|
Jak Nas traktują kierownicy!!! |
| Autor |
Wiadomość |
swojak

Miejsce pracy: Decath|on
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 7:19 pm Jak Nas traktują kierownicy!!!
|
|
|
| CHCIAŁBYM ABYŚCIE ZAUWAŻYLI JAK ZACZĘLI NAS TRAKTOWAĆ NASI KIEROWNICY!MOIM ZDANIEM JEST CORAZ GORZEJ.NIEDOŚĆ ŻE NAM NIE POMAGAJĄ TO JESZCZE POGANIAJĄ JAK JAKIŚ NIEWOLNIKÓW.NA POCZĄTKU BYŁO MIŁO I PRZYJEMNIE A TERAZ ROBI SIĘ CHORA ATMOSFERA.ZA KOGO ONI SIĘ UWAŻAJĄ!JESTEŚMY TAKIMI SAMYMI LUDŹMI JAK ONI, RÓŻNIMY SIĘ TYLKO TYM,ŻE NIE MAMY STOŁKA KIEROWNICZEGO, NO I RÓŻNICA JEST W WYPŁACIE:) |
|
|
|
|
 |
|
|
MojitoFun

Dział: Rampa
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 9:22 pm
|
|
|
Ja tam nie nazekam Pozatym jak sie jest w pracy to sie pracuje, odpoczynek jest po 8 godzinach, a kierownicy są od tego zeby nas pilnować... jakby nie było kierowników to kazdy z nas by lezał h** do góry (chyba ze to kobieta to cycakmi...) i nic by nie robił.
Teraz moze być mniej przyjemnie bo jest więcej pracy niz na początku, jak sie nie namalowało żółtych lini to trudno namaluje sie jutro, luz sie zkończył i zaczeła sie normalna praca...
Pozatym nie wiem jacy są kierownicy na universach.. Ja na rampie moge nazekać na prace, nie na kierownika |
|
|
|
|
 |
bezrobotny

|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 9:47 pm
|
|
|
| swojak napisał/a: | | CHCIAŁBYM ABYŚCIE ZAUWAŻYLI JAK ZACZĘLI NAS TRAKTOWAĆ NASI KIEROWNICY!MOIM ZDANIEM JEST CORAZ GORZEJ.NIEDOŚĆ ŻE NAM NIE POMAGAJĄ TO JESZCZE POGANIAJĄ JAK JAKIŚ NIEWOLNIKÓW.NA POCZĄTKU BYŁO MIŁO I PRZYJEMNIE A TERAZ ROBI SIĘ CHORA ATMOSFERA.ZA KOGO ONI SIĘ UWAŻAJĄ!JESTEŚMY TAKIMI SAMYMI LUDŹMI JAK ONI, RÓŻNIMY SIĘ TYLKO TYM,ŻE NIE MAMY STOŁKA KIEROWNICZEGO, NO I RÓŻNICA JEST W WYPŁACIE:) |
Swojak, ktorzy to kierownicy sa tacy zli?? Rampa nie narzeka na swojego co prawda slyszalem ,ze niektorzy z "kiero" na universach doja swoich na maxxxa ale my nawet niewiemy jak polowa z nich sie nazywa ??? I jak mojito napisal u nas praca jest ciezka i pracujemy 8h a na popoludniu rzadko ale sie zdarzylo zeby wyjsc o przyzwoitej porze nie bylo czasu na przerwe i kilku zaliczylo od 0 do gora 7 minut tyle mielismy ... trzeba spojrzec prawdzie w oczy koniec laby |
|
|
|
|
 |
swojak

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 9:15 pm hehe
|
|
|
| Nie gadaj że nie słyszeliście o SALSIE. On już chyba wszystkim za skórę wlazł.Gościu poprostu...brak mi słów.W jego oczach pomimo,że zapierdzielasz całą dniówkę to On Ci powie,że Ty nic nie robisz! |
|
|
|
|
 |
bezrobotny

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:07 pm
|
|
|
W sumie umowy sie koncza 10 czerwca nie kazdy musi podpisywac wszyscy wiemy na czym stoimy to jest nasz swiadomy wybor czy chcesz miec np codziennie Salse na horyzoncie czy nie hehe jakby byl kierownikiem rampy to jedyne co mi sie przypomina to pewien cytat ..."dawajcie siano i tyle mnie widziano "... |
|
|
|
|
 |
MojitoFun

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 12:31 am
|
|
|
| No co do Salsy masz racje... mnie tez drazni. Obojętnie co sie nie robi to zawsze jest hasło: do roboty! albo, znowu sie opieprzacie... tym bardziej ze mówi to do ludzi nie z jego działu. h** go to powinno obchodzić. Jeśli Slasa jest twoim kieronikiem to współczuje, ja bym nie przedłuzył u niego umowy... Pozatym nie zawsze jego widać na pogaduchach na recepcji. |
|
|
|
|
 |
swojak

