|
Ktoś szuka pracy........ ?? |
| Autor |
Wiadomość |
Seifer

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 14:49 Ktoś szuka pracy........ ??
|
|
|
Co wy na to !!
Adeccowcy dostając pasek z wypłaty mieli przyczepione "ambitne" karteczki wydrukowane, na których możemy przeczytać:
" Jeśli znasz kogoś kto szuka pracy chciałby pracować w Oplu i jest dyspozycyjny zapraszamy do składania CV w biurze Adecco w Gliwicach ul. Zwycięstwa 53a lub przesłanie CV na adres: rekrutacja.GM@adecco.pl"
Śmiechu warte, dla mnie to już jest żałosne. |
|
|
|
|
 |
|
|
lg

Dział: Body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 15:43
|
|
|
to jest cytat pewnego kolesia
"... skladalem dzisiaj podanie kazali mi poczekacz 30 min
i miałem rozmowe kfalifikacyjnom jurto o 8 00 w oplu..."
co wy na to?? to jest jakaś paranoja. Ludzie się zwalniają z Opla ze względów zarobkowych a tu na ich miejsce rekrutuje sie juz nowych adeccowców (sorki są raczej z łapanki). No tak, zrobi to co trzeba zapłaci mu się mniej i też plan jest, a oplowiec by tylko chciał wiekszego wynagrodzenia..... To jest jakaś patologia... no tak poco przepłacać każdy cheba usłyszał kwote jaką nasz ojciec dyrektor zaproponował (przypominam ze miała to byc niby znaczna podwyżka) 250 zeta buhaha..... a wogole to szkoda gadać .
Pozdro |
|
|
|
|
 |
tabaca

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 17:25
|
|
|
| Informacja z pewnego źródła :] |
|
|
|
|
 |
constantine

.gif)
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 18:38
|
|
|
Faktycznie z tym zatrudnianiem i zwalnianiem to lekki koszmarek, w piątek przyszła grupa nowych kolegów z adecco, a wczoraj połowy z nich już nie było, jak tak dalej pójdzie to zatrudnią sam już nie wiem kogo. A może by tak w ramach resocjalizacji podgarnąć jakiś poprawczak ? Dajmy na to żeński na lakiernię , męski reszta świata. |
|
|
|
|
 |
lg

|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 06:40
|
|
|
| ciekawe co z tej resocjalizacji by wyszło.... aż starch się bać |
|
|
|
|
 |
STEFLER

Dział: Engine&Transmiss
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 20:16
|
|
|
| tak ja szukam.pracuje w scg i chciałbym przejsc do adeco ale nie wiem jak to rozgryzsc |
|
|
 |
iNSPiRE

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 15:40
|
|
|
| STEFLER a w czym masz problem? |
_________________ Gość, pozdrowionka..
 |
|
|
|
|
 |
|
|
STEFLER

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 15:02
|
|
|
| juz sobie poradziłem z tym problemem w czwartek składam papiery.chodziło mi o to jak to rozgryzsc zeby nie było problemów.Chodzi o to czy mam sie zwolnic z scg czy załatwiac z tajniaka |
|
|
 |
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 09:19
|
|
|
| Chłopie obyś nie wlazł z deszczu pod rynnę..Pójdziesz na Body,i możesz się zdziwić... |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
STEFLER

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 10:39
|
|
|
| jesli mozesz to uzasadnij mi twoją odpowiedz bo nie rozumiem |
|
|
 |
dadus75

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 18:34
|
|
|
| Chłopaki na body zwalniają sie najwyzej po kilku dniach. Nienauczeni są ciężko zapylać a na body niestety tak sie pracuje. Jak bedziesz miał chwilke czasu to zapraszam poogladać nasz wydział. Może ci wtedy ochota przejdzie. Z drugiej strony jak sie wykazesz to dostaniesz sie pod skrzydła Opla, no ale jeśli sie nie uda to po roku czeka cie wypad z roboty. No, ale to chyba już wiesz. |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 19:24
|
|
|
Podobnie jest na Montażu ludzie zwalniają się też po kilku dniach . Nikt nowy nie jest przyzwyczajony do takiego zapierniczania |
|
|
|
|
 |
memberek

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 22:29
|
|
|
| STEFLER napisał/a: | | jesli mozesz to uzasadnij mi twoją odpowiedz bo nie rozumiem |
Chodziło mi o to,że jak trafisz na Body to czeka cie niezły zapieprz i ukochane przez wszystkich niewygodne i wkurzające gogle.Jeżeli jesteś przyzwyczajony do cięzkiego zapieprzania to spoko jeśli nie możesz mieć problemy |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
STEFLER

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 15:42
|
|
|
| Z ciezka praca jest nie problem.nie jestem jak ci paralitycy co sobie nie umia poradzic w pracy.jestem takim człowiekiem dla ktorego nie ma rzeczy nie mozliwych tylko sa nieprawdopodobne.U siebie w ciagu pierwszego miesiaca pracy opanowałem caly obszar a po trzech mialem juz trzy co kolesie pracujacy tam po dwa trzy lata tego nie osiagneli.mysle ze body nie bedzie straszne.chodzi mi tylko o zarobki.wczoraj dostalem druga podwyzke na 1664,10 brutto i co to ma do cholery byc?za taka charowe to ja to mam gdzies |
|
|
 |
|
|
memberek

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 22:21
|
|