PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
ILE na godzine zafir 30 czy wiecej
Autor Wiadomość
nimak

Wysłany: Pią Gru 09, 2005 19:05   ILE na godzine zafir 30 czy wiecej

No to sie zaczelo juz od jakiegos czasu jak sie okazuje zmiana niebieska ostatnio ustala nowe granice ile zrobi sie zafir jak sie okazuje dali rade wyprodukowac 223 UB nastepna zmiana zielona jednak nie odpuscila i zrobila 226 UB i chyba ale nie jestem pewien 224 Complete Zafir, czerwona zmiana jedzie spokojnie . Wiec pytanie po co ***** ile sie da jak Gl dostanie premie a TM nic, tylko moga podniesc wydajnosc a pozniej zmniejszyc ilosc ludzi pracujacach na Zafirze ja nie znam odpowiedzi bo i tak jedna osoba nie wyprodukowala tych zafir tylko grupa, a oceny juz dawno sa przesadzone. Bo kto jakie ma uklady z Tl i GL taka ma ocene im mniej znany tym nizsza ocena lub jeszcze podpadl ti juz wogole nie bede wspominal juz o L-4.

york25

Wysłany: Sob Gru 10, 2005 23:58   

Mysle ze nie ma gornej granicy wydajnosci przynajmniej dla Gli i TLi bo oni przeciez podczas zmiany nie uronia kropli potu i nie wiedza co to praca fizyczna.Tylko czekac az jeden member z drugim padnie "morda na pysk"ale za to w jakim szczytnym celu :lol: .A pozatym mlodzi mlode membry za podlechtanie dalsza umowa flaki beda se wyprowac i niestety reszta musi jechac na tym samym wozku -bo jak to "on dopiero pracuje 2 miesiace i sie wyrabia ,a Ty stary oplowiec i wymiekasz"cytat bardzo madrego tla .Na prozno bawic sie w dedektywa w tym temacie skoro co 80% ludzi w tym zakladzie ma wyprane mozgi

mixerr 

Wysłany: Nie Gru 11, 2005 08:41   

york25 zgadzam sie z toba tak jest na niebieskiej zmianie s/f zafira młodzi cisna a stare membry jada swoim taktem bo wiedza ze i tak nie przyniesie im to korzysci ale TL dba o motywacie kapujac GL na starych. odpowiedz jest prosta trzeba podejsc do młodego i mu powiedziec co sie o tym mysli

Bolecc

Wysłany: Nie Gru 11, 2005 11:28   

Tak naprawde dzwiganie norm na maksa to gol do własnej bramki na press-ie sie juz o tym przekonalismy, efekt koncowy to przeniesione 13 osób na inne wydziały

honey 

Wysłany: Pon Gru 10, 2007 16:51   

ja też pracuje na niebieskiej zmianie w podfirmie, i nie wiem dlaczego ale my tzn nasza zmiana robi więcej od innych zmian, coraz bradziej przestaje mi sie to podobac! :roll:

ROBOLL 

Dział: GETTO
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 20:56   

Niestety nie przegadasz kazdemu,bo u nas są starzy membrzy co zasówaja szybciej niz młodzi i ich jeszcze gonią zeby było szybciej,a potem stekają ze ich cos boli.niektórzy nie nuacza się na własnych błedach i stawiają swoje zdrowie za może 4 na półrocze.300zł za pół roku i taki uszczerbek na zdrowiu.Samo mówi za siebie!!!!!

Odpowiedz do tematu