PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Ktoś szuka pracy........ ??
Autor Wiadomość
iNSPiRE 

Dział: Body
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 23:34   

@memberek, ostani narybek jaki przyszedł do nas ma 2053zł brutto..
pracują drugi tydzień..

memberek 

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 23:27   

Aha,dzięki za informacje.Nie byłem pewien co do ich stawki.Pozdro..

Mareczek 

Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 18:35   

STEFLER napisał/a:
Z ciezka praca jest nie problem.nie jestem jak ci paralitycy co sobie nie umia poradzic w pracy.jestem takim człowiekiem dla ktorego nie ma rzeczy nie mozliwych tylko sa nieprawdopodobne.U siebie w ciagu pierwszego miesiaca pracy opanowałem caly obszar a po trzech mialem juz trzy co kolesie pracujacy tam po dwa trzy lata tego nie osiagneli.mysle ze body nie bedzie straszne.chodzi mi tylko o zarobki.wczoraj dostalem druga podwyzke na 1664,10 brutto i co to ma do cholery byc?za taka charowe to ja to mam gdzies

Hmm.Dziwne...Może i opanowałes kilka stacji w miesiac ale szybko wcale nie oznacza dobrze:).Bo zapomniales pochwalic sie swoim najwiekrzym osiagnieciem jakim bylo zostawienie w skrzyni biegów przyrzadu do smarowania wieloklinu.Co Ci go potem uwiazali na sznurku jak kotu zabawke zeby chlopcy z napraw nie mieli znowu rozrywki po zobaczeniu teflonowego kułka w skrzyni.W innym poscie jedziesz po Doktorczyku (GL) od kiedy to go juz tak nie lubisz?Jak sie przyjoles to laziles za nim jak świnia za gównami ,malo co go za kieszen nie trzymales.Pozatym to kiedy Ci sie sils znudzil i do Opla Cie ciągnie? Od kiedy wciagles w niego swoja kobiete i wstyd Ci ze zarabia tyle co Ty?Co do body to byłes?widziales?.Trafisz tam to szybko Ci d**a pęknie...

Seifer 

Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 22:36   

Mareczek napisał/a:
STEFLER napisał/a:
Z ciezka praca jest nie problem.nie jestem jak ci paralitycy co sobie nie umia poradzic w pracy.jestem takim człowiekiem dla ktorego nie ma rzeczy nie mozliwych tylko sa nieprawdopodobne.U siebie w ciagu pierwszego miesiaca pracy opanowałem caly obszar a po trzech mialem juz trzy co kolesie pracujacy tam po dwa trzy lata tego nie osiagneli.mysle ze body nie bedzie straszne.chodzi mi tylko o zarobki.wczoraj dostalem druga podwyzke na 1664,10 brutto i co to ma do cholery byc?za taka charowe to ja to mam gdzies

Hmm.Dziwne...Może i opanowałes kilka stacji w miesiac ale szybko wcale nie oznacza dobrze:).Bo zapomniales pochwalic sie swoim najwiekrzym osiagnieciem jakim bylo zostawienie w skrzyni biegów przyrzadu do smarowania wieloklinu.Co Ci go potem uwiazali na sznurku jak kotu zabawke zeby chlopcy z napraw nie mieli znowu rozrywki po zobaczeniu teflonowego kułka w skrzyni.W innym poscie jedziesz po Doktorczyku (GL) od kiedy to go juz tak nie lubisz?Jak sie przyjoles to laziles za nim jak świnia za gównami ,malo co go za kieszen nie trzymales.Pozatym to kiedy Ci sie sils znudzil i do Opla Cie ciągnie? Od kiedy wciagles w niego swoja kobiete i wstyd Ci ze zarabia tyle co Ty?Co do body to byłes?widziales?.Trafisz tam to szybko Ci d**a pęknie...

