|
hit miesiaca |
| Autor |
Wiadomość |
LYSY

Miejsce pracy: Unilever
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 21:27 hit miesiaca
|
|
|
zaba na pakowce!!!
kazikowi tez to grozilo ale go ziomale ponoc obronily przed upadkiem- jakby nie bylo- na samo dno hierarchii zakladowej |
|
|
|
|
 |
|
|
lilo

|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 16:46
|
|
|
| tarz sie pewnie rozchoruje i to na baaaaaardzo dlugo- mam nadzieje ze nikt nie wpadnie na to zeby ja operatorem zrobic |
|
|
|
|
 |
bruneta38

.gif)
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 16:19
|
|
|
wiecie co ? mnie mimo wszystko troche żal tego kazika po tylu latach poprostu kosz jak zbędny odpadek aż strach pomysleć co zrobią ze zwykłym operatorem nasza góra to poprostu ludzie bez żadnych zasad a sama pamietam jakim on był majstrem to był dusza człowiek sam potrafił pracowac na liniach jak brakowało ludzi byle tylko ulzyc , zawsze uśmiechniety i życzliwy każdy kto pracował na jego zmianie to powie dlatego uważam że nie jest to w porządku |
|
|
|
|
 |
LYSY

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 20:46
|
|
|
moim skromnym zdaniem to bardziej nie wporzadku bylo utrzymywanie go na stanowiku tylko dlatego ze nie bylo co z nim zrobic- a pakowka?- moga inni moze i on
i wiadomosc z "ostatniech chwili- zaba sie zwolnila! - i chwala jaj za to!!! |
|
|
|
|
 |
bruneta38

.gif)
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 17:30
|
|
|
masz prawo do własnego zdania nowa plotka to operator chory na kręgosłup którego mają się pozbyc , co to będzie jak nam się kręgosłupy posypią ?? tez śmietnik??w koncu zdrowie stracił własnie na tym zakładzie i to mam na mysli mówiąc że to ludzie bez żadnych zasad jak ktos straci zdrowie albo stołek to poprostu pozbywają sie go jak niepotrzebny sprzęt postaw sie w ich sytuacji kazdego to moze spotkac |
|
|
|
|
 |
lilo

|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 12:04
|
|
|
| bruneta38 napisał/a: | masz prawo do własnego zdania nowa plotka to operator chory na kręgosłup którego mają się pozbyc , co to będzie jak nam się kręgosłupy posypią ?? tez śmietnik??w koncu zdrowie stracił własnie na tym zakładzie i to mam na mysli mówiąc że to ludzie bez żadnych zasad jak ktos straci zdrowie albo stołek to poprostu pozbywają sie go jak niepotrzebny sprzęt postaw sie w ich sytuacji kazdego to moze spotkac |
jemu sie jeszcze udalo ale ciekawe co z reszta bedzie- wszystkich na imach nie upchaja
a tak nawiasem to dla was (kobiet) chyba dobrze ze facetow tak gnoja- macie przynajjmniej "gwarancje" zatrudnienia
[ Dodano: Wto Mar 11, 2008 12:06 pm ]
| bruneta38 napisał/a: | wiecie co ? mnie mimo wszystko troche żal tego kazika po tylu latach poprostu kosz jak zbędny odpadek aż strach pomysleć co zrobią ze zwykłym operatorem nasza góra to poprostu ludzie bez żadnych zasad a sama pamietam jakim on był majstrem to był dusza człowiek sam potrafił pracowac na liniach jak brakowało ludzi byle tylko ulzyc , zawsze uśmiechniety i życzliwy każdy kto pracował na jego zmianie to powie dlatego uważam że nie jest to w porządku |
nie no gosciu jest spoko- tylko ciekawe czy jemu bylo kogos zal ze zapiernicza na hali w czasie gdy on zapierniczal po internecie albo miedzy biurem a palarnia |
|
|
|
|
 |
bruneta38

.gif)
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 14:40
|
|
|
lilo no zabłysłes az mi oczka poraziło najlepszy tekst to ten jak to kobiety powinny sie cieszyc że facetów gnoją poprostu majstersztyk brawo nic wiecej Ci nie powiem tylko dlatego że kazdy ma prawo sie tu wypowiedziec nawet Ty |
|
|
|
|
 |
lilo

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 06:56
|
|
|
| bruneta38 napisał/a: | | kazdy ma prawo sie tu wypowiedziec nawet Ty |
fajnie dzieki
ps. to mial btc sarkazm polaczony z odrobina ironi ale najwidoczniej mi nie wyszlo
no coz "wszak wszyscy jestesmy ulomni..." nieprawdaz |
|
|
|
|
 |
|
|
LYSY

|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 11:48
|
|
|
| problem w tym ze to wszystko przestaje byc smieszne!- a staje sie straszne wrecz przerazajace-- policzcie sobie ilu facetow moze stracic prace |
|
|
|
|
 |
bruneta38

.gif)
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 11:00
|
|
|
niestety ale własnie tak jest szlak mnie trafia bo zakład sie asekuruje a tak naprawde obrywają tylko ludzie ,to frustrujące a przeciez jesli komus siada kręgosłup to własnie dzieki pracy w naszym zakładzie |
|
|
|
|
 |
lilo

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 02:53
|
|
|
a ja to sem tak myslem:
jak nie wiesz o co chodzi to napewno chodzi o kase!!- czyli:
pozbywamy sie tych z wysoka stawka, przyjmujemy nowych z niska, piszemy kajzena, wyliczamy zyski i jedziemy na wycieczke- w scislym gronie przyjaciol oczywiscie:wink: |
|
|
|
|
 |
bruneta38

.gif)
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 10:08
|
|
|
brawo lilo jak narazie to najrozsądniejsze wytłumaczenie tego co się dzieje kurcze nie wpadłam na to a to powiedzenie przeciez stare jak świat |
|
|
|
|
 |
LYSY

|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 20:52
|
|
|
| CZYTALEM NA ZALEZNYM O TYCH ROSZADACH CO TO MAJA BYC I POWIEM WAM JEDNO- TERAZ TO DOPIERO BEDZIEMY MIELI PRZESRANE- AMEN! |
|
|
|
|
 |
bruneta38

.gif)
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 16:21
|
|
|
pytanie tylko ile w tym prawdy a ile plotek ja ciągle mam nadzieje że to plotki |
|
|
|
|
 |
LYSY

|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 09:38
|
|
|