Wysłany: Sro Maj 14, 2008 12:28 am MECALUX COŚ KRECI
w kwietniu 2008 miałem w fabryce wypadek - w sumie było to spowodowane można powiedzieć mobbingiemi znecaniem sie fizycznym , wczesniej psychicznym na d pracownikiem.sprawa trafiła na policje i do PIPU.po ok miesiacu czasu pracodawca nei był wstanie przekazac policji dokumentów z przesłuchan winowajców oraz innych dokumentów wypadkowych - jak myslicie dlaczego - bo cos takiego nie istnieje.Złożyłem skarge do pipu ze nie został wykonany protkuł z wypadku - no i jak PIP tam zrobił nalot to firma tweirzdi ze wypadku takiego nie było a ja mam podpisane dokumenty przez bhp firmy.i co tu jest grane kto tu kreci??????ale ja se nie dam z siebie idioty robic i za to ktos solidnie zapłaci.
szczególnei za jakies wysyłanie mi ppierków do domu z kara za to ze sie zwolniłem z tego "obozu pracy"jak to jest o tym opinia.Bo kto by chciał pracowac u pracodawcy gdzi esie wychodzi poturbowanym z zmiany z obrazeniami i niezdolnościa do pracy przez 2 tygodnie????
chyba nikt!!!!!!!
Wiec pomyslcie ci co tam robicie czy to dobry wybór bo ja poszłem gdzies indziej a te sprawe zakończe i to nawet jak miała byu trwac 2 lata w sądzie a zapłaca w 100% oni.
moze poprostu ci sie to przysnilo jak spales na nocce w kiblu obudziles sie, zerwales z kibla, upadles i stad te obrazenia!!! A w glowe sie nie uderzyles??
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 12:24 pm gremlas moze si eujawnisz
gremlas moze sie ujawnisz - moze cos wiesz na ten temat co się dzieje w mecaluxie????może mi bedziesz w stanie pomóc?????a moze sie boisz jak inni i trzymasz usta na kłodke