PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
jak zawsze nic do powiedzenia w palacu nie maja
Autor Wiadomość
pracuś

Wysłany: Czw Gru 22, 2005 11:09   

Jak nie chc? niech nie pisz? wszyscy wiedz? że w Pałacu Dupki siedz?

*Gdzie jest teraz chwała Babilonu?(łac.)

Tan-ghil 

Dział: Paint
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 19:06   

Pan mowi Kali slucha ...... Nie rubcie scen przeciez wszystko tutaj pisane jest "powiedzmy" ?!?! inkognio (po ip dojdziesz) . Chodzi przeciez zeby sie wypowiedziec ....ten caly przeplyw informacji ...... nie macie przeciez innej okazji aby z kim porozmawiac lub sie zapytac co i jak u niego na wydziale albo chodzby zlozycz zyczenia ....wiec ....

Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku wszystkim z GMMP ich rodzinom i bliskim osoba z kazdego .... klasycznie .... ale wazne ze szczerze ......

fiQs

Wysłany: Pią Gru 30, 2005 12:30   

pozdrawiam Bożenke,dwie Kasie i Klamerke z F-s? ?wietne :D

Tan-ghil 

Dział: Paint
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 12:45   

Pałac nic nie pisze .... :/

fiQs

Wysłany: Pon Sty 02, 2006 13:10   

zapracowani 8)

monika

Wysłany: Pon Sty 09, 2006 20:20   

Mixser nie oceniaj wszystkich z palacu jednakowo. Na pewno nie poznales wszystkich, niektore osoby sa naprawde bardzo mile

monika

Wysłany: Pon Sty 09, 2006 20:24   

pracu? napisał/a:

a po czym tak sadzisz ,ze siedza dupki ? Nie twierzde, ze czesc nimi nie jest, ale na pewno nie wszyscy! Przyjdz do nas ,sprawdz, pozniej oceniaj

lola

Wysłany: Pon Sty 09, 2006 20:37   

pracus sam jestes DUPKIEM - podsumowujac wszystkich takim haslem! przykro mi ze trafiles na nieodpowiednich ludzi. jesli znalbys tam pare osob napewno zmienilbys zdanie. fiQus chyba zna ;-) i ... DUZY PLUS DLA NIEGO :)
a tak z innej beczki ... w palacu zmienila sie administratorka... czy body moze sie o niej wyopowiedziec??? osobiscie wolalam alinke...

monika

Wysłany: Pon Sty 09, 2006 20:42   

pracu? napisał/a:

Pracus, jutro zapraszamy do siebie - do palacu, tylko przyjedz na odpowiednim rumaku !

monika

Wysłany: Pon Sty 09, 2006 20:59   Re: :)

dzieki, przynajmniej Ty jeden piszesz ze czesc to sympatyczne dziewczyny ;) i wiesz co, pewnie masz racje, nie bede skromna bo wiele z nas stara sie Wam pomoc, oczywiscie zawsze znajda sie jakies gburowate, ale jest ich niewiele :oops:

lola

Wysłany: Pon Sty 09, 2006 21:04   

monia, pracus to tchorz - jesli przyjdzie to na 5 sek przemknie przez pieterko do M. po jakis durny podpis i ucieknie do siebie.
i jak tu mozna kogos ocenic ???

Bolecc

Wysłany: Wto Sty 10, 2006 10:55   

Tez nie wiem o co ci pracus chodzi , moze mam szczescie, ale jak jestem w palacu to zostaje zawsze milo przyjety . A co do gburów i dupków to na którym wydziale ich nie ma ?

monika

Wysłany: Wto Sty 10, 2006 18:36   

Bolecc napisał/a:
Tez nie wiem o co ci pracus chodzi , moze mam szczescie, ale jak jestem w palacu to zostaje zawsze milo przyjety . A co do gburów i dupków to na którym wydziale ich nie ma ?

Bolecc Dziekuje pieknie za wyrozumialosc. mam nadzieje,ze nadal milo bedziemy Cie przyjmowac :P Pozdrawiam,

marsss

Wysłany: Pią Sty 13, 2006 07:49   

Teraz obsluga jest spoko ale kiedys w G5 urzedowala kolezanka Ola i zajmowala sie sprawami prac.To byla totalna pomylka.Bijacy od niej chlod z powodzeniem zastepowal klimatyzacje.Obsluga godna firmy Kruk-Windykacja-Dlugi niesciagalne. Poza tym jedynym wyjatkiem poezja.Pozdrowienia dla wszystkich z palacu.

Gerfild25

Wysłany: Pią Sty 13, 2006 21:45   

ciekawy jestem jak tam losowanie ZAFIR dla pracowików z 100%frekfencj? pewnie bedzie to ustalone czemu karzda z tych osób nie dostanie takiej zafirki tak jak było z Astr? pewnie znowu dostaniemy jakies badziewne plecaczki lub reczniki albo cos w tym stylu a ten bryloczek (MASKOTKA )to juz była przesada mogli sie postarac ale nie wiecej dla siebie musza wziasc

Odpowiedz do tematu