Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 17:36 kartkóweczka - test wyboru.
czy wy też pisaliście ten durny sprawdzian kazali nam to wypisać na szybko, praktycznie w locie. ale sie GL miotał bo nie miał nawet tylu długopisów pytania o ten cały GMS o pasy w samochodzie i jeszcze jakies inne głupoty. oni chyba mysla że ja do szkoły chodze a nie do pracy nie mam się czym zajmowac tylko pisaniem testów i odpowiadaniem na głupie pytania w czasie tych audytów o wizjach i wartościach
a teraz w gazetce zakładowej nawet zadanie domowe dali. napisać SOS-ke na proces prania w pralce. dobre bo ja po pracy nie mam co robić tylko siadam do kompa i w wordzie SOS-ki pisuję. takie mam hobby. normalne przedszkole. a w nagrode lizaka lub misia dadzą co wy na to
Jutro jest niedziela,a więc musisz iść do spowiedzi i jako główny grzech podać nie dostosowanie się do zasad GMMP i postępowania niezgodnego z zasadami GM-GMS.Może dostaniesz rozgrzeszenie.któż to wie?