HAHAHAHA a ja wiem kim jesteś, chodzi oczywiscie o kolesia STELFLER buhahah mialem przyjemność pracować z tym kolesiem a raczej to nie byla przyjemnosc, faktycznie koles lize dupe jak nic, w dodatku za GL-em to na krok nie odstepował mysli ze jak na silnikach dal rade to na body da, maly karakan lepiej pogadaj ze swoim kumplem z jakosci moze Ci cos zalatwi jak jeszcze tam pracuje. A po drugie co juz Mareczek nie zapisuje Cie na 100, a to ze wciagnoles w to swoja kobite to nie wiem ale jesli tak to wspołczucia dla niej , jak mogles jej cos takiego zrobic, chyba faktycznie jej nienawidzisz zeby cos takiego zrobic. A z tym wieloklinem to parodia, ale nie ma co sie rozpisywac jestes w koncu praocwnikem miesiaca.BUAHAHAHAHHAHA. Mam nadzieje ze dostaniesz sie na BODY tam Ci pokaza chlopaki lizodupstwo, odechce Ci sie OPLA i wrocisz do Mareczka Do SILSA na silniczki :)

memberek 

Dział: body
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 09:48   

STEFLER WELCOME TO HEELL....

STEFLER 

Dział: Engine&Transmiss
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 10:03   

Hmmm? Dziwne... ale mam wrażenie że jeden z was to ten Marek P była ciota z silników tylko nie wiem który. Fakt, miałem wała i wcale tego nie ukrywam sam każdemu o tym mówiłem. W przeciwieństwie do takich pajacyków jak wy bo pewnie nie pochwalicie sie swoimi wpadkami. Wszyscy napierdalacie na innych że liżą dupę ale za rogiem przyklękaliście do... Saifer praca ze mną nie była przyjemnością? Dziwne nie ma bo z pajacami na gumce nigdy nie miałem wspólnego języka bo tacy ludzie to sie nadają na bajere do HAREMU. Wy nie macie pojęcia o ciężkiej pracy bo nie jeden taki klawiaturowy kozak uciekł z pracy w której poprzednio robiłem. No ale co ja wam będę gadał. Jak mówiłem poszukajcie więziennego forum i zalogujcie sie na haremie. Pozdrawiam wszystkich gumowych kozaków i Marka P. Jak to chłopaki z silników na niego mówili :?: ....pi :lol: da.BUHAHABUHAHA[/b]

[ Dodano: Nie Wrz 30, 2007 10:30 am ]
[b]SZKODA żE NIGDY NIE UMIAłEś POSTAWIć SIE TEMU KOLEDZE Z JAKOśCI A JEBAł CIę JAK PSA.BUHAHAH. WIEM DLACZEGO JEDZIESZ TAK NA NAS A NIE POWIESZ PRAWDY KOLEGOM Z "OPLA" I NIE UJAWNISZ SIę KIM DLA WSZYSTKICH BYłEś W TIMIE DRUGIM. MASZ ODWAGE. żAL CI DUPE śCISKA JAK POMYśLISZ żE DO JAKOśCI WZIELI GO A NIE CIEBIE A KU...WA ZA CO ZA TO MARUDZENIE I PłAKANIE żE PLECKI CIę BOLą ALBO RąCZKI. HAHAHA. I TY MI MóWISZ żE MI ALBO KOMUś INNEM PęKNIE d**a :?: BUHAHAH NIE MOGę PATRZEć NA TE TWOJE KOZACKIE POSTY. JEDEN I DRUGI KOZAK W PISANIU. HAHAHA

TERAZ OPEL I JEST FAJNIE BUHAHAH
NIE MOGę
POZDRAWIAM HAREM

Seifer 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 13:38   

STEFLER napisał/a:
Hmmm? Dziwne... ale mam wrażenie że jeden z was to ten Marek P była ciota z silników tylko nie wiem który. Fakt, miałem wała i wcale tego nie ukrywam sam każdemu o tym mówiłem. W przeciwieństwie do takich pajacyków jak wy bo pewnie nie pochwalicie sie swoimi wpadkami. Wszyscy napierdalacie na innych że liżą dupę ale za rogiem przyklękaliście do... Saifer praca ze mną nie była przyjemnością? Dziwne nie ma bo z pajacami na gumce nigdy nie miałem wspólnego języka bo tacy ludzie to sie nadają na bajere do HAREMU. Wy nie macie pojęcia o ciężkiej pracy bo nie jeden taki klawiaturowy kozak uciekł z pracy w której poprzednio robiłem. No ale co ja wam będę gadał. Jak mówiłem poszukajcie więziennego forum i zalogujcie sie na haremie. Pozdrawiam wszystkich gumowych kozaków i Marka P. Jak to chłopaki z silników na niego mówili :?: ....pi :lol: da.BUHAHABUHAHA

