PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
kapusie..
Autor Wiadomość
memberek 

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 16:17   kapusie..

:neutral: Ja mam pytanie do Was drodzy(?) koledzy.Czy u Was jest zawsze tak,że jak ktoś Wam sie nie podoba to zaraz podpier...do GL-a albo wyżej??Doszły mnie słuchy,że jeden koleś od nas(body)wszedł na chwilkę na GA bez kamizelki,to obskoczyło go trzech kolesiów,i zanotowało fakt nadużycia przepisów,i potem podpierdzieliło do GL-a na Body.Fakt przepisy przepisami,ale wystarczyło powiedzieć "słuchaj stary włóż kamizelkę bo ktoś cię podpierdzieli.."Ale nie;lizusy musiały się wykazać..

atari body 

Dział: BODY
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 19:05   

Memberek !!! Pały są wszedzie , czy to GA czy BODY czy też gdzie indziej. Nie można osądzać całego działu po paru dywersantach co Cie dopadło , wiesz że u nas na BODY też grasują społeczniki. Robiłem na GA prawie rok , naprawy spawalnicze , na początku też miałem co chwile opierdyl od szefa ale potem było już o.k. Miej też na uwadze że na GA robi wielu naszych. Pozdro i współczucie bo miałeś niefarta jak cholera.

memberek 

Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 20:48   

atari body napisał/a:
Memberek !!! Pały są wszedzie , czy to GA czy BODY czy też gdzie indziej. Nie można osądzać całego działu po paru dywersantach co Cie dopadło , wiesz że u nas na BODY też grasują społeczniki. Robiłem na GA prawie rok , naprawy spawalnicze , na początku też miałem co chwile opierdyl od szefa ale potem było już o.k. Miej też na uwadze że na GA robi wielu naszych. Pozdro i współczucie bo miałeś niefarta jak cholera.

To nie ja akurat,ale w sumie masz racje nie wszyscy są tacy jak tamci trzej..

marss

Wysłany: Sob Lis 17, 2007 13:20   

Albo ten twój koleś słabo opowiada albo ty kiepsko słuchasz.Na GA nie trzeba nosić kamizelek tylko na magazynie.Jeżeli wlazł na magazyn(pomimo tych wszystkich ostrzeżeń)bez kamizelki to ten kto zwrócił mu uwagę to był pracownik MPC a nie GA.

brawal 

Dział: Body
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 21:42   

marss napisał/a:
Albo ten twój koleś słabo opowiada albo ty kiepsko słuchasz.Na GA nie trzeba nosić kamizelek tylko na magazynie.Jeżeli wlazł na magazyn(pomimo tych wszystkich ostrzeżeń)bez kamizelki to ten kto zwrócił mu uwagę to był pracownik MPC a nie GA.

Niestety nie masz racji . My z Body wchodząc na GA musimy mieć kamizelkę . Tak samo działa w drugą stronę , gdy ktoś z GA przychodzi na Body to powinien mieć założoną kamizelkę .

memberek 

Wysłany: Nie Lis 18, 2007 22:30   

marss napisał/a:

Jak jesteś taki mądry to wejdź bez kamizelki na inny dział,zobaczysz jak działa rzesza różnych informatorów..

robot nr.____:] 

Dział: Body
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 18:21   

nie wiem jak często chodzicie na GA chłopaki z BODY ale ja jeszcze nie widziałem żeby ktoś kogoś na GA podkablował o to ze idzie bez kamizelki , myslicie ze tam każdy każdego zna i od razu leci na niego nakablować ??? na magazyn wszyscy którzy idą muszą mieć te nieszczęsne kamizelki i na naprawach chyba też jak się znajdzie jeden debil na 100 któremu się chce "donosić " to jest to duzo , a mało razy na BODY widziałem sytuacje jak ktoś zapieprzał do akwarium albo do swojego GL jak szedł ktoś bez okularów ??? i jak tak leciał to zapewne chodziło mu o "bezpieczeństwo " przybysza :wink:

marss

Wysłany: Nie Gru 09, 2007 20:36   

brawal napisał/a:

Niestety nie masz racji . My z Body wchodząc na GA musimy mieć kamizelkę . Tak samo działa w drugą stronę , gdy ktoś z GA przychodzi na Body to powinien mieć założoną kamizelkę .
Pierwszy raz słyszę o czymś takim,co nie znaczy że to nie jest prawda.Dowiem się.Chociaż codziennie widzę jak gl,tl, a nawet kierownicy zmian i wydziałów z body idą na audyt na GA i nie widziałem żeby chodzili w kamizelkach.Chyba nawet oni o tym nie wiedzą,albo nie wszystkich WAS z body to obowiązuje.

Odpowiedz do tematu