PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
jak zawsze nic do powiedzenia w palacu nie maja
Autor Wiadomość
monika

Wysłany: Sro Sty 18, 2006 18:42   re

marsss napisał/a:
Teraz obsluga jest spoko ale kiedys w G5 urzedowala kolezanka Ola i zajmowala sie sprawami prac.To byla totalna pomylka.Bijacy od niej chlod z powodzeniem zastepowal klimatyzacje.Obsluga godna firmy Kruk-Windykacja-Dlugi niesciagalne. Poza tym jedynym wyjatkiem poezja.Pozdrowienia dla wszystkich z palacu.

dzieki za pozdrowienia. mam nadzieje,ze nadal milo beda Cie obslugiwac :) czego zycze ;)

mixerr 

Wysłany: Sob Sty 21, 2006 13:28   

monika akurat te slowa nie byly skierowane do ciebie poniewaz ciebie znam i uwazam ze jestes spoko babka ale niektorzy to pomineli sie z powolaniem. niech przyjda na body na zgrzewarki plan im damy 30 sztuk an godzine a ja posiedze w g5 przez 8 godzin zobaczymy kogo szybciej zmeczy praca. Monika pozdro

monika

Wysłany: Pon Sty 23, 2006 18:25   

mixerr napisał/a:
monika akurat te slowa nie byly skierowane do ciebie poniewaz ciebie znam i uwazam ze jestes spoko babka ale niektorzy to pomineli sie z powolaniem. niech przyjda na body na zgrzewarki plan im damy 30 sztuk an godzine a ja posiedze w g5 przez 8 godzin zobaczymy kogo szybciej zmeczy praca. Monika pozdro

Hej, dzieki,nie sadze ze mnie znasz,ale milo co napisales, rozumiem Cie, prace macie nielatwa, wiec sorki za innych... Pozdrawiam :)

lola

Wysłany: Wto Sty 24, 2006 22:08   

mixerr ty sie tak nie podlizuj :-P kaktus mi na glowie urosnie jak znasz monie :) polecam foty po jednej integracji palacowej... jak zwykle na tempie <pstttt>

mixerr 

Wysłany: Pią Sty 27, 2006 11:00   

to daj lola te zdjecia na forum zobaczymy za ile wy sie bawicie na integracji czy za 30zł tak jak pozostała cze?c zakładu a co do podlizywania to lubie lizac tylko ..... domy?l się. co do Moniki to nie piszę że znam osobiscie ale wiem o kogo chodzi lola co chodzi do przedszkola. po drugie Monika nie potrzebuje adwokata. PA

lola

Wysłany: Pią Sty 27, 2006 19:37   

:-P lola wyrosla juz z przedszkola :-D

mixerr 

Wysłany: Sob Sty 28, 2006 14:34   

lola to spoko ze wyrosła? już z przedszkola my?le ze bedzie nam się lepiej pisało może jaki? wspólny wypad na kawę i wyja?nienie sobie pewnych rzeczy

lola

Wysłany: Pon Sty 30, 2006 18:20   

Mixerr, no to zapraszam na kawe do palacu - tylko nie zapomnij ciasteczek! u nas to juz taki zwyczaj :) zastanawiam sie tylko ... jakie rzeczy chcialbys wyjanic... ;-)

shv1 

Wysłany: Pon Sty 30, 2006 19:47   

lola napisał/a:
Mixerr, no to zapraszam na kawe do palacu - tylko nie zapomnij ciasteczek! u nas to juz taki zwyczaj :) zastanawiam sie tylko ... jakie rzeczy chcialbys wyjanic... ;-)
Cos mi sie zdaje ze zamiast "wyja?niać" bedzie chcial troche "po?ciemniać" ;)
Oczywiscie moge sie mylic :)

mixerr 

Wysłany: Wto Sty 31, 2006 15:30   

admin nie każdy jest takim ?ciemniaczem z opery mydlanej jak ty wiec się niewcinaj

mixerr 

Wysłany: Wto Sty 31, 2006 15:34   

Lola chętnie bym wpadł na kawę z ciasteczkami oczywi?cie, ale nie mam kiedy ponieważ mój tl jest tak zapracowany,że nie ma czasu by nawet wej?c za nas na linie a co dopiero do pałacu i?c chyba,że bedzie taka możliwo?c to napewno tylko napisz mi w którym pokoju jestes i jak cię odnajdę i poznam,że to ty?

shv1 

Wysłany: Wto Sty 31, 2006 15:54   

mixerr napisał/a:
admin nie każdy jest takim ?ciemniaczem z opery mydlanej jak ty wiec się niewcinaj

O jej, jak sie zdenerwował :lol:
Ok, nie wtr?cam sie. Bawcie sie dobrze :wink:

lola

Wysłany: Wto Sty 31, 2006 19:21   

... jak sie chce, to zawsze znajdzie sie powod zeby nas tu w palacu odwiedzic ;-)

monika

Wysłany: Wto Sty 31, 2006 20:07   

lola napisał/a:
... jak sie chce, to zawsze znajdzie sie powod zeby nas tu w palacu odwiedzic ;-)

Wlasnie, chetnie milo kogos obsluzymy, by zburzyc mit o palacu i krolewnach :P

mixerr 

Wysłany: Sro Lut 01, 2006 16:19   

admin chcialby? aby z tob? kto? popisał jeste? zazdrosny???

Odpowiedz do tematu