[ Dodano: Nie Wrz 30, 2007 10:30 am ]
SZKODA żE NIGDY NIE UMIAłEś POSTAWIć SIE TEMU KOLEDZE Z JAKOśCI A JEBAł CIę JAK PSA.BUHAHAH. WIEM DLACZEGO JEDZIESZ TAK NA NAS A NIE POWIESZ PRAWDY KOLEGOM Z "OPLA" I NIE UJAWNISZ SIę KIM DLA WSZYSTKICH BYłEś W TIMIE DRUGIM. MASZ ODWAGE. żAL CI DUPE śCISKA JAK POMYśLISZ żE DO JAKOśCI WZIELI GO A NIE CIEBIE A KU...WA ZA CO ZA TO MARUDZENIE I PłAKANIE żE PLECKI CIę BOLą ALBO RąCZKI. HAHAHA. I TY MI MóWISZ żE MI ALBO KOMUś INNEM PęKNIE d**a :?: BUHAHAH NIE MOGę PATRZEć NA TE TWOJE KOZACKIE POSTY. JEDEN I DRUGI KOZAK W PISANIU. HAHAHA

TERAZ OPEL I JEST FAJNIE BUHAHAH
NIE MOGę
POZDRAWIAM HAREM

Nie ma co odezwal sie najwiekszy lizak w przeciwienstwie do Ciebie wszyscy pracowali a Ty do mareczka ze wszytkim latales, zeby Cie na setki zapisywal i zalisz sie lysemu. Wogole twoje teksty mnie rozpierdalaja, ciekawe kto mial z toba wspolny jezyk procz lysego i moze marka bo reszta to tylko narzekala na ciebie same waly puszczales a co do marka p nie wiem jaki on byl je*ie mnie to ale napewno w przeciwienstwie do ciebie robil dobrze.
A pozdrow laske ktora tak zalatwiles pozwalajac jej pracowac w silsie buhahahahah. Bajko-pisarz

STEFLER 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 15:11   

Widzę że śledzisz moją karierę zawodową może chciałbyś opierda...ć mi pałeczkę na pełny etat. A co do mojej kobiety to nie jest ci czasem przykro z tego powodu że zarabia prawie tyle co ty musiałeś połknąć h** przez tyle lat? Co do marka P to ty mu na pewno opierda...sz zacznijcie jeszcze sobie wystawiać pozytywy za laskę pod stołem na przerwie jak na allegro.Widze ze jesteś obcykany w pewnych tematach ale jeśli masz odwagę to sie ujawnij a nie pisz że robisz na body czy gdzieś tam. Troszkę odwagi gumowy kozaku

[ Dodano: Nie Wrz 30, 2007 3:17 pm ]
JAKBYś BYł TAKI CWANIAK TO W OPISIE NIE ZAZNACZYłBYś KOBIETA I PODAłBYS SWOJE DANE ALE JAK WIęKSZOść UMIESZ SIE UKRYć ZA JAKIMś PEDALSKIM NIKIEM I NA KAżDEGO JECHAć A TAK NAPRAWDE JAK PRZECHODZISZ KOłO SWOJEGO GL-A LUB SWOJEGO MANAGERA TO SIE POCISZ ZEBY CI NIE UJEBAł OCENY ZA BRAK UśMIECHU. tAKIE PARóWY JAK WY TO W KRYMINALE NA FRAJERNI SIE UKRYWAJą NA OCHRONCE BO JAK BY SIE UJAWNILI TO ZARAZ OD GITA W DUPSKO.[/b]

