|
GM-owi gratulujemy zmiany czerwonej. |
| Autor |
Wiadomość |
daSilva

|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 4:02 pm GM-owi gratulujemy zmiany czerwonej.
|
|
|
Chciałem podziękować "tacie" i jego terminatorom za pokazówe podczas próby wydajności 30/ EC ZAFIRA. |
|
|
|
|
 |
|
|
batonik

|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 7:22 am
|
|
|
haha Dobreee ...ja też gratuluje Ziomkom z zielonej za 32 sajdy Zafiry
ale nie obyło by się bez wsparcia kolegów z czerwonej oczywiście...nie mam pytań do tych troli (prawie se ręce łamali na zgrzewarach żeby tylko wydolić - tym samym gratulacji dla Pana Marka P. za wytresowanie piesków:P) |
|
|
|
|
 |
daSilva

|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 3:34 pm
|
|
|
Małe sprostowanie , 32 sztuki pękły na CZERWONEJ , zielona chcąc-niechcąc w tym ciut pomogła no i oczywiście "tata" wymiata na MC ZAFIRA (literówka ) |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pon Lut 19, 2007 10:21 pm
|
|
|
| Ja gratuluje p.rumunowi czyli Jurkiewiczowi mistrzowi dupowlazstwa |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
constantine

.gif)
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 7:03 pm
|
|
|
Zawody dobra rzecz ale może lepiej w piciu piwa , przy tych 32 na godzinę tylko patrzeć jak się który pochlasta , a tata no cóż , nic dodać nic ująć . |
|
|
|
|
 |
rave/body

|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 9:39 pm
|
|
|
podobno rumun z tata nawet fartuchami sie dziela albo oszczedzaja na nich jak moga i zgrzewaja na zmiane w tym samym he he |
_________________ rave |
|
|
|
|
 |
brawal

.gif)
Dział: Body
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 11:36 pm
|
|
|
| Odkąd pamiętam to Tata i Rumun byli "inteligentni" inaczej . |
_________________ A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" |
|
|
|
|
 |
memberek

|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 12:28 pm
|
|
|
| Kiedyś się zapytałem Rumuna czemu woda jest nie uzupełniona,i baniaki są puste,brak kubków to zaśmiał mi się w twarz i powiedział,że nie ma czasu na głupoty.... |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
|
|
Czarny

|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 5:51 pm
|
|
|
Witam co do Rumuna sie zgadzam!!!!napinajacy sie krasnal któremu ujdzie powietrze z .d...py szybciej niz mysli...PS>proponuje zakladac mniej podkoszulek i zaczac używać head&shoulders bo sypie sie z niego i robi zimowy nastrój:P:P:P....AHA Zalecam Troche wiecej szacunku do ludzi bo kiedys to sie odbije na jego"reputacji"
[ Dodano: Wto Lut 27, 2007 5:51 pm ]
Witam co do Rumuna sie zgadzam!!!!napinajacy sie krasnal któremu ujdzie powietrze z .d...py szybciej niz mysli...PS>proponuje zakladac mniej podkoszulek i zaczac używać head&shoulders bo sypie sie z niego i robi zimowy nastrój:P:P:P....AHA Zalecam Troche wiecej szacunku do ludzi bo kiedys to sie odbije na jego"reputacji" |
|
|
|
|
 |
kobarol

Dział: Body
|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 7:47 pm
|
|
|
Słonecznik, papierosek, kawa , guma , coca-cola no i od niedawna jego nowa zabawka NOKIA e 50 co by bez niej robił z koralgolem ( witam w klubie nokii ). Jak można utrzymywać takich nierobów , którzy sie bujają po Body między palarnią ,automatem, kiblem i ambonką.A najbardziej dowartościowany jest wtedy jak TATA da mu mikrofon i czyta Kamil Durczok wymięka przy nim... ale dupowłaztwo jest dla ludzi którzy niepotrafią wiele. |
|
|
|
|
 |
4pack

|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 7:55 pm
|
|
|
UWAGA UWAGA TRZYMAJCIE SIE JAK NAJDALEJ OD RUMUNA
Nie dba o swoja higiene osobista czego dowodem są łażące po nim WSZY |
|
|
|
|
 |
RedSucza

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 1:47 pm Re: GM-owi gratulujemy zmiany czerwonej.
|
|
|
| daSilva napisał/a: | Chciałem podziękować "tacie" i jego terminatorom za pokazówe podczas próby wydajności 30/ EC ZAFIRA. |
co do taty wiadomo ale od terminatorow to wara patale kto wie moze Tata zawita na twojej zmianie przy rotacji Gl zycze z calego serca bedziesz jechal jak ruska dziewka w rumuńskich koszarach |
_________________ Jestem synem taty mego |
|
|
|
|
 |
daSilva

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 1:51 pm
|
|
|
| Sami go tak nakręciliście , niejeden żeby zadowolić swego guru BIEGA z panelem ze stacji na stacje!!!! To nie moja zmiana zaczyna zgrzewać ZA PIĘĆ. No cóż , każdy ma takiego GL-a na jakiego........ |
|
|
|
|
 |
Membersik

|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 12:10 am
|
|
|
| Dobrze piszesz REDSUCZA terminatorzy są wporzo (wmiare)a Tata to Tata imbecyl do potęgi |
|
|
|
|
 |
Despero

|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 12:23 am
|
|
|
Z tego co wiem i co widać w dupowlastwie Rumuna bije na łeb tylko jeden Tl B.k