|
Jak Nas traktują kierownicy!!! |
| Autor |
Wiadomość |
ezumaru

Dział: Woda/Natura
Miejsce pracy: Decath|on
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 22:49
|
|
|
| swojak napisał/a: | | Jaki kierownik tacy jego pracownicy-ŚCIEMNIACZE!!! |
Przyjdź do naszego centre de vie i powiedz mi to w twarz jak taki kozak jesteś, a nie piszesz bezpodstawne bzdury... |
|
|
|
|
 |
|
|
mixerek

Dział: Decathlon
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 09:02 Re: Jak Nas traktują kierownicy!!!
|
|
|
| dobra dobra i tak narzekasz swojak jakbys opierdalal najwieksza robote ze wszystkich to ze woda ma duzo pracy teraz to sie nie dziw bo za dwa tygodnie moze byc twoj dzial ktory ma zajeb i co tez przyjda ci pomoc i nie mow ze woda sie opieprza bo duzo robi i pomaga mimo dupnych zamowien pomaga na tranzycie i robi uat na bulboxsach takze nie mow ze nic nie roba bo robia wiecej od ciebie |
|
|
|
|
 |
kmmw

Dział: magazynier
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 09:39
|
|
|
| a ja wam radze.......patrzcie każdy na siebie a będzie napewno dobrze. |
|
|
|
|
 |
mixerek

|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 11:43
|
|
|
w sumie niech kazdy sie patrzy na swoja robote ale nie mozna posadzac innych a swojak to pewnie jakis opierdalacz co nic nie robi ciekawe z ktorego jest on k**w dzialu |
|
|
|
|
 |
swojak [Usunięty]

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 19:28 he
|
|
|
| Ze mnie taki sam opierdalacz jak i z Ciebie! |
|
|
|
|
 |
piter

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 19:24
|
|
|
| Swojak ja dalej czekam na ciebie w naszym c.d.v. Zbierz te minimum odwagi podejdz pogadac. Nie badz tchorzem !!! |
|
|
|
|
 |
swojak [Usunięty]

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 22:39 :(
|
|
|
| Wiesz Piter jest problem abym podszedł do Waszego universu,ponieważ nie ma mnie narazie w murzynowie!Pozdrowienia dla Ciebie:) |
|
|
|
|
 |
|
|
Rambdalski

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 00:36
|
|
|
swojak co do Twojego posta... ręce opadają, język w jakim piszesz jest.... wręcz podwórkowy. Tak na dobra sprawę temat w stylu " kto ma zajob a kto nie" jest lekko niepotrzebny, każdy w swoim dziale jest przyzwyczajony do pewnego trybu pracy... jak zaczyna sie wiecej roboty to wtedy zaczyna sie płacz. Jedni mówią, że na tranzycie jest największa robota... choć pracuje na wysokim składzie i roboty mało nie mamy ( rowery i inne paczki lekkie nie są) twierdze, że rampa ma bardzo odpowiedzialną robote. Jeśli Tobie praca nie odpowiada to zmień ją, wiesz gdzie Xavier ma swoje stanowisko. Osoby nie pracujące na innych działach nie powinny sie wypowiadać na ten temat, nie będa obiektywni.
Jak chodzi o Kierowników to myślę, że co poniektórzy zapomnieli jaka różnica jest pomiędzy pracownikiem a kierownikiem, Kierownicy mają swoje obowiązki z ktorych nie muszą sie nam tłumaczyć. Jak chodzi zaś o sapy... trza było pisać podanie na stanowisko kierownicze a nie jako zwykłego pracownika. Jest dużo firm gdzie takiego luzu pomiędzy pracownikami a kierownictwem nie ma... ale chyba nie musze o tym pisać.
Pozdrawiam |
_________________ "Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich." |
|
|
|
|
 |
MojitoFun

Dział: Rampa
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 23:15
|
|
|
W pełni popieram to co pisze Rambdalski |
|
|
|
|
 |
mixerek

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 08:31
|
|
|
bardzo ładna wypowiedz rambdalskiego popieram ja i powiem wam ze najbardziej w tej sprawie moglaby sie wypowiedziec tylko jedna osoba ktora znam doskonale a pracowala na dziale teraz na tranzycie i na wysokim skladzie tez pomagala nawet widzialem ze w czwartek sam ladowal na rampie tira
ciekawe jak grzesiek by sie wypowiedzial bo on narazie zapieprza na calym magazynie od wszystkich dzialow po rampe pewnie niektorzy go dobrze znaja wiedz nie mie porownujcie sie do siebie bo nikt nie byl na innym dziale ni nie pomagal kazdy musi se pomoc ciekawe jak by sie grzesiek wypowiedział? |
|
|
|
|
 |
MojitoFun

Dział: Rampa
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 23:27
|
|
|
| Grześka chcemy sobie zostawić juz na stałe na rampie :p ale chyba Marcin nam go nie da... |
|
|
|
|
 |
mixerek

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 08:06
|
|
|
| jak to przeciez to od niego nie zalezy tylko od grzeska czy chce przejsc bo wezmie powie ze chce przejsc i po sprawie a i xsawier sie napewno zgodzi |
|
|
|
|
 |
Rambdalski

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 14:33
|
|
|
| Jak chdozi o Grzesia.. aż dziwie się, że jeszcze cche u nas pracować, wielki podziw dla niego. |
_________________ "Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich." |
|
|
|
|
 |
mixerek

|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 18:31
|
|
|
a wiesz o którego Grzesia nam chodzi ten co jest prawie na wszystkich działach chyba każdy go zna bo przyjdzie sie przywita za kazdym razem a jak czyms jest zajęty to gdy zauwazy cie jak idziesz to zawsze reke podniesie ze cie widzi ja go sam podziwiam bo uważam że robi bardzo dużo dla tej firmy za marne pieniadze ja go podziwiam za wytrwałość i chęci
pewnie kazdy by sie zgodził ze mną ze jest bardzo miły i sympatyczny i nigdy nie odmówił pomocy jak była potrzebna
kto go zna to pewnie stwierdzi to samo i się zgodzi ze mną
czy ktoś zaprzeczy? |
|
|
|
|
 |
|
|
Rambdalski

|