|
Kawał |
| Autor |
Wiadomość |
memberek

.jpg)
Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:58 pm Kawał
|
|
|
| Widzieliście co zrobili ze zdjęciem GL-a Michała B.Ktoś dorobił mu siatkę z pomidorami.Ciekawe co sam zainteresowany,heheh.Słyszałem,że będzie małe śledctwo kto to zrobił.Ponoć podejrzana jest zmiana popołudniowa która była w sobotę na serwisie... |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
|
|
siekla

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 3:12 pm
|
|
|
To nic ciekawe kto ukradł te pomidory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lepiej niech je zwróci bo Pomidor już ściągnął W11 i Detektywów ktoś zato beknie!!Oddajcie te pomidory |
|
|
|
|
 |
atari body

Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 4:08 pm
|
|
|
PANOWIE !!! Ten kto ukradł te siaty z pomidorami Pomidorowi to zwyczajny bandyta !!! To jest profanacja !!! Jak można tak bezcześcić symbol naszej firmy??? Jak to teraz wygłąda , Pomidor bez pomidorów? A gdzie moralność tego pomidorowego złodzieja , świnia z niego i tyle. Teraz oglądam tą fotke i czuję sie okropnie , jak by ktoś usunął filar na którym stoji nasz cały dział! Jako że jestem w tej wielkiej rodzinie BODY , zobliguje sie do wsparcia śledztwa wraz z ludzmi z W-11. Te POMIDORY muszą się odnaleść . .. . . .. inaczej jesteśmy straceni. Ps. Może jakiś wandal już je zrobił na LAS KECZUPOS ?
[ Dodano: Wto Wrz 11, 2007 4:14 pm ]
Ku..a Mać !!!! Właśnie mi sie przypomniało że byłem w sobote na popołudniu na serwisie !!!!!! PANIE MICHALE WEL KASZTELANO POMIDORO , przysięgam na wszystkie chodowle tomatos na swiecie że to nie ja dzwigłem te siateczki z pomidorkami. |
|
|
|
|
 |
kubawojewocki

Dział: Body
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 4:36 pm
|
|
|
| Ja takze tego nie zrobiłem!!!!I nie jadłem w poniedziałek na stołówce ZUPY POMIODOROWEJ!!!Nie śmiałbym!!!Pozdro dla Siekli,Atariego i memberka!!! |
|
|
|
|
 |
atari body

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 7:32 pm
|
|
|
| PANIE KEROWNIKU OD SPRAW ROLI I GLEBY !!! To Kubawojewudzki i Siekla ZAJE..LI te tasie z tomatami. Jo moga poświadczyć że ich widziołech!! A dostana AWANS za to ??? |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 7:40 pm
|
|
|
jak nic któryś z was musiał te tomaty zaje... boście się o nich tak rozpisali |
|
|
|
|
 |
siekla

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:14 pm
|
|
|
Te skalpelek siorbnij Pomidorowi sopelek a od nas odbij!Pewnie że to my ale nie musisz tak oficjalnie na forum nas sprzedawać chyba że robisz karierę i donosisz Pomidorowi A wszystko na to wskazuje hahahahahah oj nie ładnie
[ Dodano: Sro Wrz 12, 2007 3:17 pm ]
Mam prośbę jak ktoś zdążył zrobić zdjęcie zanim za.......ali te pomidory to niech tu zapoda z góry dzięki!Pilnie!!!!!!Pozdro wszystkim wariatom na body |
|
|
|
|
 |
lg

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:18 pm
|
|
|
| Kto ma pomidory .... ?? pytam .... dziś jakiś pomidorek jechał na lini to moze złodziejowi wypadł.... |
|
|
|
|
 |
|
|
atari body

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:33 pm
|
|
|
SIEKLA ! Ta fota załatwia bo wiem kto ją ma. Apropos , dziś sie dowiedziałem że za te moje posty na Pomidora mam iść do niego robić - chyba mu na ambicje wjechałem !!!
Ale to nic , moja noga tam nie postanie !!! A jeśli mnie ta kreatura jednak zwerbuje to będzie miał na deklu po 5 raportów dziennie. NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ SŁOWA . A TY , CZERWONA BESTYJKO , MOŻESZ MNIE CMOKNĄĆ W POMPKE !!! |
|
|
|
|
 |
kubawojewocki

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:44 pm
|
|
|
Ja także chce do Pomidora!!!Please!!!
[ Dodano: Sro Wrz 12, 2007 4:18 pm ]
Panowie chodzą słuchy,że to był ten gościu!Znacie Go??? |
|
|
|
|
 |
atari body

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:13 pm
|
|
|
| A FTO TO , TYN SŁODZIUTKI NA RYSUNECZKU ? kubawojewodzki , nie wierze że to ten cookiemonster je zwinął , to przeca ziomale są z jednego miotu!!! Czekamy na inne pomys ly kto te tomaty zayebał. |
|
|
|
|
 |
foster_Body

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 8:25 pm
|
|
|
no panowie mamy nowy model zafiry
Wersja las ketchup vel pomidoros ... silnik napedzany przecierem pomidorowym i na wyposażeniu tomato
 |
|
|
|
|
 |
kubawojewocki

|
|
|
|
|
 |
lg

|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:21 pm
|
|
|
cheba wszyscy na to czekali .....
[ Dodano: Czw Wrz 13, 2007 4:40 pm ]
('siekla, ') to dla ciebie i całej reszty |
|
|
|
|
 |
atari body

|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:55 pm
|
|
|
O !!! Tomaty sie znodły !!!! A tak na marginesie , ten PAN na fotce jest "PRAWIE" przystojny . Mam nadzieje że całe BODY będzie ta fota miało jako tapeta-ostrzeżenie w fonie , wystarczy swojemu dziecku powiedzieć " ucz sie synu , bo jak sie nie będziesz uczył , to tak będziesz w przyszłości wyglądał" Efekt murowany. . . Pozdro. |
|
|
|
|
 |
|
|