictwa......... |
A jeste?cie zapisani w zw?zkach? Może nie macie prawa ich krytykowac? Niech wypowiedz? się osoby które faktycznie oddaj? swój 1%. |
|
|
|
|
 |
KoBrA

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 10:54 am
|
|
|
Bez komentarza!!!!!!!!! |
| Ostatnio zmieniony przez KoBrA Wto Lis 22, 2005 5:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 2:11 pm
|
|
|
| Zwiazki nas tylko naci?gaja no i nie zapomnijcie że wszystko w firmie co dobre to zasługa zwiazków. TOTALNA BZDURA ! Ja na tych kretaczy patrzeć nie umiem , prosiłem ich by interweniowali w dwóch sprawach. No i zajeli sie nimi przynajmniej tak twierdza a prosiłem nie byle kogo ! Jedno jest pewne to to że mistrz zwiazków "Mijagi" i jego pare uczniów s? nietykalni i maj? nas głeboko w du... ! |
|
|
|
|
 |
|
|
zuber

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 2:38 pm
|
|
|
| Cytat: |
A jeste?cie zapisani w zw?zkach? Może nie macie prawa ich krytykowac? Niech wypowiedz? się osoby które faktycznie oddaj? swój 1%. |
czy fakt że nie gram w reprezentacji Polski w piłce nożnej skutkuje tym iż nie mogę wyrażać opinii na temat jej gry krytyka czyich? działań jest również wyrażeniem opinii, gdyby? nie wiedział problem w tym że to jak gra polska reprezentacja w żaden ale to żaden sposób nie ma wpływu na moje życie i zasobno?ć portfela, ale juz w wypadku tego pseudo zwi?zku sprawa jest bardziej skomplikowana.
ci ludzie wypowiadaj? się na wszelki tematy rzekomo w imieniu nas wszystkich. jako? nigdy nie słyszałem aby jaka? decyzja podjęta w wyniku "kosultacji" ze zwi?zkiem dotyczyła tylko i wył?cznie ich członków więc je?li maj? na tyle tupetu aby chełpić sie co to oni dla mnie nie zrobili to za każde kłamstwo jakie wypowiadaj? należy im się solidny kop w dupę. |
_________________ tylko ?mierć jest pewna
:twisted: |
| Ostatnio zmieniony przez zuber Nie Lis 06, 2005 11:11 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
HAKER

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 7:25 am
|
|
|
| KoBrA napisał/a: | | Kolego nie czeba być w zwi?zkach by widzieć co sie dzieje ,a zdanie jakie wypowiadaj? ludzie typu Bodymen-ela to już jest istna paranoja.............. Widzać że niedługo pracujesz.................. |
Pracuje dłużej niż ci się wydaje. |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 11:32 am
|
|
|
| Panowie problem nie tkwi w tym kto dłuzej pracuje ale w tym że zwiazki maja nas głeboko w d...e. Faktem jest tez to że solidarno?ć nie zadowoli wszystkich, zawsze znajdzie sie kto? niezadowolony ale chodzi o to żeby byly to pojedyńcze glosy a nie zdecydowana większo?ć |
|
|
|
|
 |
naster

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 6:10 pm
|
|
|
| Najprawdopodobniej tak bedzie poniewaz zwiekszyli ilosc ludzi ktorzy maja przejsc pod opla z adecco i to po przepracowaniu tylko 6 miesiecy. Takze cos w tym jest. |
|
|
|
|
 |
GORG

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 7:53 pm
|
|
|
| Tylko żeby jaki? fan Sławka C. nie napisał że te przej?cia to dzięki solidarno?ci i ze względu na to nie liczyli na nowych członków |
_________________ Pozdrowionka Piast Gliwice
 |
|
|
|
|
 |
4pack

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 10:14 pm
|
|
|
| Co? prawdy w tym jest.Prasa podaje[AMiS] że będziemy produkować Merive,a co ciekawsze także od roku 2010 Astre 4. |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 10:19 pm
|
|
|
oto fakty