Seifer 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 15:25   

STEFLER napisał/a:
Widzę że śledzisz moją karierę zawodową może chciałbyś opierda...ć mi pałeczkę na pełny etat. A co do mojej kobiety to nie jest ci czasem przykro z tego powodu że zarabia prawie tyle co ty musiałeś połknąć h** przez tyle lat? Co do marka P to ty mu na pewno opierda...sz zacznijcie jeszcze sobie wystawiać pozytywy za laskę pod stołem na przerwie jak na allegro.Widze ze jesteś obcykany w pewnych tematach ale jeśli masz odwagę to sie ujawnij a nie pisz że robisz na body czy gdzieś tam. Troszkę odwagi gumowy kozaku

[ Dodano: Nie Wrz 30, 2007 3:17 pm ]
JAKBYś BYł TAKI CWANIAK TO W OPISIE NIE ZAZNACZYłBYś KOBIETA I PODAłBYS SWOJE DANE ALE JAK WIęKSZOść UMIESZ SIE UKRYć ZA JAKIMś PEDALSKIM NIKIEM I NA KAżDEGO JECHAć A TAK NAPRAWDE JAK PRZECHODZISZ KOłO SWOJEGO GL-A LUB SWOJEGO MANAGERA TO SIE POCISZ ZEBY CI NIE UJEBAł OCENY ZA BRAK UśMIECHU. tAKIE PARóWY JAK WY TO W KRYMINALE NA FRAJERNI SIE UKRYWAJą NA OCHRONCE BO JAK BY SIE UJAWNILI TO ZARAZ OD GITA W DUPSKO.[/b]

Wyszlo szydlo z worka, bardzo kulturalny praocwnik SCG. :) Widać ze Ci brakuje kobiety jak chcesz zeby Ci facet laske zrobil. Jak tam u mareczka lizusku jeden. Mi wystarczy tylko jedno TL z niebieskiej powiedzial nam jak ciebie widzi to mu sie cisnienie dzwiga nie dosc ze lizak to jeszcze babole puszcza. I nie wiedzialem ze twoja laska az"TYLE" zarabia co jej nie potrafisz na waciki zarobic :] lepiej wracaj skad przyszedles bo podpierdalaczy nam juz nie potrzeba

GORG 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 19:57   

Forum nie jest po to aby jeden na drugiego takie teksty pisał jak macie jakiś problem to załatwcie sobie to na osobności a nie piszecie głupoty jak dzieci

Obywatel 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 21:07   

STEFLER napisał/a:
tAKIE PARóWY JAK WY TO W KRYMINALE NA FRAJERNI SIE UKRYWAJą NA OCHRONCE BO JAK BY SIE UJAWNILI TO ZARAZ OD GITA W DUPSKO.[/b]

Powiedz mi z kad Ty takie teksty znasz?Ogladales kilka razy "Symetrie"czy moze siedziales?

A i nie pisz z capsem bo to wkurza :)

STEFLER 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 21:56   

[usunięte] //shoovarek1

shv1 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 21:58   

Seifer i reszta - załatwiajcie prywatne sprawy na PW lub poza forum :!:
Kolejne posty nie zwiazane z tematem będą usuwane.

STEFLER 

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 22:02   

[/b]Dobra koniec tych kłótni bo to nie miejsce. Czekam na przypływ odwagi. Pozdrawiam wszystkich

Demonizer 

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 22:23   

Yo.Jeżeli GMMP jest takie wspaniałe i tak świetnie dba o relacje pracownicze to nie ma co się dziwic nowym że jak zobaczą w GR wystep np.Pomidora to im się, odechciewa.A tak pozatym wszyscy w Adecco zapieprzaja tak samo jak pracownicy spod GMMP ,a nie mają żadnych dodatków :święta,wyrównania sprzed przerwy wakacyjnej,Kasa Zapomogowo Porzyczkowa,jedzonko 1/2 płatne...itd,itp,etc. I co? Jeszcze zdziwieni? Jak GMMP chce miec pracowników to niech sobie same ich zatrudni,a nie pozwala pośredniakom na wyzysk pracownika.I słów kilka do wspaniałych związków zawodowych. Dlaczego nie walczycie równierz o prawa Adeccowiczów,jak by nie było są to potencjali przyszli członkowie związku!.

Odpowiedz do tematu