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 8:04 pm :(
|
|
|
A poza tym jego ludzie to święte krowy.Rzadko wpadną na to aby komukolwiek pomóc.Nie wspomnę o pomocy na tranzycie.To kobiety zapieprzają a WODA/NATURA sobie w biurze siedzi i udaje że coś robi na komputerze.A poza tym SALSA swoich ludzi niechętnie daje do pomocy na inne działy,zresztą co się dziwić sam siedzi w RECEPCJI!!!Nawet On udaje,że pracuje.Jaki kierownik tacy jego pracownicy-ŚCIEMNIACZE!!!Więc niech się nie czepia ludzi z innych działów!
[ Dodano: Pią Cze 06, 2008 8:56 pm ]
jeszcze jedno.Czy kierowników nie obowiązują przepisy?ONI w każdej chwili mogą wyjść na papierosa a My tylko podczas przerwy!Rozumię,że ich nie obowiązują te same zasady co Nas.Nam nie wolno używać telefonów komórkowych na terenie magazynu a im wolno?Bardzo ciekawe!!! |
|
|
|
|
 |
bezrobotny

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:27 pm pomoc
|
|
|
Swojak napisal..."To kobiety zapieprzają"... swieta racja w ciagu 3 miesiecy czesto dalo sie zauwazyc kobiety na pomocy przy tranzycie i w szczegolnosci na rozdzielaniu mix'ów . Rampa widzi kto nam pomaga i rzadko sa tam jacys kolesie a woda i natura niewiem , ktora klatka jest ich tyle tych klatek a tranzyt , jak go zobaczylem dzis tak zaj.....go po prostu rece opadaja mieli byc ludzie do niego i nadal wszystko stoi w lesie ehhh. |
|
|
|
|
 |
|
|
MojitoFun

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 11:04 am
|
|
|
Ja wczoraj do pomocy na tranzycie dostałem jedną laseczke z działu wysokiego Marcina:), po godzinie sobie poszła ale zawsze coś. Ktoś mnie zmieniał jak zrobiem 30 palet i na dzisiaj została jakieś 120 palet do rozdzielenia...
Wczoraj na rampie były dwie doświadczone osoby (w tym Paweł...) i dwie nowe... Pobiłem wczoraj rekord: 6 sklepów (Szekesfehervar, Gyor, Lublin, Budaors, Kraków, Reduta) Dobrze że płaca nadgodziny... |
|
|
|
|
 |
bezrobotny

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 11:54 am hehe
|
|
|
| Mojito kasiore trzepiesz;) ale sklepow miales od groma juz wiem dlaczego zamieniles sie zmianami hehe |
|
|
|
|
 |
MojitoFun

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 1:13 pm
|
|
|
| Jakbym sie nie zamienił to by boroki do 3 w nocy siedzili... |
|
|
|
|
 |
łaps

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 1:01 pm
|
|
|
| swojak napisał/a: | | A poza tym jego ludzie to święte krowy.Rzadko wpadną na to aby komukolwiek pomóc. |
Stary masz jakiś kompleks ? Z takimi hasłami to możesz do swoich kolegów startować.
Pewnie wogóle się nie orientujesz jak wygląda organizacja pracy na universach.
Do tej pory nie wypowiadałem się, bo nie było takiej potrzeby. Ale skoro ktoś bezpodstawnie mnie obraża, nie mając żadnych argumentów. To sorry...
Pracuję w decathlonie od początku. Nasze centre de vie jest połączone z U6 (fitness). Fitness ma przez cały okres maksymalny zajob, ciężko im się wyrobić z zamówieniami. Więc, kiedy trzeba pomagamy im (teraz już nie, ale o tym potem). Przez pierwsze miesiące mieliśmy małą aktywność, więc ludzie od nas pracowali na tranzycie, czy wysokim składzie bardzo często. Od połowy maja, (wiadomo zaczyna się sezon), nasz univers ma prawdopodobnie największy zajob z wszystkich. Więc ciężko nam się wyrobić z własną robotą, więc nie oczekujcie, że będziemy chodzić na inne działy. I tak będzie pewnie do końca sierpnia, połowy września. Nie będę wskazywał teraz konkretnych universów, ale często gdy my jeszcze robimy picking o 21, w innych universach osoby albo sobie siedzą w centre de vie, lub sprzątają. |
|
|
|
|
 |
piter

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 11:42 pm Re: :(
|
|
|
| swojak napisał/a: | Jaki kierownik tacy jego pracownicy-ŚCIEMNIACZE!!!
|
No stray pojechałeś grubo po bandzie. Specjalnie zalozyłem tu konto aby Ci odpisać.
Moj poprzednik wyżej juz trochę odpisał na Twoj marny post, ale ja sie tu nie bede rozwodził. Podejdź tam do naszego centre de vie i poproś Piotrka z Wody to Ci wytłumaczę na zywo dlaczego nas nie ma na tranzycie i mixaxch. Jak nie jesteś TĘPY to szybko zrozumiesz. |
|
|
|
|
 |
swojak

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 10:42 am :)
|
|
|
| CHŁOPIE CZY SŁYSZAŁEŚ O TAKIM CZYMŚ JAK TEAM SPIRIT?CHYBA NIE!!!WIEM JAK WYGLĄDA PRACA NA UNIVERSACH A CZY TY WIESZ JAK WYGLĄDA PRACA NA WYSOKIM SKŁADZIE LUB RAMPIE?CHYBA NIE! |
|
|
|
|
 |
łaps

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 12:28 pm
|
|
|
Skoro wiesz jak wygląda praca konkretnie w naszym universie to poziom intelektualny Twojego postu tym bardziej stracił na wartości. Wiem, że RAMPA ma bardzo dużo pracy, a przy tym za mało ludzi. Ale czy ja Cię tu obrażam ?
Zastanów się trochę zanim bezpodstawnie po kimś zaczniesz bluzgać. To świadczy wyłącznie o Tobie. |
|
|
|
|
 |
|
|